Προς το περιεχόμενο

l2 manager

aeroporos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας !

Ψάχνω ενα πρόγραμμα για το μικρό νετ καφέ που έχω να είναι manager για lineage2.

Δηλαδή να κάνει αυτά που κάνω εγώ με bat φακέλους

1.αντιγραφω το system του σέρβερ στο client που χρειάζετε

2.αντιγράφω το host

3. τρέχω το παιχνίδι

¨Εχω δει σε μεγάλα νέτ παρόμοια προγράμματα τα οποία κατασκευάζουν οι ίδιοι και δεν ηπάρχουν στο ιντερνετ.

Κάθε βοήθεια δεκτή Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται .net ή ότι άλλο. Ένα απλό script φτάνει.

Κάνεις φακέλους με τα αρχεία από τους διάφορους server και τους ονομάζεις ανάλογα (π.χ. server1, server2, server3 κτλ).

Τους μαζεύεις όλους σε έναν κεντρικό φάκελο π.χ. C:\L2servers

Έχουμε το l2 σε έναν φάκελο από όπου και τρέχει π.χ. C:\L2

Ανοίγεις το σημειωματάριο και βάζεις μέσα έναν κώδικα σαν τον παρακάτω.

>@echo off
copy /Y server1\*.* C:\L2\client\
copy /Y server1\hosts %windir%\System32\drivers\etc\
cd C:\L2\client
l2.exe

Πας αποθήκευση ως και κατευθύνεσαι στον φάκελο C:\L2servers\ και δίνεις σαν όνομα αρχείου "server1.bat" (μαζί με τα εισαγωγικά "" γιατί αλλιώς θα το σώσει σαν txt ενώ το θέλουμε σαν bat).

Τα paths για το lineage θα πρέπει να τα βάλεις ανάλογα με το πως έχεις αποθηκευμένα στους δίσκους σου.

Το C:\L2\client δεν ξέρω αν ισχύει, δεν θυμάμαι πως είναι το όνομα του φακέλου του l2 όπου αντιγράφεις τα αρχεία, βάλε το ανάλογο που είναι το σωστό.

Όταν τελειώσεις αντιγράφεις και μετονομάζεις το bat σε server2, server3 κτλ. Με δεξί κλικ->επεξεργασία στο καθένα αλλάζεις το server1 σε 2, 3 ή σε ότι όνομα έχεις του καταλόγους.

Κάνεις τέλος συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας και τις ονομάζεις όπως θέλεις.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κάνω απλά είπα αν υπάρχει σε πρόγραμμα ετσι ώστε να μπορούν και οι χρήστες μου να μπορούν να προσθέτουν σερβερς .

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κάνω απλά είπα αν υπάρχει σε πρόγραμμα ετσι ώστε να μπορούν και οι χρήστες μου να μπορούν να προσθέτουν σερβερς .

Αφήνεις τους πελάτες σου να κάνουν μόνιμες αλλαγές στα pc; :confused:

Έχω συνεργαστεί με 2 net cafe και σε κανένα δεν το επιτρέπουν αυτό. Το DeepFreeze πάει σύννεφο. Δεν επιτρέπουν καμιά μόνιμη αλλαγή. Ότι αλλαγές χρειάζονται το κάνουν τα αφεντικά και οι υπάλληλος, μόνο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, μάλλον είναι κάποιο launcher που τρέχει το ανάλογο bat. Υπάρχουν πολλά και διάφορα τέτοια και αρκετά δωρεάν. Ένα καλό και free είναι το ObjectDock. Βάζεις τις συντομεύσεις, αλλάζεις τα εικονίδια τους και έχεις ένα όμορφο file launcher.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...