lionheart75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τhresh δεν έγραψε κανείς ότι είναι "πολύ καλό τροφοδοτικό" όπως λές. Αυτό που γράφτηκε σε κάποια προηγούμενα posts ήταν, "πολύ καλό για τα λεφτά του", "φοβερή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα" κλπ, κλπ. Για να ξέρουμε τι λέμε. (Αν και εγώ αναφερόμουν κυρίως στο 850άρι). Πράγμα που ισχύει άλλωστε εκτός αν έχεις άλλη άποψη. Τώρα προσωπικά το αν βγάζει 79% κλάιν ... (Είπαμε ήταν έκπληξη η ύπαρξη του το ομολογώ, όμως ας είμαστε δίκαιοι αυτή την φορά. )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 sorry που είμαι ψείρας αλλά άλλο το "πολύ καλό τροφοδοτικό με λίγα χρήματα" (το οποίο διάβασα στο αρχικό post) και άλλο το "πολύ καλό τροφοδοτικό για αυτά τα χρήματα" κλάιν για σένα το 73-79%, όχι για όλους όμως...
lionheart75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Οk, δεν συναντιόμαστε man, κάπου σε χάνω. Anyway όσοι πρόλαβαν - πρόλαβαν.
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά, εδώ είναι το topic όπου μαζευόμαστε οι anal retentive του Insomnia; Σας ήρθα κι εγώ, καλημέρα! Το τροφοδοτικάκι πάντως θα το χτυπούσα κι εγώ, αν χρειαζόμουν τόσα Watts...
ninos30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 sorry που είμαι ψείρας αλλά άλλο το "πολύ καλό τροφοδοτικό με λίγα χρήματα" (το οποίο διάβασα στο αρχικό post) και άλλο το "πολύ καλό τροφοδοτικό για αυτά τα χρήματα" κλάιν για σένα το 73-79%, όχι για όλους όμως... Αναγνωρίζω πως η Ελληνική είναι μια πάρα πολύ πλούσια γλώσσα, και γιαυτό τον λόγο το νόημα που βγαίνει από μία πρόταση μπορεί να είναι και υποκειμενικό. Η Πυθεία έγινε διάσημη χρησιμοποιώντας με ανάλογο τρόπο τις λέξεις Για μένα πάντως το "Για όποιον ψάχνει για ένα πολύ καλό τροφοδοτικό με λίγα χρήματα" που έγραψα στο πρώτο Post, αναδεικνύει μια πάρα πολύ καλή VFM αγορά, εξαιρετική για την ακρίβεια, και όχι ότι αγοράζεις το καλύτερο PSU της αγοράς όπως εσύ εξέλαβες και υποστηρίζεις. Το οποίο παρ' όλα αυτά, είναι στο top 10% (ανά κατηγορία).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομίζω ότι διαφώνισα πως είναι VFM, απλά κόλλησα εκεί που κόλλησα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κάποιον μπορεί να τον ενδιαφέρει ότι είναι του 2007, γιατί να μην το αναφέρω? ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει... Κλασική συνταγή αλλά το να μην πιάνει 80% efficiency είναι κάπως ξενέρα και απαράδεκτο... Όχι δεν έκραζαν όλοι την TT, αρκετοί έκραζαν τις υπόλοιπες σειρές, αλλά όχι την Toughpower Εχμμμ, το τροφοδοτικο που εβαλες Χαρη ειναι το OP-650, και οχι το OP650-PLUS. Τι διαφορες εχουν? Οτι το ενα εχει εως 79% efficiency, ενω το αλλο (που βγηκε και κανα-2 χρονια μετα), εως 84%. (Και 81% σε 100% load) Αλλη μια διαφορά ειναι οτι το "παλιο" δινει 2 PCI-E 6pin και ενα 8pin, ενω το "πλας" 4+1. Φιλικα παντα ε, και να προσεχουμε λιγο περισσοτερο τα ονοματακια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 πήρα το link από το αρχικό post, υπέθεσα ότι ήταν το σωστό και δεν το checkαρα ανακαλώ τότε όσα είπα και sorry για το τσάμπα πρήξιμο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Nαι και λιγο μετα το αρχικο ποστ γινεται αυτη η διορθωση. Np man! Εμενα ηδη ειναι "start picking" το 650, και "σε επεξεργασια" το 850. Τα παραγγειλα για παραλαβη απο κατάστημα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 η διόρθωση έγινε για το Elements 850w που postαρε ο tmjuju ενώ ήταν το Olympia 850w, για το 650αρι δεν έγινε καμία
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Χμ, σωστο κι αυτο. PM sent στον "υπαιτιο" :P
lionheart75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Mόλις παρέλαβα το OP850-PLUS. Το ΣΚ έχουμε τράμπες. η διόρθωση έγινε για το Elements 850w που postαρε ο tmjuju ενώ ήταν το Olympia 850w, για το 650αρι δεν έγινε καμία Αμάν ρε σείς Κυπριακό το έχετε κάνει. Όντως το 850άρι διορθώθηκε οπότε έχεις ένα ελαφρυντικό.
k_dinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ε ακυρωσε το και παρε αυτο: Silverstone OP Series PSU 850W (SST-OP850-P) αφου υπαρχει ακομα... Εχω κανει επιπλεον παραγγελεια, ακομα να με παρουν τηλεφωνο να με ακυρωσουν, καλα παμε!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αφου ο lionheart το παρελαβε λεει, τι να σε ακυρωσουν?
k_dinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αφου ο lionheart το παρελαβε λεει, τι να σε ακυρωσουν? Εχω ιστορικο στο Πλαισιο, δεν με θελουν για πελατη τους! 3 φορες εχω προσπαθησει να παραγγειλω μεσω ιντερνετ, και τις 3 εχω φαει ακυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα