Προς το περιεχόμενο

PSU Silverstone OP-650 -> 49,90€ στο Πλαίσιο

ninos30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ψάχνει για ένα πολύ καλό τροφοδοτικό με λίγα χρήματα:

Silverstone OP 650 στα 50€

650W με 54VA στην 12Volth. Δεν είναι modular αλλά για πολλούς αυτό είναι και πλεονέκτημα. Κι εδώ που τα λέμε και η αρχική των 60, πάλι πάρα πολύ καλή τιμή είναι...

Specs από το επήσημο site:

http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=op650&area=usa

GPU Support:

http://www.silverstonetek.com/downloads/PSU/GPU-supportlist.pdf

Και ένα review από τον Jonny τον Guru (ίσως το καλύτερο site για PSU reviews)*:

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=39

* Όπως παρατήρησε ο φίλος μας ο GeorgeMan, το παραπάνω review είναι από την παλιά έκδοση του OP-650 και όχι την Plus (P), για την οποία μιλάμε. Η καινούρια είναι ακόμα καλύτερη με efficiency +80% και 2 επιπλέον τροφοδοσίες PCIE για VGA (έχει 4 6pin + 1 8pin)

To μόνο δυσάρεστο ότι η προσφορά είναι από το Πλαίσιο :fear: (joking)

EDIT:

Και για να καλύψουμε και την ουρά μας:

silverstone.png

EDIT2:

Αφού τους πήρα τηλ για παραγγελία μου είπαν πως υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο στην Μαγούλα. Και σύμφωνα με την τηλεφωνήτρια, έχουμε διαφορετικό ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!! Η παραπάνω pic για απόδειξη...

Επεξ/σία από ninos30
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μη joking καθολου,εκανες παραγγελια? τηλεφωνησες και σου ειπαν οτι θα αποσταλλει?

sorry για την δυσπιστια αλλα καταλαβαινεις

LOL. Κι εγώ παθών είμαι ουκ ολίγες φορές. Απλά όχι πάντα. πχ ένα Seasonic 750W στα 80 το είχα πάρει από τους εν λόγω. Από εδώ την είχα δει την προσφορά και οι περισσότεροι δεν...

http://www.insomnia.gr/topic/378332-psu-seasonic-750w-80-euro/page__p__3593108__hl__seasonic__fromsearch__1#entry3593108

Επειδή σκέφτομαι σε κανα 10ήμερο να ξεκινήσω να στήνω PC ποιό από τα 2 θα διαλέγατε?

Της προσφοράς ή αυτό

Ήθελα το OCZ StealthXStream 2 700W Power Supply που είχαν τα multirama στα 56,9 αλλά δεν το πρόλαβα.

Επειδή σκέφτομαι σε κανα 10ήμερο να ξεκινήσω να στήνω PC ποιό από τα 2 θα διαλέγατε?

Της προσφοράς ή αυτό

Ήθελα το OCZ StealthXStream 2 700W Power Supply που είχαν τα multirama στα 56,9 αλλά δεν το πρόλαβα.

Γνώμη μου είναι ότι έχει να κάνει με τον αν έχεις σκοπό να κάνεις κάνα τρελό CF/SLI με τίποτα διπλές 6970 κλπ Αν βάλεις μία κάρτα τότε με κλειστά μάτια το Silverstone. Όχι ότι το chieftec δεν είναι καλό, αλλά δεν είναι Silverstone.

Πάντα γνώμη μου, ότι και τα 2 αυτά είναι καλύτερα από το OCZ που ήθελες.

Άνετα.......

Υπέράνετα.

Και θα συμφωνήσω και μαζί σου. Το 850αρι είναι τρελή τιμή. Δεν το είχα δει. Ρε το Πλαισιο.... Ελπίζω να μην έχουν 1-2 κομμάτια ανά προσφορά πάλι....

To 850άρι παιδιά είναι φοβερή περίπτωση ... σε περίπτωση που υπάρχει απόθεμα βέβαια, για να κρατάμε και μικρό καλάθι.

Κοίτα να δείς και πήρα πρόσφατα το OCZ StrealthXstream ...

Ρε παιδιά συγνώμη.... Έπρεπε να το περιμένω...

Οι τύποι είναι απίστευτοι!!!!

Τους πήρα τηλ για το 650 για να το παραγγείλω επειδή δεν μπορούσα να το βάλω στο καλάθι και μου είπαν πως υπάρχει μόνο ένα τεμάχιο στο κατάστημα της Μαγούλας. Μα τους λέω δεν λέτε κάτι τέτοιο στο site. Λέτε ότι είναι κανονικά διαθέσιμο. Όχι μου λένε, εγώ βλέπω στο Internet πως είναι μόνο στην Μαγούλα!!! Θα με τρελάνετε τους λέω. Βλέπουμε διαφορετικό Internet δηλαδή???? Γιατί ακόμα εγώ το βλέπω διαθέσιμο γενικά τους λέω. Και μου απαντάν το θεϊκό. Α, δεν ξέρω τι Internet βλέπετε εσείς, το δικό μας όμως λέει μόνο για Μαγούλα!!!!

Δείτε την photo στο πρώτο Post και κρίνετε

Για το 850αρι μου τα μασούσε. Εγώ πάντως το παρήγγειλα αφού αυτό μπορούσα να το βάλω στο καλάθι. θα φάνε πολύ ξέχεσμα αυτήν την φορά!

Ρε παιδιά συγνώμη.... Έπρεπε να το περιμένω...

Οι τύποι είναι απίστευτοι!!!!

Τους πήρα τηλ για το 650 για να το παραγγείλω επειδή δεν μπορούσα να το βάλω στο καλάθι και μου είπαν πως υπάρχει μόνο ένα τεμάχιο στο κατάστημα της Μαγούλας. Μα τους λέω δεν λέτε κάτι τέτοιο στο site. Λέτε ότι είναι κανονικά διαθέσιμο. Όχι μου λένε, εγώ βλέπω στο Internet πως είναι μόνο στην Μαγούλα!!! Θα με τρελάνετε τους λέω. Βλέπουμε διαφορετικό Internet δηλαδή???? Γιατί ακόμα εγώ το βλέπω διαθέσιμο γενικά τους λέω. Και μου απαντάν το θεϊκό. Α, δεν ξέρω τι Internet βλέπετε εσείς, το δικό μας όμως λέει μόνο για Μαγούλα!!!!

Δείτε την photo στο πρώτο Post και κρίνετε

Για το 850αρι μου τα μασούσε. Εγώ πάντως το παρήγγειλα αφού αυτό μπορούσα να το βάλω στο καλάθι. θα φάνε πολύ ξέχεσμα αυτήν την φορά!

Και μολις το αλλαξανε...

To 850άρι παιδιά είναι φοβερή περίπτωση ... σε περίπτωση που υπάρχει απόθεμα βέβαια, για να κρατάμε και μικρό καλάθι.

Κοίτα να δείς και πήρα πρόσφατα το OCZ StrealthXstream ...

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=164

The Good:

* very good regulation

* looks good

* has two manuals

* comes with extra screws

The Bad:

* inconsistent 12V1 ripple suppression

* 12V parts seem underrated

The Mediocre:

* neither of my two samples met the 80 Plus Bronze rating

* kaboom at 46 degree ambient temps

Είχε περάσει από τα χέρια μου, είναι πιο θορυβώδες από όσο φαντάζει από τις προδιαγραφές.

Και διαβάστε και το ΚΑΜΠΟΥΜ, όχι τίποτε άλλο αλλά μένουμε Ελλάδα και όχι στο Βόριο Πόλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...