Προς το περιεχόμενο

PSU Silverstone OP-650 -> 49,90€ στο Πλαίσιο

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό που πραγματικά ισχύει :

Χάλασε το εξάρτημα ?

Επιστροφή για check στο κατάστημα -> α) Επισκευή αν είναι αδύνατη, β)αν όχι τότε αντικατάσταση με το ίδιο ακριβώς

(Μέχρι εδώ ο πελάτης δεν έχει λόγο ούτε δικαιώματα)

Αν δεν μπορούν να συμβούν τα παραπάνω τότε ο λόγος περνάει στο πελάτη....

Μπορεί να δεχθεί κάποια αντιπρόταση απο το κατάστημα ή να πάρει τα χρήματα του πίσω (στο ακέραιο) ...

Όλα τα υπόλοιπα (πιστωτικά, τρέχουσα/αρχική τιμή πώλησης αναλόγος πως βολεύει το κατάστημα), είναι τεχνάσματα των κλεφτοκοτάδων που ποντάρουν στην άγνοια μας και στη έλλειψη χρόνου, γνώσης, διάθεσης να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου πρότειναν το 850 turboX

www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-850W-Real-Series-SL-8850EPS.htm

Και καλά είναι στα ίδια χαρακτηριστικα.

Τους είπα βέβαια ότι το προηγούμενο ήταν 80+ efficiency, και περιμένω νέα ενημέρωση.

Από την άλλη μπράβο τους που μου πρότειναν κάτι ακριβότερο, κι ας είναι απάτη.

Δεν παίζονται στο Πλαίσιο, μου είχαν κάνει ηδη αντικατάσταση με το Turbo-X (τιμή καταλόγου 129€) , και στα χαρτιά φαινόταν πιστωτικό 49 ευρώ, ενώ το Silverstone το είχα πάρει 70.

Όταν ζήτησα να μου το αντικαταστήσουν με άλλο πιο φθηνό από το Τurbo X, μου είπαν οτι θα πληρωνα την επιπλέον διαφορά από τα 49€. (!!)

Τελικά μετά από συζήτηση - διαπραγμάτευση σε ήρεμους τόνους με τον υπεύθυνο καταστήματος, και μετά από έγκριση του υπεύθυνου στο service, θα παραλάβω το Corsair Enthusiast Series TX750 χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω ΑΛΛΑ στην απόδειξη θα φαίνεται 49ευρώ.

Οπότε ανάμεικτα τα συναισθήματα..

Πήρα χειρότερο τροφοδοτικό από αυτό που είχα, λιγότερα watt, στο μέλλον θα την πατήσω αν χαλάσει αφού η απόδειξη λέει 49 ευρώ αλλά τουλάχιστον είναι αξιόπιστο με 5 χρόνια εγγύηση.

Αλλά και πάλι μην τα θέλω όλα δικά μου, στο τέλος θα έχω το TX750 V2 που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές με 70ευρώ.

Βέβαια άν είχα αγοράσει το Silverstone στην κανονική του τιμή, τώρα θα ήμουν ακόμα στο Πλαίσιο να φωνάζω.

Τελικά μετά από συζήτηση - διαπραγμάτευση σε ήρεμους τόνους με τον υπεύθυνο καταστήματος, και μετά από έγκριση του υπεύθυνου στο service, θα παραλάβω το Corsair Enthusiast Series TX750 χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω ΑΛΛΑ στην απόδειξη θα φαίνεται 49ευρώ.

Μια χαρα δικαιο deal εγινε..τα 100W διαφορα δε νομιζω να σου λειψουν..

Δε περιμενα κατι τετοιο απο το πλαισιο, σε ποιο καταστημα πηγες?

Το πήρα σήμερα, όλα καλά.

Το deal έγινε στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής ΑΛΛΑ πρέπει να υπενθυμίσω οτι η αρχική 'προσφορά' ήταν να πάρω το TurboX 850W ή πιστωτικό 49 ευρώ (και όχι 70ευρώ που είχα αγοράσει το Silverstone)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...