Chief90 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 2)Καλά θα την πάρω και θα τις βάλω μαζί k αν δω ότι παίζει προβληματάκι την στέλνω την παλιά.απλά το θέμα μου είναι ότι και οι 2 είναι 1GB.θα δω διαφορα καθόλου η τα ίδια είναι ? ποσο μεγάλη διαφορα μπορεί να έχει η μια από την άλλη ενώ έχουν 1gb η κάθε μια και αξίζει να δώσω 200 euro p έχει η άλλη toxic?να σου θυμίσω όταν πήρα την καρτούλα την παλιά έκανε 170 euro* 4)e τότε σιγά μην περιμένω θα πάω να πάρω έναν αλλα λέω έναν 40 ari μονο γιατί είναι k ακριβούτσικοι...τώρα αν πιστεύεις ότι στα 40 δεν θα με φτάσουν για τα windows k τα προγραμματάκια ίσος πάρω τα 60 η κάτι τέτοιο. τι λες? θα δω λες αρκετή διαφορα k αξίζει να τον αγοράσω..Επίσης κάποιο παιδί m είπε ότι να μην βάζω τα games στον εξωτερικό μου με 2.0 usb γιατί μου κόβει ταχύτητα λόγο τις USB....ο σκληρός p έχω είναι συνδεδεμένος με IDE νομίζω....λες να μου κόβει ταχύτητα στα games? 2)δεν έχει καμιά σχέση η κάρτα γραφικών με την μνήμη !!!!! η toxic είναι 2 γενιές μπροστά !! σε επιδόσεις είναι πολύ μπροστά η toxic ....και σε κατανάλωση και σε όλα! 170 έκανε πριν 2 χρόνια τώρα η άξια της δεν είναι ούτε 50!! crosfire μην κάνεις με τις 2 μιας και δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω αν θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα μετάξι καρτών διαφορετικών γενιών .. 4)θα σου κόβει πιο λίγο από τον εξωτερικό μια χαρά έπαιζα παιχνίδια με 5850 και με ide πριν πάρω wd και ssd μηπως αξιζει η gts 450 απο την pallit που ειναι και εργοστασιακα υπερσυγχρονισμενη.σε ολα ειναι καλυτερη απο την gtx 460 .το interface memory τι ειναι? λοιπον τι διαφιρα θα εχει η καρτα γραφικων αν ειναι 2 gb αντι για 1?θα καταναλωνει λιγοτερη ram? και η τοχικ είναι εργοστασιακά υπερχρονισμένη ... και έχει καλό σύστημα ψύξης... επίσης gts450<gtx460
Panosliaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 2)δεν έχει καμιά σχέση η κάρτα γραφικών με την μνήμη !!!!! η toxic είναι 2 γενιές μπροστά !! σε επιδόσεις είναι πολύ μπροστά η toxic ....και σε κατανάλωση και σε όλα! 170 έκανε πριν 2 χρόνια τώρα η άξια της δεν είναι ούτε 50!! crosfire μην κάνεις με τις 2 μιας και δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω αν θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα μετάξι καρτών διαφορετικών γενιών .. 4)θα σου κόβει πιο λίγο από τον εξωτερικό μια χαρά έπαιζα παιχνίδια με 5850 και με ide πριν πάρω wd και ssd και η τοχικ είναι εργοστασιακά υπερχρονισμένη ... και έχει καλό σύστημα ψύξης... επίσης gts450<gtx460 Ωραία οποτε η καλύτερη κάρτα γραφικών p αξίζει και μπορώ να πάρω είναι η toxic ; Και αν ναι η καλύτερη επιλογή που θα mpoorousa να κάνω είναι έναν επεξεργασθεί "τετραπιριινο" αν και δύσκολα θα βρω κάποιον.επίσης σάλοι 1 μνήμη ramm 2g γκία να έχω 4 . + SSD + έναν e σωτερικό που να έχει καλύτερη σύνδεση από IDE.σωστά
Panosliaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 true και ο ide μια χαρά είναι ρε! pistebeiss ότι ο επεξεργαστείς p έχω τώρα είναιη λιγάκι πίσω p λέμε ; είναιη λες must να πάρω έναν 4πύρινο e; αυτός p έχω είναι γύρο στα 3ghz "νoμιζω" δεν θυμάμαι ...με ποσο λες να πάρω "τετραπιριινο" ( ghz ) ; ok αφού είναι κομπλέ ο IDE δεν θα πάρω alloo. ( σοροί p γράφω περίεργα και απαντάω αργά αλλα είμαι σ την δουλειά.)
Chief90 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 pistebeiss ότι ο επεξεργαστείς p έχω τώρα είναιη λιγάκι πίσω p λέμε ; είναιη λες must να πάρω έναν 4πύρινο e; αυτός p έχω είναι γύρο στα 3ghz "νoμιζω" δεν θυμάμαι ...με ποσο λες να πάρω "τετραπιριινο" ( ghz ) ; ok αφού είναι κομπλέ ο IDE δεν θα πάρω alloo. ( σοροί p γράφω περίεργα και απαντάω αργά αλλα είμαι σ την δουλειά.) μπορείς να του κάνεις overclock ! και να πάει καλύτερα! αυτό θα έκανα στην θέση σου . θα περίμενα μέχρι να βγουν οι μπουλντοζες της amd και θα άλλαζα cpu και μητρική στην επόμενη αναβάθμιση τα επόμενα χριστουγενα!! από το να βάλεις τετραπιρινο intel στην μητρική που έχεις τώρα είναι πολύ καλύτερα πιστεύω.
Panosliaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μπορείς να του κάνεις overclock ! και να πάει καλύτερα! αυτό θα έκανα στην θέση σου . θα περίμενα μέχρι να βγουν οι μπουλντοζες της amd και θα άλλαζα cpu και μητρική στην επόμενη αναβάθμιση τα επόμενα χριστουγενα!! από το να βάλεις τετραπιρινο intel στην μητρική που έχεις τώρα είναι πολύ καλύτερα πιστεύω. Δυστυχώς από OC dden e χω ιδέα ! και είμαι ligoo δύσκολος στο να κάνω γιατί θα ανεβούν θερμοκρασίες ktlp.....αν είναι κάτι εύκολο p μπορώ να το κάνω ακόμα k εγώ p eimaii τελείως αρχάριος θα δοκιμάσω. Hmmm τι άλλο....ξέρω γω ddose μου καμια simbboulh και πες μου λίγο για το OC.h αν exxeis κάποιο link.
Chief90 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/203949-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-overclocking-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-core-2-duo-quad-cpus/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.