Προς το περιεχόμενο

Κρεμοσάπουνο που να μαλακώνει τα χέρια

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τα χέρια μου από το συχνό πλύσιμο σκάνε τώρα το χειμώνα , θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο κρεμοσάπουνο που να κάνει καλό στην επιδερμίδα των χεριών έτσι ώστε να μη σκάνε συνέχεια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά, ό,τι κι αν κάνεις, το νερό κ το πλύσιμο κλπ ξηραίνει το δέρμα, οπότε καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς και καμιά ενυδατική κρέμα.

Παίρνω πολλές διάφορες γιατί έχω σοβαρό θέμα μ'αυτό, αλλά καλύτερα bepanthol ή Neutrogena.

Δημοσ.

Εγώ έχω την εντύπωση ότι κρεμοσάπουνα που αφήνουν υλικά πάνω στο χέρι μετα το σκούπισμα (κάτι σαν λάδι δηλαδή) πρέπει να είναι καλύτερα.

Δημοσ.

O δερματολόγος μου είχε πει να πλένω τα χέρια μου πάντα με κρύο νερό, γιατί με ζεστό τα κάνεις χειρότερα.

Σαπούνι Dove και κρέμα neutrogena.

Δημοσ.

Έχω και εγώ χρόνια τώρα το ίδιο πρόβλημα.Είχα δοκιμάσει τα πάντα,τίποτα δεν με βοήθησε.Μόνο όταν καλοκαίριαζε έστρωναν τα χέρια μου.Πριν 10 μέρες τυχαία αγόρασα το κρεμοσάπουνο Le Chat,Aloe Vera και Yogurt.Κάνει θαύματα.Δοκίμασε το οπωσδήποτε,θα δεις αμέσως μεγάλη διαφορά.Να βάζεις όμως και μία φορά την μέρα κρέμα χεριών,η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ειναι η Vaseline Total Moisture.Απίστευτη!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αγόρι μου ένα πράγμα χρειάζεσαι πράσινο σαπούνι. θα το βρεις στο σουπερ αν όχι στα ράφια με τα σαπούνια θα το βρεις στα καθαρίστηκα, ξεκινά να πλένεσαι με πράσινο σαπούνι και θα με θυμηθείς.

τίποτα καλύτερο. :mrgreen:

Δημοσ.

Έχω και εγώ χρόνια τώρα το ίδιο πρόβλημα.Είχα δοκιμάσει τα πάντα,τίποτα δεν με βοήθησε.Μόνο όταν καλοκαίριαζε έστρωναν τα χέρια μου.Πριν 10 μέρες τυχαία αγόρασα το κρεμοσάπουνο Le Chat,Aloe Vera και Yogurt.Κάνει θαύματα.Δοκίμασε το οπωσδήποτε,θα δεις αμέσως μεγάλη διαφορά.Να βάζεις όμως και μία φορά την μέρα κρέμα χεριών,η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ειναι η Vaseline Total Moisture.Απίστευτη!

Καλό ακούγεται.Θα το δοκιμάσω.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...