Genatos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγω δεν προλαβα, και πηρα το 750W στα 75 ευρω. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-OP-Series-PSU-750W-SST-OP750-P.htm Νιωθω λιγο οτι την πατησα, αλλα δεν νομιζω οτι θα μου χρειαστουν παραπανω απο 750W με μια καρτα γραφικων Ε ακυρωσε το και παρε αυτο: Silverstone OP Series PSU 850W (SST-OP850-P) αφου υπαρχει ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παραγγειλα ενα 650 και ενα 850 σε ξεχωριστες παραγγελιες. Για να δουμε... Ωρα ν αλλαξω το Zalman μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story2&reid=39 80 Plus Certified και σε κανένα από τα tests δεν έπιασε πάνω από 79% efficiency, nice... απορώ πάντως πως του βάζει 10 στο Perfomance ενώ λέει ότι έχει low efficiency... τροφοδοτικό του 2007 btw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 τροφοδοτικό του 2007 btw... Ενταξει μωρε, υπερβολικε, βελτιωνονται τα παλικαρια, την αλλη φορα ειχαν βαλει τον επεξεργαστη του 2003 http://www.insomnia.gr/topic/391661-athlon-xp3200-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF-25e/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παίδες μην είμαστε υπεβολικοί, με 50 ευρώ που κοστίζει το OP650 ούτε καλό 450άρι δεν παίρνεις, πόσο μάλλον τα 70 ευρώ για το 850άρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παίδες μην είμαστε υπεβολικοί, με 50 ευρώ που κοστίζει το OP650 ούτε καλό 450άρι δεν παίρνεις, πόσο μάλλον τα 70 ευρώ για το 850άρι.. Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες. Τι λέμε τώρα ρε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Eν τω μεταξύ και απο συνδέσεις είναι μια χαρά το OP650, 2x6pin + 1x8pin για κάρτες εκτός των άλλων. Καθόλου άσχημα. Το δε 850άρι έχει αντίστοιχα 4x6pin + 1x8pin. Οπότε παίρνει όλες τις σύγχρονες κάρτες χωρίς αντάπτορες και τα συναφή. Μια χαρά προσφορά ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τι λέμε τώρα ρε παιδιά. Ζήλειες,τι άλλο; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κι αυτό το σχόλιο ρε Thresh ότι είναι του 2007.... Δηλαδή έχει αλλάξει η τεχνολογία των PSUs και δεν το ξέρω? Στα τροφοδοτικά η συνταγή είναι η κλασσική. Απλά να χρησιμοποιείς ποιοτικά υλικά και σωστή διάταξη. Το αν σπας την 12volth ή όχι, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε είναι καλύτερο. Στο βασικό μου σύστημα έχω ένα ΤΤ Toughpower του 2007 στα 750W. Τότε όλοι την κράζανε την ΤΤ επειδή δεν διακρίνονταν για τα τροφοδοτικά της αλλά οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν να δουν ποιος φτιάχνει την συγκεκριμένη σειρά (CWT) και με τι specs. Σήμερα η εν λόγω (ίδια) σειρά θεωρείται μια από τις κορυφαίες... Και όπως είπαν και τα παιδιά υποδείξτε κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα. Για την ακρίβεια ούτε με 20€ παραπάνω ανά κατηγορία (650/850) δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κάποιον μπορεί να τον ενδιαφέρει ότι είναι του 2007, γιατί να μην το αναφέρω? ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει... Κλασική συνταγή αλλά το να μην πιάνει 80% efficiency είναι κάπως ξενέρα και απαράδεκτο... Όχι δεν έκραζαν όλοι την TT, αρκετοί έκραζαν τις υπόλοιπες σειρές, αλλά όχι την Toughpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κι αυτό το σχόλιο ρε Thresh ότι είναι του 2007.... Δηλαδή έχει αλλάξει η τεχνολογία των PSUs και δεν το ξέρω? Στα τροφοδοτικά η συνταγή είναι η κλασσική. Απλά να χρησιμοποιείς ποιοτικά υλικά και σωστή διάταξη. Το αν σπας την 12volth ή όχι, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε είναι καλύτερο. Στο βασικό μου σύστημα έχω ένα ΤΤ Toughpower του 2006 στα 750W. Τότε όλοι την κράζανε την ΤΤ επειδή δεν διακρίνονταν για τα τροφοδοτικά της αλλά οι περισσότεροι δεν ασχολήθηκαν να δουν ποιος φτιάχνει την συγκεκριμένη σειρά (CWT) και με τι specs. Σήμερα η εν λόγω (ίδια) σειρά θεωρείται μια από τις κορυφαίες... Και όπως είπαν και τα παιδιά υποδείξτε κάτι καλύτερο με αυτά τα χρήματα. Για την ακρίβεια ούτε με 20€ παραπάνω ανά κατηγορία (650/850) δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Λάθος, υπάρχει αυτό και με έκπτωση μάλιστα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/PREMIER-EPS-SERIES-850W-PR850EPS-%CE%92-PSU-PR850EPS.htm Thresh όπως γράψαν και οι άλλοι παραπάνω το σχόλιό σου θα είχε νόημα αν υπήρχε κάτι καλύτερο στην ίδια ή παραπλήσια έστω τιμή. Δεν συζητάμε ποιο είναι το καλύτερο και το πιο efficient τροφοδοτικό εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Προλαβαίνω να τα αλλάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Thresh όπως γράψαν και οι άλλοι παραπάνω το σχόλιό σου θα είχε νόημα αν υπήρχε κάτι καλύτερο στην ίδια ή παραπλήσια έστω τιμή. Δεν συζητάμε ποιο είναι το καλύτερο και το πιο efficient τροφοδοτικό εδώ. όταν βλέπω χαρακτηρισμό "πολύ καλό τροφοδοτικό", τι περιμένεις να απαντήσω? να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους... εξάλλου δεν νομίζω ότι έγραψα να μην το αγοράσετε, απλά ανέφερα το efficiency του, απο εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει και αποφασίζει μόνος του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κάποιον μπορεί να τον ενδιαφέρει ότι είναι του 2007, γιατί να μην το αναφέρω? ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει... Κλασική συνταγή αλλά το να μην πιάνει 80% efficiency είναι κάπως ξενέρα και απαράδεκτο... Όχι δεν έκραζαν όλοι την TT, αρκετοί έκραζαν τις υπόλοιπες σειρές, αλλά όχι την Toughpower Οι γνώστες δεν έκραζαν. Οι ημιμαθείς και τα φερέφωνα, έκραζαν απλά επειδή ήταν ΤΤ και δεν ασχολούνταν με την συγκεκριμένη σειρά. Και εσύ που γνωρίζεις, πες μου την αναλογία. 1:30? 1:25? Γιατί κάπου εκεί είναι. Πρέπει να βρω κάποια topic από τότε αλλά ψίλοι στα άχυρα. Μνημόνευσα και ένα τύπο σε άλλο topic από το TheLab (ή ήταν στο PcTechnology?...) ο οποίος γνώριζε πάρα πολλά για τα PSUs και είχαν πέσει να τον φάνε όταν μίλησε για την Toughpower. Και αυτό άλλαξε σιγά-σιγά. Μετά περάσαμε στην λογική τα Toughpower μαμανε αλλά τα ΤR2 είναι για πέταμα. Σήμερα και τα TR2 θεωρούνται καλά και αξιόπιστα για ένα low-budget PC. Εν προκειμένω όμως, γιατί αυτό είναι το θέμα μας. Δεν πιστεύεις πως τα εν λόγω είναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή VFM αγορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό τροφοδοτικό για αυτά τα λεφτά, όχι ένα πολύ καλό τροφοδοτικό με λίγα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα