k_dinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Απατεωνες στο Πλαισιο, μου εχει καει το τροφοδοτικο και καηκα και εγω μαζι του.. http://www.insomnia.gr/topic/294296-%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%80%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bf/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παρεπιμπτόντως και εμένα μου είχε καεί το op650 μετά από 1-2 μήνες χρήσης. Τελικά μάλλον μάπα η προσφορά θα ήταν με β' διαλογής υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 @ Tenshi Νταξ, τροφοδοτικό τους δεν αγοράζεις με την καμία. Μόνο επώνυμο με την ελπίδα να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και όχι ωρολογιακή βόμβα με χαλασμένο κιόλας ρολόι. Με κάρτα γραφικών είχα πρόβλημα και συνέβη αυτό που λέω με την χρηματική αξία. Συγκεκριμένα μια GeForce 6800 LE (ξεκλειδωμένη κιόλας με άλλη ψύκτρα και όχι τη μανίσια). Τα έπαιξε εντελώς (3-4 μήνες πριν λήξει η 3ετής εγγύηση που είχε), την κατεβάζω, την τσεκάρουν (χωρίς να με μανουριάσουν που είχε extra parts) και μου έδωσαν ίσης χρηματικής αξίας, αφού ήμουν κάπως πληροφορημένος και υποψιασμένος για αυτά που μπορεί να μου πούνε. Μπορεί να είμαι τυχερός, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις :S @ isaias1983 Αν θες μπορώ να σου scanάρω τις αποδείξεις και από τις 2 κάρτες. Η δεύτερη που μου έδωσαν ήταν μία ATI HD2400 η οποία btw λειτουργεί κομπλέ ακόμα. Λέω μπορεί να ήμουν απλά η περίπτωση και δεν αμφιβάλλω ότι εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολύ κόσμο που πιθανόν δεν ήταν υποψιασμένος ή πληροφορημένος. Ίσα ίσα στις πιο πολλές περιπτώσεις να σε κλέψουν προσπαθούν. Δεν αβαντάρω τη συγκεκριμένη αλυσίδα σε καμία περίπτωση, καθώς έχω και φίλους που την έχουν πάθει και έχουν να πούνε τα χειρότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παρεπιμπτόντως και εμένα μου είχε καεί το op650 μετά από 1-2 μήνες χρήσης. Τελικά μάλλον μάπα η προσφορά θα ήταν με β' διαλογής υλικό. εχω αγορασει τρια,κανενα προβλημα αλλα εγω δεν τα αγορασα τοτε που ειχε την προσφορα τα αγορασα αρχες ιουλιου και μου ειπε ο φιλος που τα παρηγγειλα οτι ηταν ξεχωριστη παρτιδα απο την παρτιδα της προσφορας και οτι μονο αυτα τα 4 φερανε και τα 3 τα πηρα εγω και να πω την αληθεια παιδια ειναι πραγματικα αθορυβα και το ενα που το δοκιμασαμε σε crossfire 6950 (του ξαδερφου μου)σκυλι δεν καταλαβαινε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 @ isaias1983 Αν θες μπορώ να σου scanάρω τις αποδείξεις και από τις 2 κάρτες. Η δεύτερη που μου έδωσαν ήταν μία ATI HD2400 η οποία btw λειτουργεί κομπλέ ακόμα. Λέω μπορεί να ήμουν απλά η περίπτωση και δεν αμφιβάλλω ότι εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολύ κόσμο που πιθανόν δεν ήταν υποψιασμένος ή πληροφορημένος. Ίσα ίσα στις πιο πολλές περιπτώσεις να σε κλέψουν προσπαθούν. Δεν αβαντάρω τη συγκεκριμένη αλυσίδα σε καμία περίπτωση, καθώς έχω και φίλους που την έχουν πάθει και έχουν να πούνε τα χειρότερα Μαλλον μιλας για αρκετα χρονια πισω που τοτε το Πλαισιο ειχε μακραν το καλυτερο after sales support...Αλλα εδω κ πανω απο 1 χρονο εχει γινει μακραν το χειροτερο....Προσωπικη εμπειρια με πολυ hardware.Δεν ειναι ολα δικα μου αλλα επειδη εγω ειμαι ο τεχνικος στο σοι ολα περνανε απο μενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μιλάω για αρχές του 2007. Από τότε η αλήθεια είναι ότι είχα ελάχιστες αγορές από το πλαίσιο, οπότε και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το service γενικά. Μίλησα για το σημερινό περιστατικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Η εγγυηση ειναι οτι καθε φορα τους βολευει...Κανονικα ειναι ιδιων ειναι ανωτερων χαρακτηριστικων οσον αφορα τον νομο.Δηλαδη αν σου δωσω εγω μια μητρικη καμενη 3 χρονων με εγγυηση και δεν εχουν να σου αλλαξουν θα σου δωσουν πισω τα 300 ευρω που γραφει η αποδειξη?Θα σου πουν οτι τελευταια την πουλουσαν 10 ευρω πριν σταματησει η κυκλοφορια της κ θα σε υποχρεωσουν να παρεις οποια θελουν αυτοι....Τοσο απλα ειναι τα πραγματα...Την εχω πατησει απειρες φορες με το Πλαισιο και για αυτο δεν προκειται να ξαναγορασω απο αυτους.... Μαλλον μιλας για αρκετα χρονια πισω που τοτε το Πλαισιο ειχε μακραν το καλυτερο after sales support...Αλλα εδω κ πανω απο 1 χρονο εχει γινει μακραν το χειροτερο....Προσωπικη εμπειρια με πολυ hardware.Δεν ειναι ολα δικα μου αλλα επειδη εγω ειμαι ο τεχνικος στο σοι ολα περνανε απο μενα... Καλά φίλε μου... λες και το έχω γράψει εγώ, είναι το κείμενο σου! Η μόνη μας διαφορά είναι πως εγώ προτιμώ να αγοράζω ακόμα από αυτούς και ο λόγος είναι πως είναι "σχετικά" κοντά και ξέρω πως ότι και να χαλάσει "θα πεταχτώ" να βρω κάτι να το αντικαταστήσω. Από εκεί και πέρα με το service τους δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και τις περισσότερες φορές που κάτι χαλάσει προσπαθούν να "με ρίξουν". Μπορώ να πω πως στο περίπου δεν τα έχουν καταφέρει έως τώρα, ίσως γιατί την έχω πατήσει από άλλα καταστήματα και έχω μάθει πλέον πάνω-κάτω τι παίζει. Κάτι καλώδια όμως, manual, βίδες, αλλά και κάποια χρήματα από επιστροφές προϊόντων που έφταιγαν αυτοί, τα έχουν τσεπώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ενα απο τα φετινα τραγικα τους ηταν οταν αγορασα ενα εξωτερικο bluray drive το οποιο ειχε εγγυηση αμεσης αντικαταστασης. Το πηρα εγω απο καταστημα και ηταν DOA. Το παω επι τοπου πισω (κατευθειαν στους τεχνικους να το κοιταξουν) και με αφησαν να περιμενω κατι μερες για να εγκρινουν αντικατασταση... (που κι εκει αλλο συμφωνησαμε και αλλο μου εδωσαν γιατι με καποιο μαγικο τροπο αυξησαν κατα 50 ευρω (+33%) την τιμη του συμφωνηθεντος για 7 ημερες και με το που πηρα το αλλο ξαναπεσε) Α και πριν κανα μηνα παω να παρω ενα laptop cpu και ειχε 4-5 στραβα πινακια! Ευτυχως αυτο το ελεγξα επι τοπου. Προσωπικα δεν ξαναπαιρνω "ευπαθη προϊοντα" απο αυτους. ΥΓ. Τα εχουμε ξαναπει, εγγυηση σε χαλασμενο = (α) Επισκευη, (β) αντικατασταση με ιδιο καινουργιο (γ) αντικατασταση με αλλο ιδιων ή ανωτερων χαρακτηριστικων (δ) επιστροφη του ποσου αγορας (μετρητα στο χερι και οχι πιστωτικο). Μαλιστα εφοσον δεν ειναι δυνατο να πραγματοποιηθουν τα α και β τοτε μπορεις να πας και κατευθειαν στο δ (και ναι το νομιμο δεν ειναι και ηθικο αν πηρες κατι με 1000 ευρω που σημερα κατι αντιστοιχο κοστιζει 50, αλλα ειναι νομιμο και μονο ετσι εισαι καλυμενος. Εξαλλου, αυτοι με μη νομιμες ενεργειες εχουν βγαλει ενω καρο χρηματα απο μη υποψιασμενο κοσμο, ενω το σεναριο να χασουν χρηματα απο την ικανοποιηση των δικαιωματων σου ειναι παρα πολυ τραβηγμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntouzieras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 το σεναριο να χασουν χρηματα απο την ικανοποιηση των δικαιωματων σου ειναι παρα πολυ τραβηγμενο). live your myth in greece, οπως ελεγε παλαιοτερα μια διαφημιση. Ο Σταλιν το 1948 ειχε πει, "αν θες να διαλυσεις εναν νομο, δωστον στους Ελληνες", τυχαιο? Υ.Γ. εκτος θεματος το post μου, αν πιστευουν οι admins οτι θιγω καταστασεις ή κατι αλλο, μπορει να διαγραφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σας παρακαλώ διαβάστε τα δικά μου και πείτε τη γνώμη σας... SILVERSTONE OP 850Watt που καίγεται (αγορά 79ευρώ-> το στέλνω για έλεγχο και μου λένε το τροφοδοτικό κάηκε και ότι θα μου κόψουν πιστωτικό 79 ευρώ! Όταν τους λέω ότι αγόρασα τροφοδοτικό 850Watt 80+, έχω σύστημα SLi και δεν θέλω πίστωση, εγώ θέλω το ίδιο τροφοδοτικό ή κάποιο που να έχει τα ίδια specs, μου λένε πλήρωσε τη διαφορά και πάρε ότι θέλεις!! Mε τα πολλά έκοψα πιστωτικό. ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 - Tην στέλνω για έλεγχο και μου την αλλάζουν χωρίς να με ρωτήσουν με HD5570 1GB DDR2!!!! Moυ λέει ο τεχνικός σας την αλλάξαμε με μία που έχει 1GB αντί 512 που είχε η δική σας στην ίδια τιμή! -Μας περνάνε για μ@λ@κες- Του απαντώ ότι η 5570 με ddr2 είναι για πέταμα και ότι η 4670 ddr3 βγάζει 7000+ πόντους στο 3dmark και η 5570 ddr2 βγάζει με το ζόρι 5000 πόντους. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ έχω δίκιο!!!! ASUS 9800GT - Το Cooler της κάρτας σταμάτησε να λειτουργεί και έβγαζε artifacts. Πάω την κάρτα και μου λένε ότι το αυτοκολλητάκι του serial number δεν είναι πάνω και δεν μπορούν να την αλλάξουν. Τους λέω ότι το αυτοκόλλητο όπως φαίνεται από την θέση του είναι κοντά στο πυρήνα της κάρτας, σημείο που ανεβάζει θερμοκρασία και είναι πολύ πιθανόν να έχει φύγει μόνο του. Οπως καταλαβαίνεται ήταν σαν να μιλώ στον τοίχο! Παίρνω στροφές αμέσως και του λέω να κουμπώσει την κάρτα σε PC και να δει με utility το serial number, φυσικά εκείνη τι στιγμή δεν είχε τι άλλο να μου πει, και μου είπε ότι θα την παραλάβει χωρίς να ξέρει αν θα γίνει αλλαγεί ή όχι. Αναμένω τηλέφωνο σήμερα-αύριο για αυτό, θα σας ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σας παρακαλώ διαβάστε τα δικά μου και πείτε τη γνώμη σας... SILVERSTONE OP 850Watt που καίγεται (αγορά 79ευρώ-> το στέλνω για έλεγχο και μου λένε το τροφοδοτικό κάηκε και ότι θα μου κόψουν πιστωτικό 79 ευρώ! Όταν τους λέω ότι αγόρασα τροφοδοτικό 850Watt 80+, έχω σύστημα SLi και δεν θέλω πίστωση, εγώ θέλω το ίδιο τροφοδοτικό ή κάποιο που να έχει τα ίδια specs, μου λένε πλήρωσε τη διαφορά και πάρε ότι θέλεις!! Mε τα πολλά έκοψα πιστωτικό. ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 - Tην στέλνω για έλεγχο και μου την αλλάζουν χωρίς να με ρωτήσουν με HD5570 1GB DDR2!!!! Moυ λέει ο τεχνικός σας την αλλάξαμε με μία που έχει 1GB αντί 512 που είχε η δική σας στην ίδια τιμή! -Μας περνάνε για μ@λ@κες- Του απαντώ ότι η 5570 με ddr2 είναι για πέταμα και ότι η 4670 ddr3 βγάζει 7000+ πόντους στο 3dmark και η 5570 ddr2 βγάζει με το ζόρι 5000 πόντους. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ έχω δίκιο!!!! ASUS 9800GT - Το Cooler της κάρτας σταμάτησε να λειτουργεί και έβγαζε artifacts. Πάω την κάρτα και μου λένε ότι το αυτοκολλητάκι του serial number δεν είναι πάνω και δεν μπορούν να την αλλάξουν. Τους λέω ότι το αυτοκόλλητο όπως φαίνεται από την θέση του είναι κοντά στο πυρήνα της κάρτας, σημείο που ανεβάζει θερμοκρασία και είναι πολύ πιθανόν να έχει φύγει μόνο του. Οπως καταλαβαίνεται ήταν σαν να μιλώ στον τοίχο! Παίρνω στροφές αμέσως και του λέω να κουμπώσει την κάρτα σε PC και να δει με utility το serial number, φυσικά εκείνη τι στιγμή δεν είχε τι άλλο να μου πει, και μου είπε ότι θα την παραλάβει χωρίς να ξέρει αν θα γίνει αλλαγεί ή όχι. Αναμένω τηλέφωνο σήμερα-αύριο για αυτό, θα σας ενημερώσω. 1ο:Ειχαν το δικαιωμα να το κανουν και το εκαναν και ειναι απολυτα δικαιο...Γιατι να παρεις εινα τροφοδοτικο το οποιο κοστιζει 150 Ε??Ενω εχεις πληρωσει 79? 2ο:Αν οντως δν σε ενημερωσαν ειναι οντως απαραδεκτο και επισης ισχυει οτι ειναι χειροτερη και στην τελικη επρεπε να σου δωσει το μεταγενεστερο μοντελο 5670.. 3ο:Αυτο με το s/n ισχυει οτι πρεπει να το εχουν απλα θελω να ελπιζω οτι δν το σκεφτηκε και οχι οτι ηθελε να σε εξαπατησει.Αναμενουμε για την λυση που θα σου προτεινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 1ο:Ειχαν το δικαιωμα να το κανουν και το εκαναν και ειναι απολυτα δικαιο...Γιατι να παρεις εινα τροφοδοτικο το οποιο κοστιζει 150 Ε??Ενω εχεις πληρωσει 79? Αν δε διαβαζα τα 2 και 3 θα ελεγα οτι σε λενε ΠΛΑΙΣΙΟ. Στην χειροτερη περιπτωση (που δεν εχουν ιδιο ή νεοτερο μοντελο ή αλλο ισαξιο/καλυτερο να του δωσουν χωρις χρεωση) οφειλουν να του δωσουν σε ΜΕΤΡΗΤΑ τα 79 ευρω του, και οχι να τα δεσμευσουν με 100% παρανομο τροπο ως "πιστωτικο" υπολοιπο. Τι ειναι τωρα τα μαγαζια, τραπεζες; Εμενα βερεσε δε μου δινουν τιποτα παντως. Ο πελατης θα δωσει βερεσε τα λεφτα του και αν και οταν χρειαστει να παρει κατι θα τα αξιοποιησει (και αν οχι θα τα χασει?). -Παρανομο.- Παντως επιμενω, πιστευει κανεις οτι το τροφοδοτικο που τους γυρνατε καμενο θα το... πανε στην ανακυκλωση; Στον προμηθευτη (ή/και αντιπροσωπο) θα το γυρισουν. Τι θα κανει αυτος; Θα στειλει στο καταστημα ενα τεμαχιο σε αντικατασταση. Τι τεμαχιο; "Ιδιο ή νεοτερο μοντελο ή αλλο ισαξιο/καλυτερο" (αναλογως τι brands εισαγουν/πουλανε/διαχειριζονται -- μεχρι και κατι εντελως ασχετο με το αρχικο προϊον). Μην τα τρωτε κι εσεις οπως σας τα σερβιρουν ειτε λογω (απαραδεκτης) πρακτικης ειτε λογω αγνοιας (μπορει ενα παιδι μολις να επιασε δουλεια ως τεχνικος και πραγματι να μην εχει ιδεα -- εδω οφειλει πρωτα αυτος και μετα εσεις για τον εαυτο σας να απευθυνθειτε σε προϊσταμενο/διευθυντη καταστηματος). edit: Για να πω και για το #2 οτι και την 6990 να σου εδινε αν δεν την ηθελες δεν την επαιρνες. Μονο την ιδια καρτα θα μπορουσαν να σου πλασαρουν απο λιγο ισχυροτερη θεση (αλλα κι εκει μπορεις ανετα να αντιπαραταξεις το επιχειρημα οτι δεν θες να παρεις κατι που αποδεδειγμενα χαλαει και παιρνεις πισω τα λεφτα σου). Για το #3 να υποθεσω δεν εχεις ουτε το κουτι; Φυσικα και αν με καποιο τροπο βρεθει το s/n και συνδιαστει με την αποδειξη αγορας πρεπει να το δεχθουν (και θα την δεχθουν κανονικα, μην ανησυχεις).- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το πλαίσιο ούτε για 5€ δε δίνει λεφτά πίσω. ανέκαθεν. πόσο μαλλον τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το πλαίσιο ούτε για 5€ δε δίνει λεφτά πίσω. ανέκαθεν. πόσο μαλλον τώρα. Aν σου ελεγα οτι μου γυρισαν τα χρηματα πισω μεχρι και απο αγορα εκθεσιακου προϊοντος επειδη υπηρχε ενα χαρακτηριστικο (απο τα δεκαδες) στην περιγραφη που δεν το υποστηριζε τελικα το μηχανημα; (και μιλαμε για 100% λειτουργικο μηχανημα χωρις αλλα ψεγαδια) Μια χαρα σου γυριζουν χρηματα πισω, αν δε στα γυρισουν ειναι παρανομοι, απλα προφανως πολλοι πελατες δεν το γνωριζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν δε διαβαζα τα 2 και 3 θα ελεγα οτι σε λενε ΠΛΑΙΣΙΟ. Στην χειροτερη περιπτωση (που δεν εχουν ιδιο ή νεοτερο μοντελο ή αλλο ισαξιο/καλυτερο να του δωσουν χωρις χρεωση) οφειλουν να του δωσουν σε ΜΕΤΡΗΤΑ τα 79 ευρω του, και οχι να τα δεσμευσουν με 100% παρανομο τροπο ως "πιστωτικο" υπολοιπο. Τι ειναι τωρα τα μαγαζια, τραπεζες; Εμενα βερεσε δε μου δινουν τιποτα παντως. Ο πελατης θα δωσει βερεσε τα λεφτα του και αν και οταν χρειαστει να παρει κατι θα τα αξιοποιησει (και αν οχι θα τα χασει?). -Παρανομο.- Παντως επιμενω, πιστευει κανεις οτι το τροφοδοτικο που τους γυρνατε καμενο θα το... πανε στην ανακυκλωση; Στον προμηθευτη (ή/και αντιπροσωπο) θα το γυρισουν. Τι θα κανει αυτος; Θα στειλει στο καταστημα ενα τεμαχιο σε αντικατασταση. Τι τεμαχιο; "Ιδιο ή νεοτερο μοντελο ή αλλο ισαξιο/καλυτερο" (αναλογως τι brands εισαγουν/πουλανε/διαχειριζονται -- μεχρι και κατι εντελως ασχετο με το αρχικο προϊον). Μην τα τρωτε κι εσεις οπως σας τα σερβιρουν ειτε λογω (απαραδεκτης) πρακτικης ειτε λογω αγνοιας (μπορει ενα παιδι μολις να επιασε δουλεια ως τεχνικος και πραγματι να μην εχει ιδεα -- εδω οφειλει πρωτα αυτος και μετα εσεις για τον εαυτο σας να απευθυνθειτε σε προϊσταμενο/διευθυντη καταστηματος). edit: Για να πω και για το #2 οτι και την 6990 να σου εδινε αν δεν την ηθελες δεν την επαιρνες. Μονο την ιδια καρτα θα μπορουσαν να σου πλασαρουν απο λιγο ισχυροτερη θεση (αλλα κι εκει μπορεις ανετα να αντιπαραταξεις το επιχειρημα οτι δεν θες να παρεις κατι που αποδεδειγμενα χαλαει και παιρνεις πισω τα λεφτα σου). Για το #3 να υποθεσω δεν εχεις ουτε το κουτι; Φυσικα και αν με καποιο τροπο βρεθει το s/n και συνδιαστει με την αποδειξη αγορας πρεπει να το δεχθουν (και θα την δεχθουν κανονικα, μην ανησυχεις).- Θα σας πω ενα μικρο tip για να μην εχετε προβληματα....Αν δεν σας δινουν τα χρηματα σας πισω απλα παιρνετε το πιστωτικο,αγοραζετε κατι με το πιστωτικο εκεινη την στιγμη κ ακριβως μολις κοψουν την καινουρια αποδειξη το γυρνατε πισω σφραγισμενο και παιρνετε τα χρηματα σας κατευθειαν.Τοτε ειδικα δεν μπορουν να σας πουν τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα