iceman79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Στο Μacrumors πεφτει πολυ κραξιμο στην Apple . ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ . Ναι αλλά γιατί? Με το ζόρι τους το δώσανε. Αυτοί τρέξανε να το αγοράσουν
telegamesvg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο χέτερς είναι εδώ μέσα; Κανας φαν;(θα μας φαν; ) Εγω ειμαι "φαν" της apple (imac,macbook pro,ipad,iphone), αλλα οι μ@κ@κιες πρεπει να στυλιτευονται . Ναι αλλά γιατί? Με το ζόρι τους το δώσανε. Αυτοί τρέξανε να το αγοράσουν Γιατι ηξερα οταν αγοραζα π.χ to ipad οτι μετα απο 1 χρονο θα παρουν μια τετοια αποφαση .
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 στο ibooks του iphone και του ipad μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε pdf (drag drop απο itunes) και να το διαβασεις, και μαλιστα το συγκεκριμενο pdf reader ειναι το ταχυτερο, σε συγκριση με αλλες πλατφορμες που εχω δει. Το προβλημα σας με την εφαρμογη της sony ποιο ειναι δε καταλαβα? Διαβαζε μηπως κανεις απο εσας που διαμαρτηρεστε, βιβλια απο το sony store και χτες? ειπαμε η apple κανει μλκιες, αλλα να την κραζουμε για το οτιδηποτε ειναι καταντια. Να την κραξουμε που δεν εχει βγαλει ακομα κινητο των 200 ευρω να τους παρει και τα σωβρακα, να την κραξω και εγω μαζι. Να την κραξουμε που δεν εχει αφαιρεσει ακομα το εκτρομα itunes για τους χρηστες windows, να κραξω και εγω μαζι.
eAnagnostis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δε νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανείς για την εφαρμογή της Sony, το θέμα είναι λέει στην ουσία πωλήσεις μόνο μέσω iTunes (30% ποσοστό γι' αυτήν). Βασικά εμποδίζει τους άλλους να πουλήσουν. Ασε και το άλλο, από πού κι ως πού από τη στιγμή που έχω αγοράσει ένα βιβλίο δε θα το διαβάζω όπου θέλω;
D.Luffy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το νέο αφορά αποκλειστικά αυτούς που αρέσκονται στο να πληρώνουν για να κατεβάσουν eBooks για διάβασμα. Οι υπόλοιποι απλά θα συνεχίσουμε να κατεβάζουμε τα pdf μας τσάμπα, θα τα φορτώνουμε στο iPad/iPhone/iPod και θα διαβάζουμε κανονικά. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν (iTunes) για να ακούσουν μουσική στο κινητό τους? Δεν νομίζω, γιατί λοιπόν σας κάνει εντύπωση το νέο?? Και τέλος, μου φένεται πολύ λογική η κίνηση αυτή της Apple. Μέχρι τώρα οποιοσδήποτε θα μπορούσε να φτιάξει ένα free app (πχ Amazon Kindle) για να προσελκύσει κόσμο, και να πουλάει τα eBooks μέσω app store ουσιαστικά βγάζοντας καθαρό 100% κέρδος χωρίς να δίνει τιποτα στην Apple. Οπότε καλά κάνουν και τους ρίχνουν άκυρο.
eAnagnostis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι λογική αυτό βέβαια, το να πεις ότι γενικώς εγώ δε θα πληρώνω ποτέ για τα βιβλία που θα διαβάζω. Πρόκειται όπως λες για κόντρα για το ποιος θα έχει τα κέρδη, αλλά αυτό που κάνει η Apple έχει λογική από τη μεριά της, αλλά είναι επικίνδυνο. Επιβεβαιώνει τους φόβους ότι με την κυρίαρχη θέση που έχει θα είναι ανεξέλεγκτη. Στην ουσία πετάει όλα τα άλλα βιβλιοπωλεία εκτός. Και όχι μόνο τα βιβλιοπωλεία, αυτό δεν αφορά μόνο τα ebooks.
D.Luffy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 το θέμα είναι λέει στην ουσία πωλήσεις μόνο μέσω iTunes (30% ποσοστό γι' αυτήν). Βασικά εμποδίζει τους άλλους να πουλήσουν. Φίλε δυστυχώς ή ευτυχώς το App Store της Apple δεν είναι ελεύθερο παζάρι/λαική για να στήσεις την τέντα σου και να πουλήσεις ότι τραβάει η ψυχή σου. Θέλουν να βγάλουν κέρδος από αυτό και καλά κάνουν. Όσοι γνωρίζουν την Apple δεν τους κάνει καμία εντύπωση το νέο. Αναμενόμενο θα έλεγα και μη σας πω ότι το αργήσαν κιόλας... Πρόκειται όπως λες για κόντρα για το ποιος θα έχει τα κέρδη, αλλά αυτό που κάνει η Apple έχει λογική από τη μεριά της, αλλά είναι επικίνδυνο. Επιβεβαιώνει τους φόβους ότι με την κυρίαρχη θέση που έχει θα είναι ανεξέλεγκτη. Εγώ νομίζω ότι ίσα ίσα, προλαβαίνουν μια οικονομική καταστροφή εις βάρος τους γιατί ανεξέλεγκτοι θα μπορούσαν να γίνουν οι απ'έξω. Είναι καλό να είσαι ο κυρίαρχος στο μαγαζί σου. Στην ουσία πετάει όλα τα άλλα βιβλιοπωλεία εκτός. Και όχι μόνο τα βιβλιοπωλεία, αυτό δεν αφορά μόνο τα ebooks. Τι άλλο αφορά?
eAnagnostis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Οτιδήποτε είναι In App Purchase. Πρέπει να υπάρχει και προθεσμία μέχρι 30 Ιουνίου για να προσαρμοστούν όλοι. Το ψάχνω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το νέο αφορά αποκλειστικά αυτούς που αρέσκονται στο να πληρώνουν για να κατεβάσουν eBooks για διάβασμα. Οι υπόλοιποι απλά θα συνεχίσουμε να κατεβάζουμε τα pdf μας τσάμπα, θα τα φορτώνουμε στο iPad/iPhone/iPod και θα διαβάζουμε κανονικά. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλοί που πληρώνουν (iTunes) για να ακούσουν μουσική στο κινητό τους? Δεν νομίζω, γιατί λοιπόν σας κάνει εντύπωση το νέο?? Και τέλος, μου φένεται πολύ λογική η κίνηση αυτή της Apple. Μέχρι τώρα οποιοσδήποτε θα μπορούσε να φτιάξει ένα free app (πχ Amazon Kindle) για να προσελκύσει κόσμο, και να πουλάει τα eBooks μέσω app store ουσιαστικά βγάζοντας καθαρό 100% κέρδος χωρίς να δίνει τιποτα στην Apple. Οπότε καλά κάνουν και τους ρίχνουν άκυρο. +1 Γιατί να αφήνει τρίτους να βγάζουν στην ζούλα κέρδος από δικά της προϊόντα, χωρίς να καρπώνεται κάτι η ίδια η εταιρεία; Απλά, για άλλη μία φορά... οι δημοσιογράφοι - τρομοκράτες, σπέρνουν ψέματα ανάμεσα σε αλήθειες για να πουλήσουν παραπάνω τα προϊόντα τους.
D.Luffy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Οτιδήποτε είναι In App Purchase. Πρέπει να υπάρχει και προθεσμία μέχρι 30 Ιουνίου για να προσαρμοστούν όλοι. Το ψάχνω. Το εφιαλτικό θα ήταν να εμπόδιζε in-app purchase του amazon και ebay. :lol: Αλλά νομίζω ότι θα περιοριστούν στα προιόντα που μπορούν να διαθέσουν αυτοί οι ίδιοι. Μουσική και eBooks προς το παρόν. Απλά, για άλλη μία φορά... οι δημοσιογράφοι - τρομοκράτες, σπέρνουν ψέματα ανάμεσα σε αλήθειες για να πουλήσουν παραπάνω τα προϊόντα τους. Νομίζω ότι κυριαρχεί αυτό το trend, να παρουσιάζεται η Apple από τα media σαν χουντικό καθεστώς επειδή ζητά κέρδη από τα προιόντα της. Αν είχε την υποδομή (από την αρχή) πχ η Google με το Android, νομίζουν ότι δεν θα το έκανε κλειστό... Απλά ακολουθούν προς το παρόν άλλη τακτική/τρικ για να μαζέψουν κόσμο. Όταν όμως εγκατασταθούν σε όλα τα hardware φορητών συσκευών και αρχίσουν τα γ......τικα θα δούμε για πότε θα την συγκρίνουν με την Apple. Αυτό επειδή νομίζουν κάποιοι ότι η Google είναι θυγατρική εταιρία της Unicef και μοιράζει 'ελεύθερο' λειτουργικό στο λαό επειδή την πονάει η ψυχή της...
BlackScorpionX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το εφιαλτικό θα ήταν να εμπόδιζε in-app purchase του amazon και ebay. :lol: Αλλά νομίζω ότι θα περιοριστούν στα προιόντα που μπορούν να διαθέσουν αυτοί οι ίδιοι. Μουσική και eBooks προς το παρόν. Νομίζω ότι κυριαρχεί αυτό το trend, να παρουσιάζεται η Apple από τα media σαν χουντικό καθεστώς επειδή ζητά κέρδη από τα προιόντα της. Αν είχε την υποδομή (από την αρχή) πχ η Google με το Android, νομίζουν ότι δεν θα το έκανε κλειστό... Απλά ακολουθούν προς το παρόν άλλη τακτική/τρικ για να μαζέψουν κόσμο. Όταν όμως εγκατασταθούν σε όλα τα hardware φορητών συσκευών και αρχίσουν τα γ......τικα θα δούμε για πότε θα την συγκρίνουν με την Apple. Αυτό επειδή νομίζουν κάποιοι ότι η Google είναι θυγατρική εταιρία της Unicef και μοιράζει 'ελεύθερο' λειτουργικό στο λαό επειδή την πονάει η ψυχή της... Λίγο off topic / Όταν γίνει αυτό που λες τότε θα βγει μια άλλη εταιρεία να μοιράσει δωρεάν λογισμικό αν και πιστεύω ότι στη google είναι αρκετά έξυπνοι και θα βρουν άλλο (παρόμοιο) τρόπο να μας τα πάρουν, no worries, θα δίνουν δωρεάν λογισμικό αλλά θα τα πληρώνουμε αλλού.
eftihios1986 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια τι σας κανει εντυπωση ? Η apple εχει δημιουργησει ενα πολυ φανατικο καταναλωτικο κοινο το οποιο αγοραζει οτιδιποτε βγαζουν χωρις να το αξιολογουν, απλα και μονο επειδη εχει για σημα το μηλο. Δεν ειναι λογικο να θελει να εκμεταλευτει αποκλειστικα αυτη το κοινο της ?
D.Luffy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Λίγο off topic / Όταν γίνει αυτό που λες τότε θα βγει μια άλλη εταιρεία να μοιράσει δωρεάν λογισμικό αν και πιστεύω ότι στη google είναι αρκετά έξυπνοι και θα βρουν άλλο (παρόμοιο) τρόπο να μας τα πάρουν, no worries, θα δίνουν δωρεάν λογισμικό αλλά θα τα πληρώνουμε αλλού. Έτσι είναι. Η Google και η Apple είναι δυο εταιρίες που θέλουν λεφτά. Η μία τα βγάζει με τον α τρόπο και η άλλη με τον β. Εγώ σαν καταναλωτής από την μεριά μου επιλέγω τι από τα δυο θα αγοράσω με κριτίριο τι με συμφέρει, τι με καλύπτει και τι μου αρέσει (πολύ σημαντικό το αυτό το τελευταίο). Δεν νομίζω ότι είναι off topic γιατί στο τέλος εδώ καταλήγουμε. Ρε παιδια τι σας κανει εντυπωση ? Η apple εχει δημιουργησει ενα πολυ φανατικο καταναλωτικο κοινο το οποιο αγοραζει οτιδιποτε βγαζουν χωρις να το αξιολογουν, απλα και μονο επειδη εχει για σημα το μηλο. Δεν ειναι λογικο να θελει να εκμεταλευτει αποκλειστικα αυτη το κοινο της ? Σκέφτηκες μήπως γιατί έχει δημιουργηθεί φανατικό κοινό?? Αν κάνεις μια ιστορική αναδρομή θα δεις ότι τα προιόντα της Apple διέφεραν παρασάγκας ποιοτικά σε σχέση με άλλα. Αυτό κατά τη γνώμη μου ισχύει και σήμερα. Ίσως σε μικρότερο βαθμό αλλά ισχύει. Και τέλος, αν κάποιος μείνει ικανοποιημένος από τα προιόντα μιας εταιρίας και εξακολουθεί να αγοράζει 'ό,τι έχει σήμα το μήλο' χαρακτηρίζεται φανατικός??? Από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Avatar_GR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ε όχι και λογική η κίνηση της apple ρε παιδιά, δεν πρέπει να γίνοντε αυτά! Δηλαδή αν κάποια στιγμή μπλόκαρε ο IE και η microsoft την πρόσβαση σε google, Firefox, yahoo κ.α σελίδες στο internet μόνο και μόνο για να σμπρώξει τις δικές τις σελίδες και προγράμματα αυτό θα το θεωρούσατε "καλό και λογικό"; Η μήπως αν για να δείς τα email σου στο gmail θα έπρεπε να μπείς ΜΟΝΟ με chrome θα το θεωρούσατε λογικό; Μην υπερασπίζεστε την apple σε ότι μ@λ@κί@ κάνει, αμάν πια!
D.Luffy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή αν κάποια στιγμή μπλόκαρε ο IE και η microsoft την πρόσβαση σε google, Firefox, yahoo κ.α σελίδες στο internet μόνο και μόνο για να σμπρώξει τις δικές τις σελίδες και προγράμματα αυτό θα το θεωρούσατε "καλό και λογικό"; Η μήπως αν για να δείς τα email σου στο gmail θα έπρεπε να μπείς ΜΟΝΟ με chrome θα το θεωρούσατε λογικό; Νομίζω ότι τα υπερβολικά και αβάσιμα σενάρια δεν οδηγούν πουθενά. Αυτό που περιγράφεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται, ας μην αφήνουμε την φαντασία μας να οργιάζει. Κανείς δεν υποστηρίζει τίποτα. Απλά όλες οι μ@λ@κίες που κάνουν οι εταιρίες γίνονται για λεφτά, όταν το συνηδειτοποίησεις αυτό, δεν σου κάνει εντύπωση τίποτα. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί στο παιχνίδι... Πάντως φίλε μου, ΝΑΙ! αν μπορούσαν να βγάλουν λεφτά από αυτό που λες η microsoft ή η Google θα το έκαναν ΜΕ ΧΙΛΙΑ. Η Google κάνει 'δημόσιες σχέσεις' τώρα, η Microsoft προσπαθεί να δει πως θα χτυπήσει και η Apple συνεχίζει τον... χαβά της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα