Προς το περιεχόμενο

επιλογη καρτας γραφικων

mikell

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...θελω να παρω μια νεα καρτα γραφικων ddr3 ή ddr5 και δεν γνωριζω αν μπορει να την υποστηριξει η motherboard....Το μοντελο της motherboard ειναι gigabyte:g41m-es2l....και αν οντως υποστηριζει σκεφτομαι για αυτες:Gigabyte Geforce 9800gt 1GB(GV-N98TOC-1GI) και gigabyte geforce gts250(GV-N250OC-1GI) για DDR3(DIRECTX-10) και για DDR5 αυτην:gigabyte GTX460 1GB(GV-N460OC-1GI)(DIRECTX-11)...σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

μμμ...!!!!πολυ καλες σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου

εν τω μεταξυ,αυτες που ανεφερα δεν ειναι καλες?

Δημοσ.

9800 και gts250 με τιποτα

την gtx460 την αναφερεις ηδη, απλα αυτη ειναι η φθηνοτερη που κυκλοφορει σε συνδιασμο με τις επιδοσεις της... ;)

Δημοσ.

Οντως πολυ καλες για τα λεφτα τους. αυτες που προτεινες ειναι λιγο πολυ οι ιδιες, η 9800 αν δεν κανω λαθος ειναι η 250 με αλλο ονομα ουσιαστικα.

Η μονη που αξιζει ειναι η 460 που ειπες, αλλα ακομη και εκει καλυτερα να παιρνεις την πιο φτηνη υλοποιηση για το καθε τσιπ.

Το μονο που μετραει τις περισσοτερες φορες ειναι αν εχει μεγαλυτερη εγγυηση και αλλο συστημα ψυξης απο το στοκ.

Εγω να σου προτεινω και αυτη που ειναι πολυ καλη υλοποιηση με καλο συστημα ψυξης. Καλη αγορα.

Δημοσ.

μαλον θα σκεφτω για την palit gtx 460....σε ευχαριστω για τον χρονο σου.....

και αυτη που προτεινε ο φιλος storm ειναι οτι πρεπει ....αρχιζουν και δυσκολευουν οι επιλογεσ μου.....

Δημοσ.

μαλον θα σκεφτω για την palit gtx 460....σε ευχαριστω για τον χρονο σου.....

και αυτη που προτεινε ο φιλος storm ειναι οτι πρεπει ....αρχιζουν και δυσκολευουν οι επιλογεσ μου.....

μεταξυ των 2 6850 προσωπικα θα επεμενα σε αυτη που προτεινα...

απο τις καλυτερες υλοποιησεις της 6850 σε πολυ καλη τιμη και βεβαια κλοκαρεται σαν διαολος

την εχουν παρει και πολλα παιδια απο εδω περα και εχουν μεινει ευχαριστημενοι :-)

195ε για 6850 νομιζω ειναι παρα πολλα

και ενα συγκριτικο με 4 εκδοσεις 6850

http://www.hexus.net/content/item.php?item=27537&page=1

Δημοσ.

oντως.....αλλα κλινω πιο πολυ στην gtx460....γιατι ειμαι και πιο πολυ της nvidia....αυτη τη λεει απο κλοκαρισμα?

Δημοσ.

oντως.....αλλα κλινω πιο πολυ στην gtx460....γιατι ειμαι και πιο πολυ της nvidia....αυτη τη λεει απο κλοκαρισμα?

το αν θα πας σε nvidia η ati ειναι δικη σου επιλογη

και οι 2 προσφερουν παρεμφερεις επιδοσεις

η palit gtx460 ειναι εργοστασιακα κλοκαρισμενη και φυσικα εχει καλυτερες επιδοσεις απο τις στοκ gtx460

για αυτο το λογο βεβαια δεν εχει πολλα περιθωρια κλοκαρισματος

αν επερνες μια στοκ gtx460 και την palit, πανω κατω θα ειχαν το ιδιο ταβανι στο κλοκαρισμα (εξαιρεση η ftw evga gtx460)

αλλα ουτως η αλλως η palit gtx460 ειναι η φθηνοτερη gtx460 που κυκλοφορει οποτε πας σε αυτην

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...