pshortjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσφατα άρχισα να ψάχνω στο Ebay για αγορά ενός iPhone. Κι έχω μερικές απορίες σχετικά με το θέμα. Γνωρίζει κανείς αν το αγοράσω αν θα έχει τις ίδιες λειτουργίες με τα συνηθισμένα iPhone. Το έχω βρει ξεκλείδωτο. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τυχών κινδύνους που μπορεί να κρύβει μία τέτοια αγορά;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν ειναι γνησιο iPhone, θα εχει τις ιδιες λειτουργιες/δυνατοτητες με ολα τα iPhone (προφανως 2G->2G, 3G->3G κλπ). Περα απο τη γνησιοτητα του, μπορεις να δεις και το description του αντικειμενου, οπου τυχον προβληματα θα πρεπει να αναφερονται εκει. Για τι θα πρεπει να προσεξεις γενικα, μπορεις να ενημερωθεις απο τον οδηγο αγορων μεσω eBay.
pshortjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ο πωλητής αναφέρει οτί είναι γνήσιο. Πχ ελληνικό μενού θα έχει ή πρέπει να κατεβάσω εγώ;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ο πωλητής αναφέρει οτί είναι γνήσιο. Πχ ελληνικό μενού θα έχει ή πρέπει να κατεβάσω εγώ;; Eχει ελληνικο μενου στα τελευταια firmware.
pshortjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή λογικά δεν υπάρχει μεγάλο ρίσκο στην αγορά αυτή εφόσον ο πωλητής είναι από τους καλύτερους.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή λογικά δεν υπάρχει μεγάλο ρίσκο στην αγορά αυτή εφόσον ο πωλητής είναι από τους καλύτερους. Αν ειναι αξιοπιστος,ναι(προφανως δεν μπορω να στο εγγυηθω 100%,αλλα απο προσωπικη εμπειρια,δεν ειχα κανενα προβλημα σε αγορες iphone απο eBay)
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις αγοράσει από το ebay?? Yeap.Συγκεκριμενα iPhone, δις.
pshortjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Nice!! Και πόσο το πήρες;; Άρα θα ξέρεις περίπου τι παίζει;; Θέλω ενημέρωση!!! ))))))))))))!!!
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δες λίγο και τα σχόλια που έχουν αφήσει στο feedback του συγκεκριμένου πωλητή. Από Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο iPhone; Στις αγγελίες του φόρουμ υπάρχουν πολλά iPhones προς πώληση, και καινούρια και μεταχειρισμένα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Nice!! Και πόσο το πήρες;; Άρα θα ξέρεις περίπου τι παίζει;; Yeap,εχω μια ιδεα,αλλα προφανως δεν μπορει να εφαρμοσθει σε καθε περιπτωση,εκτος κ αν κανουμε αγορες απο τον ιδιο πωλητη.Φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω. Η τιμη τους ηταν καλη για μεταχειρισμενα 2G.Απο τη χαρα σου παντως,υποθετω πως πας για το 4,οποτε θα σε απογοητευσω,πηρα προηγουμενα μοντελα Καλες αγορες
pshortjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Έχω βρει αρκετά καινούρια. Γενικά έχει μόνο θετικά και πολλά σχόλια. Εσύ αν επιτρέπεται πήρες καινούριο η μεταχειρισμένο και πόσο;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Η τιμη τους ηταν καλη για μεταχειρισμενα 2G. Εχει καιρο που πηρα το ενα απο τα δυο,πρεπει να ηταν γυρω στα 150 με μεταφορικα, ενω το δευτερο γυρω στα 130 με εξοδα αποστολης και παλι,πριν απο περιπου 2 μηνες νομιζω,ενα απο Αμερικη,ενα απο Αγγλια.
pshortjohn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ βρήκα καινούριο ένα 3G με 220 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Εγκρίνεις;;; !!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ βρήκα καινούριο ένα 3G με 220 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Εγκρίνεις;;; !! Θα προτεινα να κανεις μια βολτα στις αγγελιες του insomnia,του iphonehellas και οποιου αλλου forum συμμετεχεις, πριν προχωρησεις στην αγορα. Με ενα γρηγορο search βρηκα αυτη (μη ενεργη πια) http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/6282-iphone-3g-8-gb/ και μπολικες αλλες σε ιδια ή μικροτερη τιμη με 0 ομως feedback. Δεν λεω πως θα πετυχεις απαραιτητα το κελεπουρι,αλλα ισως να βρεις κατι παρομοιο το οποιο να σε βολεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.