Προς το περιεχόμενο

iOS vs Android

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρομοιως δίνει ίδια βαθμολογία ομορφιάς σε 4 και galaxy... Μαλλον ουτε οι ενθουσιώδεις χρήστες του galaxy δε θα συμφωνούν.

στο galaxy δινει 6 και στο iphone 7

νομιζω ειναι μεγαλυτερη η διαφορα αλλα και παλι η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο ενω οι multimedia δυνατοτητες δεν ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

στο galaxy δινει 6 και στο iphone 7

νομιζω ειναι μεγαλυτερη η διαφορα αλλα και παλι η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο ενω οι multimedia δυνατοτητες δεν ειναι

Έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος. Δίνει στο desire ίδια βαθμολογία με το 4. Επίσης πολυ λάθος το βλέπω.

Για τις multimedia δυνατότητες, αν διαβάσεις τι ενοει ότι ειναι ένα κανονικό iPod και μπορείς εύκολα απλά και πρακτικα να αγοράζεις μουσική. Σε αυτο αναφέρεται ως multimedia , ασχέτως αν εχει δίκιο.

Σε αυτο πάντως οντως υπερέχει το iPhone.

Έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος. Δίνει στο desire ίδια βαθμολογία με το 4. Επίσης πολυ λάθος το βλέπω.

Για τις multimedia δυνατότητες, αν διαβάσεις τι ενοει ότι ειναι ένα κανονικό iPod και μπορείς εύκολα απλά και πρακτικα να αγοράζεις μουσική. Σε αυτο αναφέρεται ως multimedia , ασχέτως αν εχει δίκιο.

Σε αυτο πάντως οντως υπερέχει το iPhone.

στο να αγοραζεις μουσικη?

στο να αγοραζεις μουσικη?

Γράφει: "Αλλά το iPhone είναι ένα κανονικό iPod. Αν και εξακολουθεί να είναι «δεμένο» στο ελεεινό και τρισάθλιο iTunes, είναι iPod. Οπότε μέχρι να βγει το Google Music ή όπως θα λέγεται η over-the-air υπηρεσία για Android, νικάει εύκολα."

Γράφει: "Αλλά το iPhone είναι ένα κανονικό iPod. Αν και εξακολουθεί να είναι «δεμένο» στο ελεεινό και τρισάθλιο iTunes, είναι iPod. Οπότε μέχρι να βγει το Google Music ή όπως θα λέγεται η over-the-air υπηρεσία για Android, νικάει εύκολα."

προσωπικα δεν το θεωρω πλεονεκτημα γιατι σαν λειτουργια δεν θα το χρησιμοποιουσα ποτε

αλλα οπως εχω ξαναπει περι ορεξεως... :-)

Tv out

Flash 10.1

Full UI customization

USB mass storage connection

Bluetooth FULL connectivity

Video-calls to every mobile (except iPhones)

Radio receiver (RDS)

Είναι 7 βασικοί λόγοι για να προτιμήσεις Γαλαξία έναντι Μηλόφωνου.

Και μη μου πείτε για Τζεηλμπρεηκ γιατί αυτά τα 7 που αναφέρω τα έχει οποιοσδήποτε Γαλαξίας χωρίς root.

Πραγματικά δεν πρέπει καν να τίθεται θέμα σύγκρισης.

Αν κάπου πρέπει να τεθεί σύγκριση, είναι στο ποια εταιρεία προωθεί καλύτερα τα κινητά της.

Εκεί παίζει μόνη της η Apple.

Ξέχασα και το θέμα της κεραίας που, παρόλο που δεν υπήρξε πότε, η Apple έδινε δωρεάν bumpers...

Tv out

Flash 10.1

Full UI customization

USB mass storage connection

Bluetooth FULL connectivity

Video-calls to every mobile (except iPhones)

Radio receiver (RDS)

Είναι 7 βασικοί λόγοι για να προτιμήσεις Γαλαξία έναντι Μηλόφωνου.

Και μη μου πείτε για Τζεηλμπρεηκ γιατί αυτά τα 7 που αναφέρω τα έχει οποιοσδήποτε Γαλαξίας χωρίς root.

Πραγματικά δεν πρέπει καν να τίθεται θέμα σύγκρισης.

Αν κάπου πρέπει να τεθεί σύγκριση, είναι στο ποια εταιρεία προωθεί καλύτερα τα κινητά της.

Εκεί παίζει μόνη της η Apple.

Ξέχασα και το θέμα της κεραίας που, παρόλο που δεν υπήρξε πότε, η Apple έδινε δωρεάν bumpers...

nick ας μην το παμε galaxy vs iphone για αλλη μια φορα δεν θα βγει ακρη

οχι οτι με android vs ios θα βγει αλλα λεμε τωρα... :lol: :lol:

προσωπικα δεν το θεωρω πλεονεκτημα γιατι σαν λειτουργια δεν θα το χρησιμοποιουσα ποτε

αλλα οπως εχω ξαναπει περι ορεξεως... :-)

Αυτο σκεφτόμουν και εγω ότι θα εγραφες :)

Και πιθανόν στην Ελλαδα να έχεις και δίκιο. Μια μεγάλη πλειοψηφία χρηστών απλά κατεβάζουν σπασμένα mp3 και τα ακούνε στο κινητο. Πάντως υπάρχουν και αρκετοί (πολυ λιγότεροι απ' την παραπάνω κατηγορία ειδικά στην Ελλαδα) που αγοράζουν τη μουσική τους. Το iTunes store σε αυτο ειναι πρότυπο δομής και υλοποίησης πολυ πριν βγει το iPhone.

Ο όρος multimedia βεβαια σημαίνει και αλλα πράγματα πχ υποστήριξη διαφόρων μορφών βίντεο κλπ, στα οποία το android υπερέχει απέναντι σε ένα non jb iPhone.

Έλα ντε...

Βασικα ολα οσα αναφερω αφορουν το λειτουργικο(εκτος της κεραιας).

Ο μόνος λόγος που αναφερω τον Γαλαξια ειναι πως έχει παρόμοια specs με το 4.

Τότε μόνο μπορεί να συγκριθει επι ίσοις όροις το iOS vs Android.

Αλλα αν θες, ενα πλεονέκτημα του Ανδροειδους είναι πως τρέχει σε low-end συσκευες!

Θα συμφωνήσω με την λογική του I Tunes αλλα κακά τα ψέματα, το μηλοφωνο φτιάχτηκε για την αμερικανική αγορά. Εξ ου και η μη ύπαρξη SMS/MMS στα πρώτα μηλοφωνα. Οι αμερικανοί απλα δεν τα χρησιμοποιούν. Έχουν το mail.

Καπως έτσι πάει το παραμύθι με τα Μηλοφωνα, είτε το θέλουμε είτε όχι.

πόσο fail και προκατειλημμένο ή από έναν τουλάχιστον άσχετο ήταν το προηγούμενο review?

Στο δικό μου Overall θεωρώ πολύ καλύτερο το android.

Αλλά νομίζω ότι αντικειμενικά ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε ενός το android θα πρέπει να είναι ισάξιο ή καλύτερο από το Iphone.

Προσωπικά είχα ios και κάποια πράγματα με ξενέρωναν πάρα πολύ. Κάποια λύθηκαν με το jailbreak αλλά όχι πάντα με τον τρόπο όπου ήθελα και όχι εύκολα.

Προσωπικά μου μείον: Itunes (μόνο συγκεκριμένα file types, sych μόνο από δικό σου pc, δεν μπορούσες να μεταφέρεις μουσική σε άλλο Pc σου...κτλ), File System (τεράστιο μείον), (τώρα θα έλεγα bluetooth transfer επειδή το χρησιμοποιώ συχνά, αλλά πιο παλιά δεν θα το έλεγα), καμία παραμετροποίηση όσο αφορά το Ui το οποίο είναι χάλια (τώρα πια)

Αυτά μου ήρθαν προς το παρόν!

edit: χαχαχαχα ο άνθρωπος είναι γελοίος έβγαλε καλύτερο το 3gs από το galaxy και ισάξιο με το desire, για όσους έχασαν το link

Android επειδή έχω αλλεργία στην apple .. ^_^

Πέρα από την πλάκα iphone δεν είχα αλλά έχουν πολλοί φίλοι και βλέπω πως είναι .. Τώρα με το blade και το android δε νομίζω όταν αλλάξω κινητό να πάω σε iphone (εκτός και αν μου το δώσουν δώρο :-D )

Εχω το iphone 4 αλλα θα ψηφισω android γιατι μου την σπαει που δεν μπορω να στειλω με bluetooth κατι σε ενα αλλο κινητο και δεν γουσταρω να το κανω jailbrake.

Sent from my iPhone using Insomnia

Διορθωση: Υπαρχει κανενας που να ειχε το ενα και να πηγε στο αλλο? :)

Είχα iPhone και iPhone 3GS για συνολικά 1.5 χρόνο και μετά το 3GS πήγα στο Desire. Μπορώ να πω με άνεση ότι το Android είναι πολύ καλύτερο. Πάρα πολύ.

Τα αρνητικά του είναι η μπαταρία η οποία δυστυχώς χάνει μπροστά στου iPhone, αλλά και η πληθώρα εφαρμογών καθώς και το πως τρέχουν. Το δεύτερο συνεχώς βελτιώνεται αλλά μπορείς να δεις παιχνίδια και γραφικά πιό ωραία στο 3GS απ ότι στο Desire προς το παρών. Ακόμα και το browsing του iPhone 3GS που έχει πιό αργό επεξεργαστή είναι πιό σμουθ (όχι πιό καλό!).

Επίσης η κάμερα του iPhone είναι καλύτερη αλλά αυτό είναι θέμα συσκευής και όχι λειτουργικού.

Το πρόβλημα είναι το marketing. Έχω φίλους που προτιμούνε ένα 3gs αντί ενός Desire που είναι στα ίδια λεφτά. Η πλύση εγκεφάλου που κάνει η Apple δεν έχει τελειωμό.

• Moderators

Εξ ου και η μη ύπαρξη SMS/MMS στα πρώτα μηλοφωνα. Οι αμερικανοί απλα δεν τα χρησιμοποιούν. Έχουν το mail.

Μια διορθωση,το πρωτο μηλοφωνο φυσικα και ειχε/εχει smshappy.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...