TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς (από την εμπειρία σου) να μου πεις, πόσος περίπου χρόνος απαιτείται για την εγγραφή σε δίσκο DVD, ενός βίντεο διάρκειας 2 ωρών; Σε αυτόν που έχω τώρα dualcore 2Ghz@2,5Ghz που μετατρέπει με 60 καρέ το δευτερόλεπτο κοντά στο 20λεπτό άντε βάλε μισή ώρα. 2. Στις ρυθμίσεις: Project settings->Playback είναι ενεργοποιημένο και το: "Loop to first title when done playing last"Τί ρόλο παίζει αυτή η επιλογή; Να επιστρέφει στον πρώτο τίτλο όταν τελειώνει με το τελευταίο.
Kostaskouk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Σε αυτόν που έχω τώρα dualcore 2Ghz@2,5Ghz που μετατρέπει με 60 καρέ το δευτερόλεπτο κοντά στο 20λεπτό άντε βάλε μισή ώρα. Όταν λες πως "μετατρέπει με 60 καρέ το δευτερόλεπτο" τί εννοείς; Είναι κάποια ρύθμιση του προγράμματος; Και αν ναι, ποιά είναι αυτή; Να επιστρέφει στον πρώτο τίτλο όταν τελειώνει με το τελευταίο. Εντάξει. Αυτή είναι η κατά λέξη μετάφραση. Στην πράξη όμως τί σημαίνει; Πως αν υπάρχουν περισσότεροι από ένα τίτλοι, μετά τον τελευταίο να επιστρέφει στον πρώτο; Και γιατί αυτό; Και επομένως αν υπάρχει μόνο ένας τίτλος, δεν έχει νόημα η ενεργοποίηση αυτής της παραμέτρου;
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Όταν λες πως "μετατρέπει με 60 καρέ το δευτερόλεπτο" τί εννοείς; Είναι κάποια ρύθμιση του προγράμματος; Και αν ναι, ποιά είναι αυτή; Όχι αυτήν την ταχύτητα έχει η CPU μου αν έτρεχα κάτι βαρύ από πίσω θα κατέβαινε η ταχύτητα της μετατροπής. Εντάξει. Αυτή είναι η κατά λέξη μετάφραση. Στην πράξη όμως τί σημαίνει; Πως αν υπάρχουν περισσότεροι από ένα τίτλοι, μετά τον τελευταίο να επιστρέφει στον πρώτο; Και γιατί αυτό; Και επομένως αν υπάρχει μόνο ένας τίτλος, δεν έχει νόημα η ενεργοποίηση αυτής της παραμέτρου; Και έναν τίτλο να έχεις αυτός είναι ο τελευταίος,δεν έχει άλλον ποιο μετά, οπότε επιστρέφει στον πρώτο,αν έχεις π.χ. μαγαζί και θες να παίζει ένα διαφημιστικό DVD συνέχεια είναι πολύ χρήσιμο.
Kostaskouk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Όχι αυτήν την ταχύτητα έχει η CPU μου αν έτρεχα κάτι βαρύ από πίσω θα κατέβαινε η ταχύτητα της μετατροπής. Και έναν τίτλο να έχεις αυτός είναι ο τελευταίος,δεν έχει άλλον ποιο μετά, οπότε επιστρέφει στον πρώτο,αν έχεις π.χ. μαγαζί και θες να παίζει ένα διαφημιστικό DVD συνέχεια είναι πολύ χρήσιμο. Πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Και τώρα που πήρα φόρα, θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, σχετικά με τον συγχρονισμό υποτίτλων.
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Και τώρα που πήρα φόρα, θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, σχετικά με τον συγχρονισμό υποτίτλων. μουαχαχαχα έχουν ανοίξει πολλά
Kostaskouk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σε αυτόν που έχω τώρα dualcore 2Ghz@2,5Ghz που μετατρέπει με 60 καρέ το δευτερόλεπτο κοντά στο 20λεπτό άντε βάλε μισή ώρα. Κι' εγώ έχω 2-πύρινο στα 2,4 GHz, αλλά όταν πήγα να "κάψω" σε DVD ένα βίντεο διάρκειας 2,5 ωρών, η όλη διαδικασία κράτησε 2 περίπου ώρες (και δεν "έτρεχα" ταυτόχρονα κανένα άλλο πρόγραμμα - μόνο πλοήγηση στο internet). Μήπως γνωρίζεις κάποιο άλλο - ή κάποια άλλα προγράμματα Professional, που να κάνουν την ίδια δουλειά με το DVDflick; (Δηλαδή ενσωμάτωση υποτίτλων και κατόπιν "κάψιμο" σε δίσκο DVD).
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καλά και ο δικός μου υπολογισμός δεν ήταν και ιδιαίτερα σωστός το κανονικό βίντεο παίζει με 25 καρέ το δεύτερο οπότε τα 60 περίπου τα διπλά δηλαδή καμιά ώρα θα χρειαζόταν. Για επαγγελματικό δες το ConvertXtoDVD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.