skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή τα χέρια μου από το συχνό πλύσιμο σκάνε τώρα το χειμώνα , θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κρεμοσάπουνο που να κάνει καλό στην επιδερμίδα των χεριών έτσι ώστε να μη σκάνε συνέχεια. Ευχαριστώ.
freedubus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Κρέμα χεριών ή μπεπανθόλ μετά από το πλύσιμο.
Balourdos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Προτεινομενο απο τον δερματολογο μου για σκασμενα χερια, το LeChat.
fireflies Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά, ό,τι κι αν κάνεις, το νερό κ το πλύσιμο κλπ ξηραίνει το δέρμα, οπότε καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς και καμιά ενυδατική κρέμα. Παίρνω πολλές διάφορες γιατί έχω σοβαρό θέμα μ'αυτό, αλλά καλύτερα bepanthol ή Neutrogena.
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω την εντύπωση ότι κρεμοσάπουνα που αφήνουν υλικά πάνω στο χέρι μετα το σκούπισμα (κάτι σαν λάδι δηλαδή) πρέπει να είναι καλύτερα.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 O δερματολόγος μου είχε πει να πλένω τα χέρια μου πάντα με κρύο νερό, γιατί με ζεστό τα κάνεις χειρότερα. Σαπούνι Dove και κρέμα neutrogena.
Chicoulina Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Έχω και εγώ χρόνια τώρα το ίδιο πρόβλημα.Είχα δοκιμάσει τα πάντα,τίποτα δεν με βοήθησε.Μόνο όταν καλοκαίριαζε έστρωναν τα χέρια μου.Πριν 10 μέρες τυχαία αγόρασα το κρεμοσάπουνο Le Chat,Aloe Vera και Yogurt.Κάνει θαύματα.Δοκίμασε το οπωσδήποτε,θα δεις αμέσως μεγάλη διαφορά.Να βάζεις όμως και μία φορά την μέρα κρέμα χεριών,η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ειναι η Vaseline Total Moisture.Απίστευτη!
Arbitary Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 αγόρι μου ένα πράγμα χρειάζεσαι πράσινο σαπούνι. θα το βρεις στο σουπερ αν όχι στα ράφια με τα σαπούνια θα το βρεις στα καθαρίστηκα, ξεκινά να πλένεσαι με πράσινο σαπούνι και θα με θυμηθείς. τίποτα καλύτερο.
gtsamour Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Είστε φλώροι. Όλοι. XAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAA AVA Perle. Μαλακώνει τα χέρια ενώ πλένετε τα πιάτα
skiabox Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Έχω και εγώ χρόνια τώρα το ίδιο πρόβλημα.Είχα δοκιμάσει τα πάντα,τίποτα δεν με βοήθησε.Μόνο όταν καλοκαίριαζε έστρωναν τα χέρια μου.Πριν 10 μέρες τυχαία αγόρασα το κρεμοσάπουνο Le Chat,Aloe Vera και Yogurt.Κάνει θαύματα.Δοκίμασε το οπωσδήποτε,θα δεις αμέσως μεγάλη διαφορά.Να βάζεις όμως και μία φορά την μέρα κρέμα χεριών,η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ειναι η Vaseline Total Moisture.Απίστευτη! Καλό ακούγεται.Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.