Προς το περιεχόμενο

iOS vs Android

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχα στα χέρια μου για καμιά ώρα ένα HTC HD7 και έπαθα πλάκα το πόσο γρήγορο και smooth είναι.Πραγματικό κελεπούρι για 310 ευρώ.Μακάρι να προχωρήσει αυτό το λειτουργικό.

Δημοσ.

Και τα δυο γαματα ειναι γιατι εχουν περασει απο τα χερια μου και προσωπικα δεν ψηνομαι να μπω στο τριπακι της συγκρισης για το ποιο ειναι το 10001 και ποιο το 1000 γιατι ειναι κορυφη και τα δυο, αλλα δεν ταιριαζουν στην κουλτουρα του Eλληνα.

Γιατι ουτε wifi hotspot διαγαλαξιακης εμβελειας τσαμπε παιζει (οπως στο εξωτερικο) σε καθε γειτονια-περιοχη στην Ελλαδα ωστε να πηγαινω περπατοντας και οχι ρωτοντας μεσω του app maps που υποστιριζουν και τα δυο λειτουργικα ωστε το gps να το χω γραμμενο,ουτε γουσταρουμε να πληρωνουμε για να κατεβαζουμε μουσικη μεσω του store οπως κανουν τα Αμερικνακια οταν βγει το νεο cd της beyonce, δεν παιζει να ανοιξουμε ασκοπα το 3g γιατι προστιθονται λεπτα(kb) και μειωνονται λεφτα με τα εγχωρια τιμολογια(και ως εκ τουτου οτι συνεπαγεται απο αυτο), γκρινιαζουμε γιατι η μπαταρια στο iphone (και εγω μαζι) ειναι ενσωματωμενη και οχι αποσπωμενη αφου ο Ελληνας θα το κρατησει 10 χρονια ενω η νοοτροπια του American gadgetakia ειναι να το αλλαζει με την εμφανιση του νεου, τα bluetooth με ποια λογικη τα κλειδωνουν ακομα το εχω απορια... αυτα

:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε διαβασα ολες τιw σελιδες αλλα να πω και εγω τη γνωμη μου.. Ξεκινησα φετος το σεπτεμπβρη με το XPeria Mini Pro, χωρις να ξερω καν τι εστι sndroid. To λατρεψα αρχικα, και οι συμμαθητες επισης (γτ ναι παω σχολειο ακομα). Οι μεν αρενες γιατι ηταν προτοτυπο οι μεν κοπελες γιατι 'ηταν γλυκουλι και ειχε ωραιο πληκτρολογιο'. βεβαια εμαθα σηντομα και μαλιστα πολυ καλα τι εστι anbdroid, σε ολο το το ευρος. Root, ιστοριες, κακο, το ελιωσα το κακομοιρο.. Αλλα καποια στιγμη δε μου εφτανε. Απλα το hardware του δεν μου εφδτανε. Οποτε προσφατα πηρα κατι λιγο ανωτερης κατηγοριας. Ενα Nexus S!.. Ναι, πανακριβο αλλα τα αξιζε. και πραγματικα το εχω ευχαριστηθει. Γιατι μπορει να εχω δουλεξει iPhone, συμμαθητη οχι δικο μου, αλλα ακομα και αν εχει καπως πιο smooth interface και λιγο πιο "shiny, polished" εφαρμογες δε μπορει με τπτ να υπερνικησει την ελευθερια του android.. Γιατι απλα το android ειναι λευκος καμβας. μπορεις να κανεις πανω του οτι θες. Γιατι οπως ειχε πει καποιος και σε ενα review, και συμφωνω απολυτα, 'αν θες απλα να παιρνεις τηλεφωνα, να στελνεις μυνηματα και να παιζεις παιχνιδια τοτε παρε iPhone, but if you like modding then the android is your choice'. και ναι εμενα προσωπικα μου αρεσει το modding. Και μην πει κανεις για jailbreak γτ ακομα και ετσι δεν εχεις τον ελεγχο που εχεις ακομα και σε non-rooted android...

Δημοσ.

Το μονο πλεονεκτιμα που ειχε το ios εναντι του android ηταν η υποστηριξη απο τα μεγαλα software gaming houses. Κατι το οποιο τινει να εξαφανιστει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...