arsenal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ποια απο αυτά τα δυο προτιμάτε και γιατι?εγω ψηφίζω ios μιας και μου αρέσει περισσότερα ο σχεδιασμός.Σχεδιάζονται και περισσότρες εφαρμογές!και φυσικά το apple store είναι the best! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ας απαντησω και εγω με αναλογο υφος android γιατι ετσι γουσταρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά πιο προτιμάμε; Να τα συγκρίνουμε σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς; Be more specific, αλλιώς... ...Android OS ρεεεεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κανένας που να εχει το ένα και να θεωρεί καλύτερο το άλλο; Μονο αυτοι θα ειναι αντικειμενικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κανένας που να εχει το ένα και να θεωρεί καλύτερο το άλλο; Μονο αυτοι θα ειναι αντικειμενικοι. Διορθωση: Υπαρχει κανενας που να ειχε το ενα και να πηγε στο αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα παλιοτερα iphone το οποιο μια βδομαδα το αντεξα μονο.Οι λογοι πολλοι αλλα ειναι καθαρα προσωπικοι και δεν εχει να κανει μονο με το IOS.Τωρα πια πανευτυχης κατοχος Android που αν δεν αλλαξει κατι δραματικα θα παραμεινω για πολυ καιρο.Ειναι αυτη η ελευθερια που σου δινει που εμενα με κερδισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Έχω και τα δυο iphone και vodafone joy. Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση το ios είναι πολύ πιό εύχρηστο και η over all εμπειρία χρήσης δεν μπορεί να συγκριθεί. Από άποψη εφαρμογών η ποικιλία και στα δύο είναι μεγάλη όμως στο ios είναι πιο γυαλιστερές και εύχρηστες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα παιχνίδια, παράγοντας με πολύ μικρή σημασία για μένα. Από την άλλη το μόνο που θα ήθελα στο ios θα ήταν η αρχική οθόνη να ήταν παραμετροποιήσιμη και να δέχεται widgets . Αυτά πολύ χοντρικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Έχω και τα δυο iphone και vodafone joy. Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση το ios είναι πολύ πιό εύχρηστο και η over all εμπειρία χρήσης δεν μπορεί να συγκριθεί. Από άποψη εφαρμογών η ποικιλία και στα δύο είναι μεγάλη όμως στο ios είναι πιο γυαλιστερές και εύχρηστες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα παιχνίδια, παράγοντας με πολύ μικρή σημασία για μένα. Από την άλλη το μόνο που θα ήθελα στο ios θα ήταν η αρχική οθόνη να ήταν παραμετροποιήσιμη και να δέχεται widgets . Αυτά πολύ χοντρικά. δε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για τη δυναμη του android σε μια συσκευη αξιας 100ε ουτε να το συγκρινεις με το iphone που ξεκιναει απο τα 5 κατοσταρικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Έχω και τα δυο iphone και vodafone joy. Θεωρώ ότι στην παρούσα φάση το ios είναι πολύ πιό εύχρηστο και η over all εμπειρία χρήσης δεν μπορεί να συγκριθεί. Από άποψη εφαρμογών η ποικιλία και στα δύο είναι μεγάλη όμως στο ios είναι πιο γυαλιστερές και εύχρηστες. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα παιχνίδια, παράγοντας με πολύ μικρή σημασία για μένα. Από την άλλη το μόνο που θα ήθελα στο ios θα ήταν η αρχική οθόνη να ήταν παραμετροποιήσιμη και να δέχεται widgets . Αυτά πολύ χοντρικά. Συγκρινεις ομως ενα κινητο που ειναι αδυναμο σε σχεση με αλλες Android συσκευες.Με ενα Galaxy S,με ενα Desire ,ακομα και με ενα ΖΤΕ Blade θα δεις πολλα περισσοτερα απο οσα μπορει να προσφερει το joy οπως live wallapapers,Hd και 3D παιχνιδια και επισης εφαρμογες που υποστηριζονται απο καλυτερες συσκευες.Με λιγα λογια εχεις ενα λιγο "κουτσο" Android κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μα και το joy τα υποστηρίζει όλα αυτά. Εγώ κατέθεσα την εμπειρία μου από τη χρήση των συγκεκριμένων συσκευών που διαθέτω και χρησιμοποιώ καθημερινά. Θα παρακαλούσα να μου πείτε αν έχετε δουλέψει και τα δύο λειτουργικά ώστε να έχετε μέτρο σύγκρισης. Ίσως το hardware να αδικεί το κινητό με android όμως πιστεύω ότι δεν μιλάμε για συσκευές αλλά για λειτουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μα και το joy τα υποστηρίζει όλα αυτά. Εγώ κατέθεσα την εμπειρία μου από τη χρήση των συγκεκριμένων συσκευών που διαθέτω και χρησιμοποιώ καθημερινά. Θα παρακαλούσα να μου πείτε αν έχετε δουλέψει και τα δύο λειτουργικά ώστε να έχετε μέτρο σύγκρισης. Ίσως το hardware να αδικεί το κινητό με android όμως πιστεύω ότι δεν μιλάμε για συσκευές αλλά για λειτουργικά. ναι αυτο σου λεμε... αλλη εμπειρια χρησης θα εχεις με το galaxy s και αλλη με το joy και ναι εχω δουλεψει και με τα 2 λειτουργικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 >http://www.yupi.gr/portable/c21647/Poio_Einai_To_Kalytero_Kinhto_Sthn_Ellad.html ορίστε αντικειμενικότατος! μα γιατι συγκρίνεται το 4 με το galaxy?το έχω ψάξει τόσο πολύ που δεν υπάρχει και σαν κινητο γενικά χαρακτηριστικά και σαν τι λειτουργικό τρέχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 >http://www.yupi.gr/portable/c21647/Poio_Einai_To_Kalytero_Kinhto_Sthn_Ellad.html ορίστε αντικειμενικότατος! μα γιατι συγκρίνεται το 4 με το galaxy?το έχω ψάξει τόσο πολύ που δεν υπάρχει και σαν κινητο γενικά χαρακτηριστικά και σαν τι λειτουργικό τρέχει! το εχω δει και ειναι μεσα στην αντικειμενικοτητα... ειδικα εκει στο media που το iphone παιρνει 9 και τα αλλα δυο 7 :lol: τελος παντων οτι νομιζει ο καθενας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 το εχω δει και ειναι μεσα στην αντικειμενικοτητα... ειδικα εκει στο media που το iphone παιρνει 9 και τα αλλα δυο 7 :lol: τελος παντων οτι νομιζει ο καθενας Παρομοιως δίνει ίδια βαθμολογία ομορφιάς σε 4 και galaxy... Μαλλον ουτε οι ενθουσιώδεις χρήστες του galaxy δε θα συμφωνούν. Το πραγματικό σημείο στο οποίο το iPhone οντως υπερέχει αισθητά ειναι οι εφαρμογές. Στα υπόλοιπα σημεία μπορούμε να πούμε σήμερα ότι μια ακριβή συσκευη android υπερέχει. Το κακο ειναι ότι οι εφαρμογές ειναι εξαιρετικά σημαντικός τομέας για όποιον θέλει smartphone και ξέρει γιατί αγοραζει κινητο με λειτουργικο. Απο την άλλη το φοβερό hardware ειδικά των android συσκευών που έρχονται σε βάζει σε μεγάλο δηλιμα. Εκει που δεν υπάρχει κανένα θέμα ειναι για όποιον θέλει οικονομικό κινητο με λειτουργικο. Παει κατευθείαν σε android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.