gdimoulas7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα μου ηρθε μαιλ και αναφερει: Εξέλιξη - Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας από το www.plaisio.gr Θα σταλεί στο Κατάστημα στις 03/02/2011 Η παραγγελία σας θα σταλεί στο κατάστημα που έχετε επιλέξει στις 03/02/2011 Επισκεφτείτε το κατάστημα Πλαίσιο, για να παραλάβετε την παραγγελία σας και ζητήστε την με τον κωδικό ΧΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ Οποτε θα παραλαβω κανονικα αυριο (φτου και παλι για το ματιασμα!). Δεν το περιμενα, χτες ειχε βγει εντελως απο το site, μετα ελεγε εκθεσιακο κομματι, και στο τελος θα το παρουμε ολοι! Ακομα υπαρχει στο site για οποιον ενδιαφερεται. Πηγαινε καλυτερα μεθαυριο, γιατι μπορει να το πανε αυριο το απογευμα, δε το ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πειραια πάντως έχει 2 650αρια .. 1 750αρι και 2 ή 3 850αρια.. κρατησα το 3ο 650αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Θα παραλαβω αυριο ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ &%$%$%^%$ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. Και το 650 και το 850. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 με 50Ε να παρω το Silverstone 650W ή το Premier 850W ? με ενδιαφερει πολυ και ο (μικροτερος) θορυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 To Silverstone ειναι κλααααααααασεις ανωτερο, ωστοσο δε θα το βρεις πλεον, μιας και λεει "σε συγκεκριμενα καταστηματα"... ΩΣΤΟΣΟ, εγω που ειχα προς παραλαβη και τα 2, απο βλακεια μου (ξεχασα ενα 50ρικο σπιτι), πηρα μονο το 850. Αρα λογικα αυτη τη στιγμη θα υπαρχει στο καταστημα του Mall ενα 650. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χα, τελικα το πηρα και εγω το 850αρι! Ο κανονας του 'βαρους' ισχυει και εδω, αφου ειναι περιπου 3 κιλα! Βεβαια εχει ενα σωρο καλωδια, που σιγουρα θα ζυγισουν το 1/7 του συνονικου βαρους. Και προσοχη για οσους δεν εχουν χωρο στο κουτι, μιλαμε για ΠΟΛΛΑ καλωδια! (1 x 24 / 20-Pin Motherboard connector, 1 x 8-Pin EPS 12V connector, 1 x 4-Pin ATX 12V connector , 2 x 8-Pin PCIE connector, 4 x 6-Pin PCIE connector, 6 x SATA connector, 6 x 4-Pin Peripheral connector, 2 x 4-Pin Floppy connector) 29 βυσματα, τα οποια ειναι σε 2αδες ή τριαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 με 50Ε να παρω το Silverstone 650W ή το Premier 850W ? με ενδιαφερει πολυ και ο (μικροτερος) θορυβος. Εννοείται το Silverstone. Είναι άλλης κλάσης τα 2 τροφοδοτικά. Διάβασε και λίγο τα παραπάνω. Το Premier είναι της "σειράς"... Για όποιον ενδιαφέρεται Θεσσαλονίκη, κατάστημα Ευκαρπίας παρέλαβε σήμερα κάποια 850αρια σφραγισμένα στα 69.99. Έστειλα 2 φίλους μου και πήραν από 1. Έχει κι άλλα. Πάρτε ένα τηλ όμως πρώτα. Το λέω γιατί στο site εμφανίζει το εν λόγω κατάστημα να έχει "εκθεσειακά". Χα, τελικα το πηρα και εγω το 850αρι! Ο κανονας του 'βαρους' ισχυει και εδω, αφου ειναι περιπου 3 κιλα! Βεβαια εχει ενα σωρο καλωδια, που σιγουρα θα ζυγισουν το 1/7 του συνονικου βαρους. Και προσοχη για οσους δεν εχουν χωρο στο κουτι, μιλαμε για ΠΟΛΛΑ καλωδια! (1 x 24 / 20-Pin Motherboard connector, 1 x 8-Pin EPS 12V connector, 1 x 4-Pin ATX 12V connector , 2 x 8-Pin PCIE connector, 4 x 6-Pin PCIE connector, 6 x SATA connector, 6 x 4-Pin Peripheral connector, 2 x 4-Pin Floppy connector) 29 βυσματα, τα οποια ειναι σε 2αδες ή τριαδες Μεγειές ρε. Άντε σφάξε και και καμιά παρθένα για να ξορκίσεις την γκαντεμιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μεγειές ρε. Άντε σφάξε και και καμιά παρθένα για να ξορκίσεις την γκαντεμιά... Σε ευχαριστω!! Θα αρχισω σφαζοντας κοκορια και βλεπουμε μετα! Παντως οταν το εβαλα στο ρευμα και πατησα τον διακοπτη την πρωτη φορα, μου εριξε τον γενικο του σπιτιου! Ξαναδοκιμασα ομως και ολα ειναι οκ απο τοτε. Μηπως πρεπει να ανυσηχω? Βεβαια αυτο εχει γινει και με αλλο υπολογιστη στο σπιτι, οποτε μπορει να φταιει κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστω!! Θα αρχισω σφαζοντας κοκορια και βλεπουμε μετα! Παντως οταν το εβαλα στο ρευμα και πατησα τον διακοπτη την πρωτη φορα, μου εριξε τον γενικο του σπιτιου! Ξαναδοκιμασα ομως και ολα ειναι οκ απο τοτε. Μηπως πρεπει να ανυσηχω? Βεβαια αυτο εχει γινει και με αλλο υπολογιστη στο σπιτι, οποτε μπορει να φταιει κατι αλλο. Δεν ξεκινας αυτο με τα κοκορια που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξεκινας αυτο με τα κοκορια που λες; @dinos_k και πολύ το καθυστέρησες! Ο χρόνος δεν είναι υπέρ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ παιδιά πάντως θα ''έσφαζα'' την παρθένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ παιδιά πάντως θα ''έσφαζα'' την παρθένα Aν την βρίσκαμε θα την σφάζαμε και εμείς ... αλλά πού ... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα πήγα και τσίμπησα το 1 650αρι από Πλαίσιο Πειραιά. Έχει άλλα 3 650 & 2 850 στα κουτιά τους καινούρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 thanks παιδια, δεν μπορεσα να μπω νετ, και τελικα πηρα το Silverstone, και τωρα χαιρομαι που πηρα αυτο που μου συστησατε. To Silverstone ειναι κλααααααααασεις ανωτερο, ωστοσο δε θα το βρεις πλεον, μιας και λεει "σε συγκεκριμενα καταστηματα"... ΩΣΤΟΣΟ, εγω που ειχα προς παραλαβη και τα 2, απο βλακεια μου (ξεχασα ενα 50ρικο σπιτι), πηρα μονο το 850. Αρα λογικα αυτη τη στιγμη θα υπαρχει στο καταστημα του Mall ενα 650. φιλε μου τωρα ειδα το μηνυμα σου, ειχα παρει να κανω κρατηση το τελευταιο 650αρι που υπηρχε και μου λενε το εχει κρατησει ενας αλλος, αν δεν το παρει θα σας παρουμε τηλ να ερθετε να το παρετε. Οποτε μαλλον πηρα αυτο που αφησες εσυ! Ενταξει, τουλαχιστον πηρες εσυ το καλο το 850αρι και το 650αρι επιασε τοπο, το πηρα εγω που εχω ενα Enermax 465 9ετιας(!) Off-topic Να σας πω και ενα χαβαλε σκηνικο που παιχτηκε εκεινη την ωρα, ηταν τα παιδια του Πλαισιου και συζηταγανε τι καρτα να βαλουν για αντικατασταση μιας χαλασμενης 4870Χ2 που ηταν σε PC στο service. Εψαχναν για 5870 (λογικο) και δεν υπηρχε βεβαια. Και λενε, αντε βαλτου μια 5970 !!! Πωπω κ@λοφαρδια ο τυπος λεω. Μετα απο λιγο ειδα να το σκεφτονται, να του βαλουν 6950. Και παλι, κωλοτουμπες θα κανει, λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα