Προς το περιεχόμενο

PSU Silverstone OP-650 -> 49,90€ στο Πλαίσιο

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=164

The Good:

* very good regulation

* looks good

* has two manuals

* comes with extra screws

The Bad:

* inconsistent 12V1 ripple suppression

* 12V parts seem underrated

The Mediocre:

* neither of my two samples met the 80 Plus Bronze rating

* kaboom at 46 degree ambient temps

Είχε περάσει από τα χέρια μου, είναι πιο θορυβώδες από όσο φαντάζει από τις προδιαγραφές.

Και διαβάστε και το ΚΑΜΠΟΥΜ, όχι τίποτε άλλο αλλά μένουμε Ελλάδα και όχι στο Βόριο Πόλο.

Μόνο που δεν είναι το ίδιο τροφοδοτικό. Αυτό που έβαλες είναι της σειράς Element που δεν τα πήγε και πολύ καλά. Αυτό που έχει το πλαίσιο είναι της σειράς OP που είναι Industry/Workstation και είναι σκυλιά. Σε όλα τα reviews μαμανε...

Αυτό είναι:

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=OP850-P&area=usa

Και όχι αυτό:

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=ST85EF&area=

Ή τουλάχιστον ελπίζω να είναι αυτό :eek:

EDIT:

Link corrected. TNX Lionheart

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόνο που δεν είναι το ίδιο τροφοδοτικό. Αυτό που έβαλες είναι της σειράς Element που δεν τα πήγε και πολύ καλά. Αυτό που έχει το πλαίσιο είναι της σειράς OP που είναι Industry/Workstation και είναι σκυλιά. Σε όλα τα reviews μαμανε...

Αυτό είναι:

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=op850

Και όχι αυτό:

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=ST85EF&area=

Ή τουλάχιστον ελπίζω να είναι αυτό :eek:

Ούτε αυτό που λές εσύ ninos30 είναι αλλά αυτό:

OP850-P

http://www.silverstonetek.com/products/p_contents.php?pno=OP850-P&area=

Πολύ καλό για τα λεφτά του, αν υπάρχει βέβαια που πολύ αμφιβάλω ...

• Moderators

Και μου απαντάν το θεϊκό. Α, δεν ξέρω τι Internet βλέπετε εσείς, το δικό μας όμως λέει μόνο για Μαγούλα!!!!

Εεε, μα ρε φιλε αφου εχεις ιντερνετ μεσω των σερβερς του Λιακο! Μεχρι εξωγηινοι σωσιες του Πουτιν μπορει να βγαινουν που και που στην οθονη σου, βγαινεις τωρα και κατηγορεις τους επαγγελματιες του Πλαισιου. Που πας ρε Καραμητρο; Του Πλαισιου; Ημαρτον... (Γεωργιου speaking!)

Εεε, μα ρε φιλε αφου εχεις ιντερνετ μεσω των σερβερς του Λιακο! Μεχρι εξωγηινοι σωσιες του Πουτιν μπορει να βγαινουν που και που στην οθονη σου, βγαινεις τωρα και κατηγορεις τους επαγγελματιες του Πλαισιου. Που πας ρε Καραμητρο; Του Πλαισιου; Ημαρτον... (Γεωργιου speaking!)

Ρε λες να έχουν δικιο? :confused:

Συγνώμη εάν είδα λάθος και σας αναστάτωσα

:-D

Προφανώς σε μερικά τζιμάνια υπαλλήλους η online εφαρμογή που έχουν και βλέπουν την αποθήκη και τα καταστήματά τους προκαλλεί μια μικρή σύγχυση.

Τι, αφού ανοίγουν τον IE για να προσπελλάσουν την εφαρμογή, τα βλέπουν στο internet. Όχι;

Βy the way, για να μη φτιάχνουμε και άλλο τόπικ, θεωρώ πολύ καλή την τιμή και στο 850αρι...

http://www.plaisio.g...SST-OP850-P.htm

''Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το plasio.gr.(?!!!) Η σελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη. ''

Ο μπακάλης της γειτονιάς μου είναι πιο αξιόπιστος :P

εγω να ρωτησω για να βαλεις τροφοδοτικο 850w για τι setup συζηταμε που να θελει τοση ενέργεια?

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Με απλά ελληνικά όσο μεγαλύτερο είναι ένα τροφοδοτικό, τόσο μεγαλώνεις το efficiency. Δεν σημαίνει ότι θα το πας μέχρι τέρμα, απλά θα δουλεύει στο ρελαντί έτσι δεν θα ζορίζεται. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εξάλλου τα τροφοδοτικά καίει ανάλογα με το lοαd τους. Αν το PC του ζητάει 400Watt τόσα θα κάψει. Και πολλές φορές θα κάψει λιγότερο ρεύμα από ένα 400-500W το οποίο θα δουλεύει full load.

εγω να ρωτησω για να βαλεις τροφοδοτικο 850w για τι setup συζηταμε που να θελει τοση ενέργεια?

Δεν έχεις άδικο όμως είναι πολύ που μπερδεύονται και νομίζουν ότι ένα μεγαλύτερο psu θα τους επιφέρει μεγαλύτερη κατανάλωση στη ΔΕΗ. Δεν ισχύει φυσικά αυτό. Όσο χρειαστεί το setup τόσο θα δώσει και το psu, είτε είναι 500άρι είναι 1000άρι. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι ένα ποιοτικό psu με υψηλό efficiency και μεγαλύτερο να είναι απο το απαιτούμενο θα καταναλώνει λιγότερο απο ένα μικρότερο κατώτερης ποιότητας και χαμηλού efficiency.

Όσοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα κάνουν υπερβάσεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά λόγος και όχι μόνο στα psu βέβαια αλλά και στα υπόλοιπα.

Ειδικά σε αυτή την τιμή μάλιστα δεν αγοράσεις ούτε 600άρι! (απο την στιγμή που εξαντλήθηκε και το OCZ StealthXstream 2)

Απο την άλλη τώρα αν κάποιος έχει (που σίγουρα δεν είναι λίγοι) ένα rig με τούμπανες κάρτες π.χ 2xGTX570, 2x6970, 2xGTX580 κλπ για παράδειγμα δεν θα τον χαλάσει καθόλου ένα 850άρι psu και ας έχει περιθώριο ακόμα και για τρίτη GPU ή μπορεί να κάνει την δουλειά του και με μικρότερο. Δεν θα ζορίζεται το psu και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σε αυτό και στα υπόλοιπα parts.

Και επειδή και εγώ δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αρχικά όπως και ήταν αναμενόμενο και δικαίως με όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς (και σε εμένα) με το απόθεμα των προσφορών της αλυσίδας, το παρήγγειλα τελικά αφού υπήρχε η δυνατότητα και αποτελούσε καλή ευκαιρία αν καθόταν. Τελικά η παραγγελία περάσε όλα τα προβλεπόμενα στάδια της κανονικότατα και μου ήρθε και e-mail νωρίτερα απο το Πλαίσιο να πάω να το παραλάβω αύριο απο το κατάστημα που επέλεξα. :blink:

Mε εξέπληξαν ευχάριστα λοιπόν μέσα σε όλη την κατήφεια με τις άκυρες παραγγελίες του Παπασωτηρίου και του Public.

Τα καλά να τα λέμε λοιπόν όπως και τα άσχημα για να βελτιωθεί επιτέλους κάπως η κατάσταση.

Θα ενημερώσω αύριο για το τι μέλη γενέσθαι. :)

Δεν έχεις άδικο όμως είναι πολύ που μπερδεύονται και νομίζουν ότι ένα μεγαλύτερο psu θα τους επιφέρει μεγαλύτερη κατανάλωση στη ΔΕΗ. Δεν ισχύει φυσικά αυτό. Όσο χρειαστεί το setup τόσο θα δώσει και το psu, είτε είναι 500άρι είναι 1000άρι. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι ένα ποιοτικό psu με υψηλό efficiency και μεγαλύτερο να είναι απο το απαιτούμενο θα καταναλώνει λιγότερο απο ένα μικρότερο κατώτερης ποιότητας και χαμηλού efficiency.

Όσοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα κάνουν υπερβάσεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά λόγος και όχι μόνο στα psu βέβαια αλλά και στα υπόλοιπα.

Ειδικά σε αυτή την τιμή μάλιστα δεν αγοράσεις ούτε 600άρι! (απο την στιγμή που εξαντλήθηκε και το OCZ StealthXstream 2)

Απο την άλλη τώρα αν κάποιος έχει (που σίγουρα δεν είναι λίγοι) ένα rig με τούμπανες κάρτες π.χ 2xGTX570, 2x6970, 2xGTX580 κλπ για παράδειγμα δεν θα τον χαλάσει καθόλου ένα 850άρι psu και ας έχει περιθώριο ακόμα και για τρίτη GPU ή μπορεί να κάνει την δουλειά του και με μικρότερο. Δεν θα ζορίζεται το psu και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σε αυτό και στα υπόλοιπα parts.

Και επειδή και εγώ δυσκολεύτηκα να το πιστέψω αρχικά όπως και ήταν αναμενόμενο και δικαίως με όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς (και σε εμένα) με το απόθεμα των προσφορών της αλυσίδας, το παρήγγειλα τελικά αφού υπήρχε η δυνατότητα και αποτελούσε καλή ευκαιρία αν καθόταν. Τελικά η παραγγελία περάσε όλα τα προβλεπόμενα στάδια της κανονικότατα και μου ήρθε και e-mail νωρίτερα απο το Πλαίσιο να πάω να το παραλάβω αύριο απο το κατάστημα που επέλεξα. :blink:

Mε εξέπληξαν ευχάριστα λοιπόν μέσα σε όλη την κατήφεια με τις άκυρες παραγγελίες του Παπασωτηρίου και του Public.

Τα καλά να τα λέμε λοιπόν όπως και τα άσχημα για να βελτιωθεί επιτέλους κάπως η κατάσταση.

Θα ενημερώσω αύριο για το τι μέλη γενέσθαι. :)

Καταρχάς σε πρόλαβα για μερικά second :-D Αν και εσύ τα είπες πιο καλά και αναλυτικά.

Και όσο αφορά το 850αρι μια από τα ίδια και εγώ. Χωρίς πραγματικά να το χρειάζομαι, το έβαλα παραγγελία (πιστεύοντας ότι πραγματικά θα φάω άκυρο) και μόλις μου ήρθε και email ότι τιμολογήθηκε και αποστάλθηκε.

Δεν με χαλάει όμως. Ένα καλό PSU για backup μια χαρά είναι. Έχω κάνει και το σπίτι μου test-lab για τα PC της παρέας οπότε κάπου θα χρειαστεί.

Καταρχάς σε πρόλαβα για μερικά second :-D Αν και εσύ τα είπες πιο καλά και αναλυτικά.

Και όσο αφορά το 850αρι μια από τα ίδια και εγώ. Χωρίς πραγματικά να το χρειάζομαι, το έβαλα παραγγελία (πιστεύοντας ότι πραγματικά θα φάω άκυρο) και μόλις μου ήρθε και email ότι τιμολογήθηκε και αποστάλθηκε.

Δεν με χαλάει όμως. Ένα καλό PSU για backup μια χαρά είναι. Έχω κάνει και το σπίτι μου test-lab για τα PC της παρέας οπότε κάπου θα χρειαστεί.

Καλορίζικο λοιπόν φίλε, πράγματι ήταν πολύ καλή ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα.

Εγώ δεν το χρειάζομαι άμεσα αλλά θα το χρειαστώ οσονούπω οπότε μου έκατσε μια χαρά για μετά!

Να σαι καλά που μας ενημέρωσες για το 650άρι και με αυτόν τον τρόπο ανακαλύψαμε και το 850άρι.

Το γεγονός επίσης ότι και στους δυό μας ήρθε e-mail για παραλαβή, δείχνει ότι κάθε άλλο παρά μούφα προσφορά ήταν.

Να σαι καλά και πάλι. :)

Εγω δεν προλαβα, και πηρα το 750W στα 75 ευρω.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-OP-Series-PSU-750W-SST-OP750-P.htm

Νιωθω λιγο οτι την πατησα, αλλα δεν νομιζω οτι θα μου χρειαστουν παραπανω απο 750W με μια καρτα γραφικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...