sattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 σημερα μου χαλασε και το δικο μου 650αρι. ουτε χρονο δεν εβγαλε... καλα, μεσα σε 2 μηνες σκασανε ολα? τωρα τι κανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papen Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Και αλλα 2 δικα μου σκασανε σημερα μου χαλασε και το δικο μου 650αρι. ουτε χρονο δεν εβγαλε... καλα, μεσα σε 2 μηνες σκασανε ολα? τωρα τι κανουμε? Το πας ΠΛΑΙΣΙΟ και περνεις TURBO X 650 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Και αλλα 2 δικα μου σκασανε αρα πεσαμε στην περιπτωση... Το πας ΠΛΑΙΣΙΟ και περνεις TURBO X 650 ΧΑΧΑΧΑΧΑ, καλό. κατουρηθηκα απο το γελιο. μου φτιαξες τη διαθεση. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 τελικα, κλασσικα πιστωτικο. τους λεω να μου το επισκευασετε γιατι μαλλον καμμια καμμενη ασφαλεια θα εχει μονο, "δεν ξερουμε απο τετοια και δεν συνεργαζομαστε πια με αυτη την εταιρεια" "παρτε καποιο αλλο πχ τα turboX", εκει με το ζορι κρατησα την ψυχραιμια μου, τους λεω να πληρωσω και απο πανω για ενα χειροτερο εως σκουπιδι? τιποτα, λεφτα πισω ουτε για αστειο, τελικα αναγκαστικά πηρα το το Corsair Enthusiast TX650 μου εκαναν και την τεραστια εκπτωση των 3 ευρω, απο 94 σε 91 αποτελεσμα, για να εχω τα ιδια 53-54Α στην 12αρα πληρωσα σχεδον τα διπλα λεφτα, εχασα 3 απο τα 5 καλωδια PCI-Express, και το κυριοτερο, εχασα τον εντελως αθορυβο ανεμιστηρα του Silverstone. Αυτος του Corsair δυστυχως ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 τελικα, κλασσικα πιστωτικο. τους λεω να μου το επισκευασετε γιατι μαλλον καμμια καμμενη ασφαλεια θα εχει μονο, "δεν ξερουμε απο τετοια και δεν συνεργαζομαστε πια με αυτη την εταιρεια" "παρτε καποιο αλλο πχ τα turboX", εκει με το ζορι κρατησα την ψυχραιμια μου, τους λεω να πληρωσω και απο πανω για ενα χειροτερο εως σκουπιδι? τιποτα, λεφτα πισω ουτε για αστειο, τελικα αναγκαστικά πηρα το το Corsair Enthusiast TX650 μου εκαναν και την τεραστια εκπτωση των 3 ευρω, απο 94 σε 91 αποτελεσμα, για να εχω τα ιδια 53-54Α στην 12αρα πληρωσα σχεδον τα διπλα λεφτα, εχασα 3 απο τα 5 καλωδια PCI-Express, και το κυριοτερο, εχασα τον εντελως αθορυβο ανεμιστηρα του Silverstone. Αυτος του Corsair δυστυχως ακουγεται. Δε πειράζει, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν που λένε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirlian_camera Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωπα ρε παιδια , και εγω νομιζα οτι συνεβει μονο σε μενα, Ολα τα silverstone τροφοδοτικα που δινει το πλαισιο σε προσφορα χαλανε σε 2 μηνες? Τα παμε πισω μας κοβουν πιστωτικο με την δικαιολογια οτι δεν υπαρχει αντικατασταση και μετα τα ξαναβαζουν παλι στο site τους? (οπως υπαρχουν τωρα) Αυτο ειναι λιγο πιο σοβαρο απο οσο φαινεται.. Ειναι απατεωνια με σταμπα ! Αν μπορεσω θα παω να τσεκαρω το serial να δω αν πουλανε παλι το χαλασμενο που επεστρεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vviolent Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ωπα ρε παιδια , και εγω νομιζα οτι συνεβει μονο σε μενα, Ολα τα silverstone τροφοδοτικα που δινει το πλαισιο σε προσφορα χαλανε σε 2 μηνες? Τα παμε πισω μας κοβουν πιστωτικο με την δικαιολογια οτι δεν υπαρχει αντικατασταση και μετα τα ξαναβαζουν παλι στο site τους? (οπως υπαρχουν τωρα) Αυτο ειναι λιγο πιο σοβαρο απο οσο φαινεται.. Ειναι απατεωνια με σταμπα ! Αν μπορεσω θα παω να τσεκαρω το serial να δω αν πουλανε παλι το χαλασμενο που επεστρεψα. Ευτυχώς διάβασα όλο το topic από την αρχή και γλύτωσα μια γκάφα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και νόμιζα ότι ήταν και ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Ε όχι και δυό μήνες αλλά σίγουρα μερικά λεπτά πριν συμπληρώσουν χρόνο!!! Θέλετε να σας θυμήσω μήπως και για πόσες ώρες κάνατε λόγο? Αν δεν κάνω λάθος κάπου 100.000 ώρες ή 11,5 χρόνια!!!. Εγώ για πρώτη φορά δεν θα ευχαριστήσω μόνο τον topic starter αλλά και τους μετέπειτα σχολιάζοντες. Προς συμμόρφωση και γνώση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 η γκρίνια μου δικαιώνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Έμενα πάντως το 850αρι αντέχει ακόμα μια χαρά.. (φτου φτου) Η βλακεία είναι ότι σε όσους χαλάσει, δεν θα τους δώσουν κάποιο αντίστοιχο, αλλά κάποιο στα ίδια λεφτά. Αυτή είναι η πολιτική όταν πρόκειται για κάτι που έχεις αγοράσει και μετά έχει ανέβει η τιμή. (Παρακαλάτε να μη σας χαλάσει δίσκος) Με τους απατεώνες νομίζω ισχύει και το ανάποδο αν έχουν πέσει οι τιμές, δηλαδή αν αγοράσεις πριν 2 χρόνια την super duper κάρτα γραφικών 450 ευρώ και τώρα χαλάσει, θα σου δώσουν μία αντίστοιχων δυνατοτήτων με 250€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ευτυχώς διάβασα όλο το topic από την αρχή και γλύτωσα μια γκάφα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και νόμιζα ότι ήταν και ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Ε όχι και δυό μήνες αλλά σίγουρα μερικά λεπτά πριν συμπληρώσουν χρόνο!!! Θέλετε να σας θυμήσω μήπως και για πόσες ώρες κάνατε λόγο? Αν δεν κάνω λάθος κάπου 100.000 ώρες ή 11,5 χρόνια!!!. Εγώ για πρώτη φορά δεν θα ευχαριστήσω μόνο τον topic starter αλλά και τους μετέπειτα σχολιάζοντες. Προς συμμόρφωση και γνώση. ναι, αυτο ισχυε και ισχυει για τα τροφοδοτικα. προφανως σε φυσιολογικες παρτιδες 1 θα ειναι DOA, 1 θα χαλασει στον 1ο χρονο, και 1-2 θα κρατησουν και 30 χρονια προφανως οταν χαλασουν σχεδον ολα μαζι στον 1ο χρονο, μιλαμε για ελαττωματικη παρτιδα, καποιο ελαττωματικο εξαρτημα, (καποια ασφαλεια, πυκνωτης) Υπαρχει καποιος τροπος για να το ξερεις αυτο απο πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Έμενα πάντως το 850αρι αντέχει ακόμα μια χαρά.. (φτου φτου) Η βλακεία είναι ότι σε όσους χαλάσει, δεν θα τους δώσουν κάποιο αντίστοιχο, αλλά κάποιο στα ίδια λεφτά. Αυτή είναι η πολιτική όταν πρόκειται για κάτι που έχεις αγοράσει και μετά έχει ανέβει η τιμή. (Παρακαλάτε να μη σας χαλάσει δίσκος) Με τους απατεώνες νομίζω ισχύει και το ανάποδο αν έχουν πέσει οι τιμές, δηλαδή αν αγοράσεις πριν 2 χρόνια την super duper κάρτα γραφικών 450 ευρώ και τώρα χαλάσει, θα σου δώσουν μία αντίστοιχων δυνατοτήτων με 250€ Παει και το δικό μου το 850αρι, θα τους το παω αυριο να δω τι θα μου πουν.. Οι υπόλοιποι που σας χάλασε, βγάλατε άκρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirlian_camera Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Χαχα το ματιασες.. Οχι δε θα βγαλεις ακρη, παρε τα λεφτα σου πισω και πηγαινε παρε απο αλλου ενα αλλο. Μην τους κανεις την χαρη να παρεις παλι απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 @ k_dinos Το μόνο τροφοδοτικό που ήταν κοντά στα λεφτά που έδωσα και να (..υπέρ..)καλύπτει τις ανάγκες μου, ήταν το Corsair CX500. Στο εν λόγω κατάστημα είχε τιμή 12 ευρώ παραπάνω από άλλο πασίγνωστο κατάστημα που είναι στη γειτονιά μου. Μόλις έβγαλαν τη διάγνωση οτι το τροφοδοτικό πάπαλα, μίλησα με 1-2 πωλητές και μου είπαν ότι δεν γίνεται να μου κόψουν πιστωτικό και ότι πρέπει να αγοράσω οπωσδήποτε κάτι από το κατάστημά τους. Αν χρειαζόμουν κάτι άλλο εκείνη την περίοδο ίσως και να το αγόραζα από εκεί και να έπαιρνα ένα καλό τροφοδοτικό από άλλου. Αλλα χρειαζόμουν μόνο τροφοδοτικό. Και μου την έδωσε η συμπεριφορά τους και τους είπα στα μούτρα ότι το ίδιο τροφοδοτικό το έχω βρει 12 ευρώ φθηνότερα, γιατί να το πάρω από εσάς??? Πάλι μου είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι και δεν μπορούν να κάνουν τπτ. Οπότε ζήτησα τον διευθυντή του καταστήματος (π.π. γερμανού) του εξήγησα πως έχει η κατάσταση. Προτίμησε να μου δώσει το τροφοδοτικό του πλαισίου στην τιμή που είχα βρει το άλλο από το να μου δώσει πιστωτικό. Οπότε γλίτωσα γ@μησι@τικα λεφτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μου πρότειναν το 850 turboX www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-850W-Real-Series-SL-8850EPS.htm Και καλά είναι στα ίδια χαρακτηριστικα. Τους είπα βέβαια ότι το προηγούμενο ήταν 80+ efficiency, και περιμένω νέα ενημέρωση. Από την άλλη μπράβο τους που μου πρότειναν κάτι ακριβότερο, κι ας είναι απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μου πρότειναν το 850 turboX www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-850W-Real-Series-SL-8850EPS.htm Και καλά είναι στα ίδια χαρακτηριστικα. Τους είπα βέβαια ότι το προηγούμενο ήταν 80+ efficiency, και περιμένω νέα ενημέρωση. Από την άλλη μπράβο τους που μου πρότειναν κάτι ακριβότερο, κι ας είναι απάτη. Turbo-x τροφοδοτικό και το σκέφτεσαι; Ούτε με σφαίρες να βάλω τέτοιο πράγμα στο pc μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα