Προς το περιεχόμενο

Αδυναμια συνδεσης σε ανοιχτα δικτυα

eliasbbl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες δεν μπορω να συνδεθω σε ανοιχτα(χωρις ασφαλεια και κωδικο)δικτυα.

Ενω συνδεομαι σε αλλα δικτυα με χρηση κωδικου(σε διαφορα καφε π.χ.),μου βγαζει προβλημα σε ανοιχτα δικτυα με πολυ καλο σημα.Κατι πρεπει να εχει πειραχτει στις ρυθμισεις.

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Κατ'αρχάς αυτό στο κάνει σε όποιο ανοιχτό ασύρματο προσπαθείς να μπεις;

Αν αυτό στο κάνει σε κάποιο ή κάποια δίκτυα που παλαιότερα έμπαινες μπορεί να έχουν περιορίσει τις MAC διευθύνσεις που επιτρέπονται να συνδεθούν με το εκάστοτε ασύρματο.

(Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί να μη βάλει πρώτα ένα κωδικό και μετά ως έξτρα προστατευτική λύση αυτό που σου πα... Ίσως χάριν λειτουργικότητας ή για σπάσιμο σε όσους συνήθιζαν να μπαίνουν στο δίκτυο)

Δημοσ.

Ναι,σε ολα τα ανοιχτα δικτυα,αυτα που δεν ζητανε κωδικο προσβασης

Δημοσ.

Ναι,σε ολα τα ανοιχτα δικτυα,αυτα που δεν ζητανε κωδικο προσβασης

Δες λίγο το edit μου πιο πάνω. Είναι δίκτυα που συνήθιζες να μπαίνεις και παλιά; Έχεις δοκιμάσει σε κάποιο νέο δίκτυο;

Δημοσ.

Αν αυτό στο κάνει σε κάποιο ή κάποια δίκτυα που παλαιότερα έμπαινες μπορεί να έχουν περιορίσει τις MAC διευθύνσεις που επιτρέπονται να συνδεθούν με το εκάστοτε ασύρματο.

(Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί να μη βάλει πρώτα ένα κωδικό και μετά ως έξτρα προστατευτική λύση αυτό που σου πα... Ίσως χάριν λειτουργικότητας ή για σπάσιμο σε όσους συνήθιζαν να μπαίνουν στο δίκτυο)

Οχι μου το κανει σε ολα τα ανοιχτα δικτυα που δεν ζητανε κωδικο,το εχω δοκιμασει σε 5-6,αντιθετα μπαινω σε πολλα αλλα που ζητανε κωδικο(σε διαφορα καφε οπως αναφερω!

Δημοσ.

Οχι μου το κανει σε ολα τα ανοιχτα δικτυα που δεν ζητανε κωδικο,το εχω δοκιμασει σε 5-6,αντιθετα μπαινω σε πολλα αλλα που ζητανε κωδικο(σε διαφορα καφε οπως αναφερω!

Ωραία... χρησιμοποιείς laptop ή desktop...

Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της κάρτας ασύρματου. Χρησιμοποιείς κάρτα ή stick?

Δημοσ.

Ωραία... χρησιμοποιείς laptop ή desktop...

Σκέφτομαι ότι ίσως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της κάρτας ασύρματου. Χρησιμοποιείς κάρτα ή stick?

Χρησιμοποιω λαπτοπ που εχει εσωτερικη καρτα δικτυου.Συγκεκριμμενα την Intel® WiFi Link 5100 AGN

Δημοσ.

Χρησιμοποιω λαπτοπ που εχει εσωτερικη καρτα δικτυου.Συγκεκριμμενα την Intel® WiFi Link 5100 AGN

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις ασυρμάτου στο πρόγραμμα ενδεχωμένως της κάρτας σου ή τις ρυθμίσεις ασυρμάτου των Windows.

Εγώ στη θέση σου θα απεγκαταστούσα και επανεγκαταστούσα τους drivers της κάρτας...

Δημοσ.

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις ασυρμάτου στο πρόγραμμα ενδεχωμένως της κάρτας σου ή τις ρυθμίσεις ασυρμάτου των Windows.

Εγώ στη θέση σου θα απεγκαταστούσα και επανεγκαταστούσα τους drivers της κάρτας...

To εκανα αλλα δεν διορθωσε το προβλημα!

To εκανα αλλα δεν διορθωσε το προβλημα!

Εννοω εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση της καρτας δικτυου,τις ρυθμισεις ασυρματου των windows πως τις ρυθμιζω?

Δημοσ.

Χμ έχεις δοκιμάσει να προσθέσεις ένα ασύρματο manually?

Τεσπα. Δεν είναι δύσκολο να χειριστείς τις ρυθμίσεις σου. Πίνακας ελέγχου , δίκτυο και ιντερνετ, κεντρο δικτυου και κοινής χρήσης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...