Προς το περιεχόμενο

PSU Silverstone OP-650 -> 49,90€ στο Πλαίσιο

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν πήγα σπίτι άνοιξα το κουτί του OP850-PLUS και άρχισα να το επεξεργάζομαι.

Παρατήρηση πρώτη:

Έχει 2 ξεχωριστές γραμμές pcie με δύο 6πινα η καθεμιά και 1 ξεχωριστή γραμμή pcie με ένα 8πινο που καταλήγει και σε 6πινο.

Το αρνητικό (όσο αφορά το οπτικό αποτέλεσμα) είναι ότι οι γραμμές είναι sleeved μέχρι το πρώτο 6πινο ή 8πινο αντιστοίχως ενώ δεν είναι sleeved στη συνέχεια τους που καταλήγει στο δεύτερο 6πινο.

Έτσι όσοι θέλουν να τροφοδοτήσουν 2 κάρτες που χρειάζονται 2 6πινα έκαστη και έχουν tower με παράθυρο θα πρέπει να sleevάρουν με κάποιο τρόπο την προέκταση κάθε γραμμής που καταλήγει στο δεύτερο 6πινο.

Εκτός και αν δεν τους χαλάνε τα πολύχρωμα καλώδια μέσα στην μαυρίλα. :P

Παρατήρηση δεύτερη:

Οι ξεχωριστές γραμμές που τροφοδοτούν τον επεξεργαστή (η 8πινη και η 4πινη αντίστοιχα ανάλογα τον cpu) είναι sleeved αλλά διακρίνω ότι είναι σχετικά κοντές (όπως και στο OCZ StealtXsteam 2 που έχω).

Συμπεράνω λοιπόν ότι είναι σχεδόν σίγουρο οι χρήστες που έχουν Full towers με την θέση του psu κάτω θα χρειαστούν καλώδιο προέκτασης για να περάσει πίσω απο το Mobo και να φτάσει να τροφοδοτήσει τον cpu.

Με κάθε επιφύλαξη καθώς θα το δοκιμάσω το ΣΚ στο case μου και θα ξέρω 100%. Πάντως έτσι δείχνει εκ πρώτης όψεως και το πέρασα πρόσφατα με το OCZ.

Παρατήρηση Τρίτη:

Το 24πινο τροφοδοσίας της μητρικής είναι sleeved, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλα τα υπόλοιπα καλώδια τροφοδοσίας σκληρών / οπτικών συσκευών καθώς και τα molex τα οποία είναι γυμνά.

Τελευταία παρατήρηση:

Καλή συσκευασία με πλήρες, λεπτομερές και εικονογραφημένο βιβλιαράκι οδηγιών. Αυτά. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ιστορικο στο Πλαισιο, δεν με θελουν για πελατη τους!

3 φορες εχω προσπαθησει να παραγγειλω μεσω ιντερνετ, και τις 3 εχω φαει ακυρο

Μην το παιρνεις προσωπικα, εχει κανει πολυ δουλεια το πλαισιο να το πετυχει αυτο. Πανω απο τις μισες μου τις εχουν ακυρωσει. Αλλος παιζει 4ακ-2οκ, αλλος 5ακ-1οκ, κλπ... Μια το χρονο τζογαρω πλεον, δεν εχω πιο πολυ χρονο για χασιμο. grin.png

Επεξ/σία από matrixxx

Καμία παρεξήγηση με κανέναν, και ποσώς με σένα Thresh. Οι εποικοδομητικές διαφωνίες είναι πάντα προς όφελος όλων μας, και ιδιαίτερα αυτών που αναζητούν την μάθηση. Και ως γνωστόν κανένας δεν είναι γνώστης των πάντων :-D

Καλορίζικο σε αυτούς που το πήραν. Και εμένα έφτασε αλλά έλειπα όταν ήρθαν να το παραδόσουν. θα πάω να το παραλάβω αύριο

• Moderators

Μολις ενημερωθηκα οτι θα σταλουν και τα 2 στο υποκαταστημα που επελεξα, αυριο.

Το θεμα ειναι τωρα, ποιο παιρνουμε; Ή και τα 2, ετσι να υπαρχουν; :P

Μολις ενημερωθηκα οτι θα σταλουν και τα 2 στο υποκαταστημα που επελεξα, αυριο.

Το θεμα ειναι τωρα, ποιο παιρνουμε; Ή και τα 2, ετσι να υπαρχουν; :P

Αν ρώταγες εμένα θα σου έλεγα και τα δύο άνετα αλλά δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για να δίνω συμβουλές σε τέτοιες περιπτώσεις ... :P

Να φανταστείς ότι πήγα στο κατάστημα να παραλάβω το PSU και έφυγα μαζί και με μια Α70 στα 35,9 ευρώ. Δυσκολεύτηκα να αντισταθώ αν και δεν την χρειάζομαι άμεσα αλλά για να υπάρχει ... :lol:

Κι εγώ κάτι ανάλογο θα σου έλεγα. Πάρε και τα 2 και πάσσαρε το ένα σε κάποιο φιλαράκι σου (αν δεν καίγεσαι για το 2ο). Καλό θα του κάνεις.

Αν όντως όμως είναι περιττό το 2ο, πάρε το 850. Μακροπρόθεσμα καλύτερη αγορά. (και δώσε το 650αρι στον καημένο τον K.Dinos ο οποίος είναι καμένος :rolleyes:)

Κι εγώ κάτι ανάλογο θα σου έλεγα. Πάρε και τα 2 και πάσσαρε το ένα σε κάποιο φιλαράκι σου (αν δεν καίγεσαι για το 2ο). Καλό θα του κάνεις.

Αν όντως όμως είναι περιττό το 2ο, πάρε το 850. Μακροπρόθεσμα καλύτερη αγορά. (και δώσε το 650αρι στον καημένο τον K.Dinos ο οποίος είναι καμένος :rolleyes:)

+1 απο μένα. :lol:

• Moderators

Δοξα το θεο, εχω συστηματακια να τα βαλω αν παρω και τα 2.

Σιγουρα το 850 θα φτασει και για το επομενο PC :P

Το πολυ αν δω οτι δεν κανω το ενα τιποτα, να το δωσω σε καμια αγγελιουλα.

Αλλα αααν διαπιστωθει οτι οντως δε θα το κανω τιποτα.

Αν ρώταγες εμένα θα σου έλεγα και τα δύο άνετα αλλά δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για να δίνω συμβουλές σε τέτοιες περιπτώσεις ... :P

Να φανταστείς ότι πήγα στο κατάστημα να παραλάβω το PSU και έφυγα μαζί και με μια Α70 στα 35,9 ευρώ. Δυσκολεύτηκα να αντισταθώ αν και δεν την χρειάζομαι άμεσα αλλά για να υπάρχει ... :lol:

/offtopic Επειδη κι εγω τσιμπησα την Α70 τη περασμενη βδομαδα γιατι την ειδα καλη ευκαιρια πιστευεις οτι ειναι καλη;Σε καποια review που ειδα ηταν καλυτερη και απο megahalems κλπ αλλα δε βλεπω να την προτεινει κανεις στα διαφορα forum.Οποτε να τη κρατησω η να τη παω πισω και να παρω αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htmπου ειναι και παλι ετοιμοπαραδοτη πλεον;

/οfftopic

/offtopic Επειδη κι εγω τσιμπησα την Α70 τη περασμενη βδομαδα γιατι την ειδα καλη ευκαιρια πιστευεις οτι ειναι καλη;Σε καποια review που ειδα ηταν καλυτερη και απο megahalems κλπ αλλα δε βλεπω να την προτεινει κανεις στα διαφορα forum.Οποτε να τη κρατησω η να τη παω πισω και να παρω αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htmπου ειναι και παλι ετοιμοπαραδοτη πλεον;

/οfftopic

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα για να σου πώ. Την πήρα και εγώ λόγω των καλών reviews που έχω διαβάσει και της χαμηλής της τιμής αυτή την περίοδο για να υπάρχει όπως είπα.

Κάπου θα χρειαστεί μελλοντικά.

Επίσης στο ερώτημά σου, καλή και χρυσή η hyper 212+ αδιαμφισβήτητα αλλά με τόσο μικρή διαφορά χρημάτων δεν νομίζω ότι θα επέστρεφα την A70 για να πάρω την hyper και 8 ευρώ πιστωτικό. :)

+1 απο μένα. :lol:

+1500!!!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον, εχω τραβηξει αρκετα τον τελευταιο καιρο με τα τροφοδοτικα!

Εγω εχω κλεισει ηδη το 750αρι με 75 ευρω, και ρισκαρα κανοντας παραγγελεια το 850αρι στα 70.

Ετσι και μου το φερουν τελικα (φτου μην το ματιασω) θα ΑΚΥΡΩΣΩ το 750αρι! Μια γλυκια εκδικιση!

Παντως αν φαω ακυρο, θα προτιμουσα να ακυρωσω το 750αρι και να παρω το 650αρι, αν περισεψει απο κανεναν..

• Moderators

E ενταξει τωρα, για ±5€ δε θα μπεις και μεσα. Απλα ειναι σπαστικη η αναμονη...

Μακαρι να σου ρθει!

Σε τι σταδιο ειναι η παραγγελια;

Τωρα μου ηρθε μαιλ και αναφερει:

Εξέλιξη - Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας από το www.plaisio.gr

Θα σταλεί στο Κατάστημα στις 03/02/2011

Η παραγγελία σας θα σταλεί στο κατάστημα που έχετε επιλέξει στις 03/02/2011 Επισκεφτείτε το κατάστημα Πλαίσιο, για να παραλάβετε την παραγγελία σας και ζητήστε την με τον κωδικό ΧΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ

Οποτε θα παραλαβω κανονικα αυριο (φτου και παλι για το ματιασμα!).

Δεν το περιμενα, χτες ειχε βγει εντελως απο το site, μετα ελεγε εκθεσιακο κομματι, και στο τελος θα το παρουμε ολοι!

Ακομα υπαρχει στο site για οποιον ενδιαφερεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...