Nightstrike Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 καλά το μόνο σίγουρο είναι η ότι το android είναι πιο γρήγορο στο loadarisma! btw θυμάμαι ότι ο safari όταν τον άνοιγες έκανε πάντα reload την σελίδα χωρίς να σε ρωτήσει...ξενερωτικό διότι απλά ήθελες να chekareis κάτι άλλο σε άλλο app... Επίσης ο browser ο stock στο android κάνει fittoscreen τα γράμματα όταν διαβάζεις και δεν χρειάζεται να κάνεις συνεχώς panning για να διαβάσεις κάθε γραμμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Fit to screen έχει σίγουρα και ο dolphin, όταν ζουμάρεις και η οθόνη δε χωράει τις σειρές, με διπλό κλικ τις κάνει fit ξανά. Γενικά ενώ το iphone υπερτερούσε σε ευκολία ανάγνωσης και έχανε σε ταχύτητα, πλέον εγώ εξίσου εύκολα και απολαυστικά σερφάρω με stock/dolphin. Σε galaxy αυτά. Και καμιά φορά, βλέπω και κανα βιντεάκι επιτόπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 android χωρίς να ξέρω το iOS αλλά γιατί μου την σπάει. Πολλά λεφτά και μη ελευθερία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μετά από χρήση Windows Mobile 6.1 Professional, Android 2.1 και iOS 4.2.1 ψηφίζω δαγκωτό iOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μετά από χρήση Windows Mobile 6.1 Professional, Android 2.1 και iOS 4.2.1 ψηφίζω δαγκωτό iOS. Πόσο καιρό χρησιμοποίησες το καθένα..; Και σε τι συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ένα χρόνο το htc diamond, περίπου 8 μήνες το htc desire. Το iphone 4 το έχω 2 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barrcode Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 android χωρίς να ξέρω το iOS αλλά γιατί μου την σπάει. Πολλά λεφτά και μη ελευθερία. Τρομερο επιχειρημα.Τι εννοεις μη ελευθερια?Το Jailbreak το εχεις ακουστα?Πολλα λεφτα?Η διαφορα του iphone με το desire hd ειναι 50 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τρομερο επιχειρημα.Τι εννοεις μη ελευθερια?Το Jailbreak το εχεις ακουστα?Πολλα λεφτα?Η διαφορα του iphone με το desire hd ειναι 50 ευρω Από την στιγμή που χρειάζεσαι jailbreak για να κάνεις κάποια σύνθετα αλλά κυρίως πολλά απλά πράγματα είναι ελεύθερο? Επίσης η ελευθερία εν την προκειμένη μπορεί να αναφέρεται στο Open source... iphone 4 = 643 vs. desire hd = 480 vs galaxy s = 433 vs Desire = 365 Nα οι πράξεις: Desire HD = πλουσιότερος κατά 163 euro Galaxy S = πλουσιότερος κατά 210 euro Desire = πλουσιότερος κατά 278 euro btw το desire το απλό που έχω ο μόνος λόγος για να το ανταλλάξω με ένα Iphone4 Θα ήταν για να το πουλήσω και να πάρω 2 desire (λέμε τώρα...το galaxy 2 θα έπαιρνα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Για την ιστορία το Galaxy S απογειώνεται και με την official 2.2.1(JS5 πλέον). Όσο για την αφή, ναι, η πλοήγηση στο μενυ είναι ελάχιστα πιο smooth από του Galaxy S, αλλά μέχρι εκεί. Σε όλα τα άλλα, το Android σαν λειτουργικό υπερέχει. Και επίσης για την ιστορία, δεν χρειάζεται να είσαι rooted για να περνάς ROMs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Από την στιγμή που χρειάζεσαι jailbreak για να κάνεις κάποια σύνθετα αλλά κυρίως πολλά απλά πράγματα είναι ελεύθερο? Επίσης η ελευθερία εν την προκειμένη μπορεί να αναφέρεται στο Open source... iphone 4 = 643 vs. desire hd = 480 vs galaxy s = 433 vs Desire = 365 Nα οι πράξεις: Desire HD = πλουσιότερος κατά 163 euro Galaxy S = πλουσιότερος κατά 210 euro Desire = πλουσιότερος κατά 278 euro btw το desire το απλό που έχω ο μόνος λόγος για να το ανταλλάξω με ένα Iphone4 Θα ήταν για να το πουλήσω και να πάρω 2 desire (λέμε τώρα...το galaxy 2 θα έπαιρνα)! Και εγω Viva android λέω αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο.Στην τιμή των android phones υπολόγισε μιά 90αρα για καμιά micro sd 16gb class10 που δεν φτάνει σε ταχύτητα την ενσωματωμένη 16gb flash του iphone και μια δεύτερη μπαταρία 30ευρώ. Μου την δίνει που το λέω αλλά η apple όλα εν σοφία ποιεί και οδηγεί τις εξελίξεις.Lisa,macintosh,visicalc,ipod,Iphone,ipad,retina display,μπαταρίες υγρου μετάλου κ.λ.π με απίστευτη ποιότητα στην επιλογή των υλικών και στην συγγραφή του λογισμικού της ανεξάρτητα αν σε μας δεν αρέσουν μερικές ιδιοτροπίες και επιλογές της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 @teokos Αυτά που λες είναι τελείως optional. Επίσης γιατί να πάρεις class10? Με τα μισά παίρνεις μία class4 και είσαι comble. Ή μπορείς να πάρεις με 20 euro μία 8gb! Επίσης το galaxy έρχεται ήδη με με 8bg. Τέλος, έστω και 90 euro μπορείς να τα ξοδέψεις εφόσον νομίζεις ότι σου χρειάζεται (είτε ταχύτητα είτε χώρος και να πάς σε μια 32gb) ΜΕΤΆ την αγορά σου. Στο iphone αναγκάζεσαι να τα σκάσεις από πριν διότι μετά δεν γίνεται αναβάθμιση, αλλά επίσης εάν δεν είσαι σίγουρος εύκολα βρίσκεσαι με άδεια giga. Όσο για την μπαταρία ούτε που την αναζήτησα, το πιο easy πράγμα να βρεις μία μπρίζα που μου χρειάστηκε μόνο τις πρώτες μέρες όπου το ξέσκιζα. Όλα τα smartphones έχουν μικρή διάρκεια μπαταρίας, εσύ δεν έχεις δει άτομο με iphone να ψάχνει μπρίζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 <br />@teokos<br /><br /> Αυτά που λες είναι τελείως optional. Επίσης γιατί να πάρεις class10? Με τα μισά παίρνεις μία class4 και είσαι comble. Ή μπορείς να πάρεις με 20 euro μία 8gb! Επίσης το galaxy έρχεται ήδη με με 8bg. Τέλος, έστω και 90 euro μπορείς να τα ξοδέψεις εφόσον νομίζεις ότι σου χρειάζεται (είτε ταχύτητα είτε χώρος και να πάς σε μια 32gb) ΜΕΤΆ την αγορά σου. Στο iphone αναγκάζεσαι να τα σκάσεις από πριν διότι μετά δεν γίνεται αναβάθμιση, αλλά επίσης εάν δεν είσαι σίγουρος εύκολα βρίσκεσαι με άδεια giga. <br /> <br /> Όσο για την μπαταρία ούτε που την αναζήτησα, το πιο easy πράγμα να βρεις μία μπρίζα που μου χρειάστηκε μόνο τις πρώτες μέρες όπου το ξέσκιζα. Όλα τα smartphones έχουν μικρή διάρκεια μπαταρίας, εσύ δεν έχεις δει άτομο με iphone να ψάχνει μπρίζα?<br /> <br /><br /><br /> Εντάξει.. Έχει ένα δίκιο ο teotokos. Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε όλα σχήμα στο iOS. Βέβαια, όπως είπα και πριν, αυτό δεν είναι θέμα software όπως έχει και το θέμα μας. Όπως και να το κάνουνε, στην συνεργασία hardware/software κερδίσει η apple. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 @teokos Αυτά που λες είναι τελείως optional. Επίσης γιατί να πάρεις class10? Με τα μισά παίρνεις μία class4 και είσαι comble. Ή μπορείς να πάρεις με 20 euro μία 8gb! Επίσης το galaxy έρχεται ήδη με με 8bg. Τέλος, έστω και 90 euro μπορείς να τα ξοδέψεις εφόσον νομίζεις ότι σου χρειάζεται (είτε ταχύτητα είτε χώρος και να πάς σε μια 32gb) ΜΕΤΆ την αγορά σου. Στο iphone αναγκάζεσαι να τα σκάσεις από πριν διότι μετά δεν γίνεται αναβάθμιση, αλλά επίσης εάν δεν είσαι σίγουρος εύκολα βρίσκεσαι με άδεια giga. Όσο για την μπαταρία ούτε που την αναζήτησα, το πιο easy πράγμα να βρεις μία μπρίζα που μου χρειάστηκε μόνο τις πρώτες μέρες όπου το ξέσκιζα. Όλα τα smartphones έχουν μικρή διάρκεια μπαταρίας, εσύ δεν έχεις δει άτομο με iphone να ψάχνει μπρίζα? Class 4 για την μουσική σου είναι οκ.Σε πολλά προγράματα όμως θα ζοριστεί. Μπαταρία desire (δεν μιλάμε για το HD εκει τα πράγματα είναι τραγικά)Copilot ver 8.Γεμάτη 100%. Αργυρούπολη-πρωτοδικείο Αλεξανδρας-Φααε Αθηνών Καλιθέα-Ηλιούπολη Υποθυκοφυλάκειο-Γλυφάδα Δικηγορικό γραφείο + 1/2 ώρα περίπου ομιλία κατανάλωση 1 μπαταρία και 40% της δεύτερης. Μπαταρία iphone 4 με τον ίδιο πλοηγό ,ίδια version ,περίπου ίδια ομιλία + 1 στάση επιπλέον Ν.Σμύρνη 50% κατανάλωση της μπαταρίας. Για τον αποθυκευτικό χώρο έχεις δίκιο περί ορέξεως ...αν και αυτά είναι σαν τους δίσκους των pc ποτέ δεν είναι αρκετός και εκει το iphone σε περιορίζει αν τυχόν χρειστείς επέκταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ποια απο αυτά τα δυο προτιμάτε και γιατι?εγω ψηφίζω ios μιας και μου αρέσει περισσότερα ο σχεδιασμός.Σχεδιάζονται και περισσότρες εφαρμογές!και φυσικά το apple store είναι the best! Για ποιον λόγο φτιάχνεις ενα νήμα που υποτίθεται οτι θα ζυγιάσουμε τα 2 λειτουργικά αλλά παρόλα αυτα γραφεις ξερά οτι εσυ γουστάρεις "αυτο" γιατι είναι the best !!! Δωσε κοκορομαχία στον Ελληνα και πάρτου την ψυχή !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrTryANalyzer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Για την ιστορία το Galaxy S απογειώνεται και με την official 2.2.1(JS5 πλέον). Όσο για την αφή, ναι, η πλοήγηση στο μενυ είναι ελάχιστα πιο smooth από του Galaxy S, αλλά μέχρι εκεί. Σε όλα τα άλλα, το Android σαν λειτουργικό υπερέχει. Και επίσης για την ιστορία, δεν χρειάζεται να είσαι rooted για να περνάς ROMs. Ορίστε ;;;; Δεν χρειάζεται να είσαι rooted για να περνάς ROMs ;;!!;; Στην ιστορία έμεινε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.