vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 παιδια θα το ξαναπω... πως διαολο γινεται να μην κουμπωνουν σωστα οι μνημες? αλλο θεμα ασυμβατοτητας και αλλο να μην κουμπωνουν οι μνημες...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 παιδια θα το ξαναπω... πως διαολο γινεται να μην κουμπωνουν σωστα οι μνημες? αλλο θεμα ασυμβατοτητας και αλλο να μην κουμπωνουν οι μνημες... Δεν γινεται, φουμαρα του ειπαν...
spid_x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Mπαίνεις εδώ http://www.hardforum.com Βρίσκεις τον Gary key είναι ASUS Technical Support, του στέλνεις pm θα σου πει αν οι μνήμες σου είναι συμβατές (το πια πιθανό,έχει δοκιμάσει το 80% απο τις μνήμες που κυκλοφορούν) και αν οχι να είσαι σίγουρος οτι θα είναι στο επόμενο update της Bios. Eίναι εκει μέσα 2 απο την Asus και παρά τα προβλήματα που έχουνε τα P8P67 μου έχει κάνει τρομερή θετική εντύπωση (δεν το έχω ξαναδεί πουθενα) που σου απαντάνε προσωπικά στα πρόβλημα σου,και τι ακριβώς να κάνεις για να λυθεί (μιλάει παθών). Ακόμα υπάρχει thread που όλα τα τα beta bios τα αναρτούν πρώτα εκεί. We do not allow Gmail, Yahoo, or Hotmail for the registration due to terrible abuses in the past. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ??????? παιδια θα το ξαναπω... πως διαολο γινεται να μην κουμπωνουν σωστα οι μνημες? αλλο θεμα ασυμβατοτητας και αλλο να μην κουμπωνουν οι μνημες... Ωραία θμε αασυμβατοτητας σε τι? Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? δεν μπορω να καταλαβω
oddin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 We do not allow Gmail, Yahoo, or Hotmail for the registration due to terrible abuses in the past. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ??????? terrible abuse...προσπαθουν να κρατήσουν ενα επίπεδο,και νομίζω οτι το έχουν καταφέρει.(το αν διαφωνω η συμφωνω είναι αλλο)
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία θμε αασυμβατοτητας σε τι? Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα? δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη οσες μνημες δεν ειναι συμβατες με καποιες mobo εννοουν οτι δεν κουμπωνουν σωστα??? :lol: εννουν οτι δεν υποστηριζονται απο την mobo για λογους τους οποιους δεν γνωριζω, ισως δεν τις αναγνωριζει για καποιο λογο η κατι αλλο τελος παντων...
profi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα είναι το πως θα γίνει αυτό.... θα πάς εκεί κ θα πείς πως αφού δεν παίζουν κ δεν είναι δικό μου λάθος γιατί δεν μπορούσα να το ξέρω...θέλω τα χρήματά μου πίσω αφού δεν υπάρχει κ ανάλογο προιόν! γιατί 273 € είναι πολλά κ αυτό που λέει ο Thresh 2 dimms των 4 gb θα σου κοστίσει 115 από e-shop! με λίγα λόγια καλύτερα που δεν παίζουν γιατί έδωσες πάαααααρα πολλά χρήματα για 4gb χωρίς λόγο!
ati8assos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον είσαι άτυχος , αν δεις στο Qualified Vendors Lists (memory /device support) του συγκεκριμένου mobo δεν υπάρχουν οι μνήμες σου, υπάρχουν όμως οι OCZ3B2000LV6GK και η Asus προτείνει όλες τις 2000 να τις τρέχουν στα 1866 MHz (Due to CPU behavior, DDR3 2000 MHz memory module will run at DDR3 1866 MHz frequency) . Δοκίμασε να τις τρέξεις σε χαμηλότερη συχνότητα και περίμενε για νέο Bios που ίσως λύσει το πρόβλημα. Επίσης: •2 DIMM: Supports one pair of modules inserted into either the blue slots or the black slots as one pair of Dual-channel memory configuration. We suggest that you install the module into A2B2 slot for better stability.
ultrobyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εγω ρε παιδια που τα εχω παρει ολα εκτος μητρικη,μνημες,επεξεργαστη τι να κανω? εχω παραγγειλει ηδη τον 2500Κ μαζι με μια ASUS P8P67 και τις μνημες,να τα ακυρωσω και να ζητησω επιστροφη χρηματων η να παω σε κανα phenom X6 κτλ? το pc το βιαζομαι και το συνολο για mobo,pcu και ram ειναι 455 Ευρω..
UpToDate_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εγω ρε παιδια που τα εχω παρει ολα εκτος μητρικη,μνημες,επεξεργαστη τι να κανω? εχω παραγγειλει ηδη τον 2500Κ μαζι με μια ASUS P8P67 και τις μνημες,να τα ακυρωσω και να ζητησω επιστροφη χρηματων η να παω σε κανα phenom X6 κτλ? το pc το βιαζομαι και το συνολο για mobo,pcu και ram ειναι 455 Ευρω.. Αν την βγάζεις με τα 2 sata 3 ports όπως εγώ τότε μείνε ως έχεις και περίμενε να στην αντικαταστήσουν με νέα P67/Z68 μητρική σε κάνα μήνα - ενά μιση...
ultrobyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 sorry ρε φιλος αλλα τι εννοεις με τα 2 sata3 ports γιατι δεν πολυσκαμπαζω χαχαχα Η μητρικη ειναι μια asus P8P67 αν σε βοηθαει και τα υπολοιπα κομματια τα εχω γραψει στο θεμα i52500K vs phenom x6 αν θες ριξε μια ματια! πειτε γνωμες ρε μαγκες γιατι εχω καταντησει κουραστικος!!
UpToDate_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 sorry ρε φιλος αλλα τι εννοεις με τα 2 sata3 ports γιατι δεν πολυσκαμπαζω χαχαχα Η μητρικη ειναι μια asus P8P67 αν σε βοηθαει και τα υπολοιπα κομματια τα εχω γραψει στο θεμα i52500K vs phenom x6 αν θες ριξε μια ματια! πειτε γνωμες ρε μαγκες γιατι εχω καταντησει κουραστικος!! Τα Sata 3 ports της μητρικής δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα
spid_x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι μπέρδεμα είναι κι αυτό τώρα αυτητη στιγμη το pc μου βρισκεται στο eshop με p8p67 i5 2500k και μνήμες που δεν ειναι συμβατες με τη μητρική. τι κάνω? το αφήνω στο eshop και περιμένω κανένα μήνα να ερθουν οι καινούργιες μητρικές ώστε να ταιριάζουν οι μνήμες? τον πέρνω και βάζω προσωρινά κάποιες άλλες ddr3 στον ελλατωματικό p67? μετά θα αντικαταστήσουν τις μητρικές άραγε? αλλάζω τελείως chipset σε μητρική και πάω για κάποιον αλλο cpu? Μπέρδεμα, τι προτείνετε?
UpToDate_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι μπέρδεμα είναι κι αυτό τώρα αυτητη στιγμη το pc μου βρισκεται στο eshop με p8p67 i5 2500k και μνήμες που δεν ειναι συμβατες με τη μητρική. τι κάνω? το αφήνω στο eshop και περιμένω κανένα μήνα να ερθουν οι καινούργιες μητρικές ώστε να ταιριάζουν οι μνήμες? τον πέρνω και βάζω προσωρινά κάποιες άλλες ddr3 στον ελλατωματικό p67? μετά θα αντικαταστήσουν τις μητρικές άραγε? αλλάζω τελείως chipset σε μητρική και πάω για κάποιον αλλο cpu? Μπέρδεμα, τι προτείνετε? Παίρνεις τα όλο πακέτο από e-shop και επιστρέφεις τις μνήμες με το πρόσχημα της ασυμβατότητας. Σου δίνουν άλλες μνήμες. Περιμένεις να αντικατασταθεί η μητρική σε ένα - ενά μιση μήνα. Εν τω μεταξύ τον πατάς 4.5ghz και γενικά τσέκαρε πόσο μπορεί να ανέβει με την μητρική.. Οι δυνατότητες του συγκεκριμένου cpu είναι αξεπέραστες για τα χρήματα στα οποία βρίσκεται και σε σύγκριση με τους υπάρχοντες cpus την τρέχων περίοδο..
spid_x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ωπα μισο. Οι μνήμες είναι παλιές. αγορασμένες απο eshop. Εδω και 2 χρονια τις εχω. Γιαυτό έχω το προβλημα
yiannis_1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ναι spid-x ή μνήμες σου είναι παλιές και λογικά με διαφορετικό voltge απο ότι απαιτούν οι sandy bridge (πράγμα που ούτε καν το είχα φανταστεί ότι μπορούσε να συμβεί). Αν είσαι τυχερός και στις αλλάξουν με 4GB DDR3 στα 1,5 θα πρέπει να τους είσαι ευγνώμων. Αν και γενικά να ξέρεις πως 4 GB ram ddr3 1333 στα 1,5 volt πλέον βρίσκεις και με 35 ευρό περίπου. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200014009 Αν δεν στις αλλάξουν κλασσικά τις πουλάς στο forum και με τα λεφτά που θα πιάσεις παίρνεις τις 1333 καινούργιες ή άλλες καλύτερες ή μεγαλύτερο μέγεθος ή ότι εσυ αποφασίσεις. H πραγματική απογοήτευση είναι βασικά στο sata 2 controller fail. Που είναι πραγματικά epic fail τις intel. Απο εποχής pentium pro εχω να δω τέτοιο πανικό και είναι πλέον σίγουρο ότι το 2011 δε θα είναι η καλύτερη χρονιά για την intel απο οικονομικής σκοπιάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.