Προς το περιεχόμενο

Όλα στραβά με sandybridge

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι τυχερός και στις αλλάξουν με 4GB DDR3 στα 1,5 θα πρέπει να τους είσαι ευγνώμων.

Αν και γενικά να ξέρεις πως 4 GB ram ddr3 1333 στα 1,5 volt πλέον βρίσκεις και με 35 ευρό περίπου.

Αυτό είναι το πρόβλημα δηλαδή με τις μνήμες μου?Διαφώτησε με γιατι δεν το έχω!

Παραπάνω ο ati8asoss μου γράφει: Μάλλον είσαι άτυχος , αν δεις στο Qualified Vendors Lists (memory /device support) του συγκεκριμένου mobo δεν υπάρχουν οι μνήμες σου, υπάρχουν όμως οι OCZ3B2000LV6GK και η Asus προτείνει όλες τις 2000 να τις τρέχουν στα 1866 MHz

(Due to CPU behavior, DDR3 2000 MHz memory module will run at DDR3 1866 MHz frequency) .

Δοκίμασε να τις τρέξεις σε χαμηλότερη συχνότητα και περίμενε για νέο Bios που ίσως λύσει το πρόβλημα.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι παίζει να θέλουν 1.65 Volts ενω τα sandy bridge δουλεύουν με μνήμες 1.5 Volts.

Ισως να παίζουν με χαμηλομένους χρονισμούς και χαλαρά timmings με manual ρυθμίσεις στο bios αλλά άμα ήταν θα στο είχαν φτιάξει ήδη.

Δυστηχώς αυτές οι μνήμες είναι τώρα πλέον για i7 προηγούμενης γενιάς LGA 1156-1366 ή για LGA 775 - am3+.

Όλο και για κάποιον θα είναι χρήσιμες πάντως.

Βρες το κουτί τους ή βάλε τον κωδικό τους στο internet για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για ταχύτητες timmings και voltage.

Sorry και πάλι που σε έχουμε αφήσει κοντά ενα μήνα χωρίς desktop. :-(

Δημοσ.

Το είπες και αλλη φορα και δεν ισχύει. Ουτε με εχετε αφησει ουτε φταίτε σε κάτι.

Εδω είμαστε για να δινουμε συμβουλές και να αλλάζουμε γνώμες!

:-D

Δημοσ.

Oι μνήμες με 1.65v παίζουν μια χαρά και απροβλημάτιστα στο μεγαλύτερο ποσοστό σε πλατφόρμα SB.

Τα προβλήματα ήταν στα αρχικά bios των μητρικών τα οποία μετράνε τα περισσότερα ηδη 3 updates και έχει και συνέχεια.

Τουλάχιστον στην δική μου P8P67 EVO σύμφωνα και με επίσημη απάντηση απο την Asus παίζουν και πρέπει να παίξουν με 1.65v .

Eχεις περάσει το τελευταίο Bios 1024?Aν το έχεις περάσει,πρέπει να κάνεις και reset το M/B.

Στο τέλος αυτής,αρχές της επόμενης βγαίνει και το Bios 1034 το οποίο λένε ως τώρα οτι είναι πολύ σταθερό και λύνει σχεδόν όλα τα προβλήματα.

Δημοσ.

Oι μνήμες με 1.65v παίζουν μια χαρά και απροβλημάτιστα στο μεγαλύτερο ποσοστό σε πλατφόρμα SB.

Τα προβλήματα ήταν στα αρχικά bios των μητρικών τα οποία μετράνε τα περισσότερα ηδη 3 updates και έχει και συνέχεια.

Τουλάχιστον στην δική μου P8P67 EVO σύμφωνα και με επίσημη απάντηση απο την Asus παίζουν και πρέπει να παίξουν με 1.65v .

Eχεις περάσει το τελευταίο Bios 1024?Aν το έχεις περάσει,πρέπει να κάνεις και reset το M/B.

Στο τέλος αυτής,αρχές της επόμενης βγαίνει και το Bios 1034 το οποίο λένε ως τώρα οτι είναι πολύ σταθερό και λύνει σχεδόν όλα τα προβλήματα.

Πως να το κάνει update αμα δεν εχει μνήμες να το δουλέψει... :P

Δημοσ.

Πως να το κάνει update αμα δεν εχει μνήμες να το δουλέψει... :P

Thats a point!

Μονο απο φίλο τότε,δανεικές να γίνει η δουλειά :P

Δημοσ.

να πεταχτω και εγω να σας ρωτησω τι προτεινετε να κανω? περιμενω ενα πακετο 2500K,ASUS P8P67,2Χ4GB kingston hyper x μνημες το οποιο το εχω πληρωσει (455Ε) ηδη αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα,λογικα θα παρελαμβανα τελος της επομενης εβδομαδας. τα υπολοιπα κομματια απο οθονη μεχρι τροφοδοτικο τα εχω παρει ολα και μπαινουν σε οποιαδηποτε πλατφορμα..να περιμενω να παραλαβω και απλα να συνδεσω το σκληρο με sata3 και να ζητησω αντικατασταση με Ζ68 μετα οταν ερθουν η να ακυρωσω και να παω σε phenom 1090T κτλ??

Δημοσ.

να πεταχτω και εγω να σας ρωτησω τι προτεινετε να κανω? περιμενω ενα πακετο 2500K,ASUS P8P67,2Χ4GB kingston hyper x μνημες το οποιο το εχω πληρωσει (455Ε) ηδη αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα,λογικα θα παρελαμβανα τελος της επομενης εβδομαδας. τα υπολοιπα κομματια απο οθονη μεχρι τροφοδοτικο τα εχω παρει ολα και μπαινουν σε οποιαδηποτε πλατφορμα..να περιμενω να παραλαβω και απλα να συνδεσω το σκληρο με sata3 και να ζητησω αντικατασταση με Ζ68 μετα οταν ερθουν η να ακυρωσω και να παω σε phenom 1090T κτλ??

Τζάμπα αναβάθμιση σε Ζ68 (χώρια που αν έχεις μαζέψει κανένα φράγκο παραπάνω μπορείς να πάρεις και καλύτερη mobo) :-D

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.

Προτείνετέ μου σας παρακαλώ DDR3 μνήμες για την p8p67 pro σε κάποια χαλαρή τιμή. Τύπου 30-40 ευρώ. Με χαρακτηριστικά που να μπορώ να παίζω games, και από eshop.

Αποφάσισα αφου υπαρχει ασυμβατότητα με τις παλιές, να κάνω τη δουλειά μου με καινούργιες φθηνές για λίγο καιρό και αργότερο(ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ p67 ) βαζω τις παλιές!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.

Προτείνετέ μου σας παρακαλώ DDR3 μνήμες για την p8p67 pro σε κάποια χαλαρή τιμή. Τύπου 30-40 ευρώ. Με χαρακτηριστικά που να μπορώ να παίζω games, και από eshop.

Αποφάσισα αφου υπαρχει ασυμβατότητα με τις παλιές, να κάνω τη δουλειά μου με καινούργιες φθηνές για λίγο καιρό και αργότερο(ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ p67 ) βαζω τις παλιές!

εγω εχω αυτες

βεβαια ειχαν λιγο φθηνοτερα πριν μερικες μερες αλλα ακομα καλα ειναι!

Δημοσ.

Δυστυχώς από τις φθηνές υποστηρίζουν λίγα μοντέλα.

Με μια ματιά που έριξα κατέληξα σε τρεις

Δύο στα 1600

kingston

corsair

και μία στα 1333

OCZ

Είναι καλες κάποιες από αυτές για να τις πάρω?

Δημοσ.

Αυτές που λέει ο instinct21 πάρε ή αυτές http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200014009.

Γενικά ψάχνεις μνήμες με 1.5V Voltage

Είναι οι μόνες που θα παίξουν safe.

Ασε που άμα κλοκάρουν λιγο (αυτό δε στο εγγυούμε ούτε το προτείνω) δε θα καταλάβεις τη διαφορά απο τις subla mubla 1600άρες και 2χίλιαρες.

Δημοσ.

Με τη σειρά μου συμφωνώ κι εγώ, πάρε αυτές που προτείνει ο instinct21 .

Value Ram σε πολύ καλή τιμή, (σου έρχεται 10 € το GB). Είναι και δοκιμασμένες συν τις άλλοις.

Τουλάχιστον έτσι το σύστημά σου θα λειτουργεί και θα το χαίρεσαι. :D

Δημοσ.

Τι λέτε για αυτές τις μνήμες? Όσοι τα έχουν στην Ελλάδα τα πουλανε 160-190.. ενώ το πλαίσιο και άλλο 1 που δεν τα έχουν, αλλά τα διαφημίζουν τα έχουν στην πραγματική τιμή.. 112 ευρώ κοστίζουν Ευρώπη..

http://www.amazon.co.uk/Corsair-CMX8GX3M2A1600C9-DDR3-Desktop-Memory/dp/B0042A7CAA/ref=sr_1_10?ie=UTF8&s=computers&qid=1296986057&sr=8-10

http://www.skroutz.gr/s/292414/Corsair-XMS3-8GB-DDR3-1600-MHz.html?keyphrase=Corsair+CMX8GX3M2A1600C9+

Κάπου διάβασα ότι δεν έμπαιναν οι μνήμες dd3 στα σαντυ.. ποιες μνήμες μπαίνουν εκεί? Τι κωδικό έχουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...