KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετω. Ενδιαφερομαι να αγορασω το μοντελο media player που αναφερω στον τιτλο του θεματος μου. Εχω ομως σκονταψει στο εξης προβλημα: Ενω στο αμερικανο σαιτ της εταιρειας που παραγει και πουλαει αυτα τα μηχανηματα,το συγκεκριμενο μοντελο κανει γυρω στα 145ευρω,στα ευρωπαικα και ελληνικα σαιτς που πουλανε τετοια μηχανηματα,η τιμη του ειναι γυρω στα 230+ ευρω.Φυσικα η διαφορα στην τιμη ειναι εξωφρενικη και μεγαλη κοροιδια. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω το συγκεκριμενο μοντελο ουτε στο αμερικανικο,ουτε στο ευρωπαικο ebay. Eυτυχως το αμερικανικο σαιτ της εταιρειας επιτρεπει την αγορα και αποστολη των προιοντων της στην Ελλαδα. Ομως δισταζω να κανω την αγορα διοτι ανησυχω με το τελωνειο και με την εγγυηση.Φοβαμαι μηπως κολησει στο τελωνειο και χρειαζεται να πληρωσω vat η πως λεγεται,(την ειχα πατησει παλιοτερα με dvd ταινιες απο το αμερικανικο αμαζον) και ποσο αξιοπιστες ειναι οι εγγυησεις σε αγορα ηλεκρτονικων μηχανηματων απο ονλινε σαιτ (αμερικανικα,ευρωπαικα) θα θελα τις συμβουλες οσων εχουν εμπειρια παν σε αυτο το θεμα της ονλινε αγορας ακριβων μηχανηματων και τι παιζει με τελωνεια και εγγυεισεις. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Άν στο στείλουν με USPS κατα 99% δεν θα εχεις προνομιακά το ταχυδρομείο. Τώρα για εγγύηση άν πάθει κάτι, καλο είναι να μην πάθει διότι θα ταλαιπωρηθεις. Όσο έχω ακούσει βέβαια ο εδώ αντιπρόσωπος είναι ιδιαιτερα καλός και έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο. Εγω βέβαια έχω το α-110 από τότε που βγήκε είναι σκυλί, δε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εννοείται ότι θα το πάρεις από όπου σου βγει φθηνότερα. πρέπει να ξυπνάμε επιτέλους και να μην δίνουμε να λεφτά μας στους εδώ αλήτες και λαμόγια και να τα κονομάνε εις βάρος μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Αν στο στειλει η κανονικη εταιρεια,τοτε δεν θα το βαλει ως δωρο και θα εχει την κανονικη τιμη του.Οποτε λογικα θα το κρατησουν.Αν στο κρατησουν ,τοτε ειναι 23% το φπα και περιπου 4% δασμοι κτλ.βαλε 28% να εισαι σιγουρος 145+28%=185 ευρω.Οποτε και παλι σε συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=75646&page=12 αν δεις εδώ μάλλον θα το γλυτώσει το τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μπορει και ναι μπορει και οχι.Οπως και να εχει ομως,η αγορα απο εκει αξιζει.Γλιτωνει πολλα ΓΚΑΦΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πριν καν 2 χρόνια είχα πάρει το A-110 απ το επίσημο site. Είχε βγει αρκετά φθηνότερα. Είχε αποσταλεί από Κίνα και θυμάμαι πως είχα δώσει ~5€ επιπλέον κατά την παραλαβή (σπίτι μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πριν καν 2 χρόνια είχα πάρει το A-110 απ το επίσημο site. Είχε βγει αρκετά φθηνότερα. Είχε αποσταλεί από Κίνα και θυμάμαι πως είχα δώσει ~5€ επιπλέον κατά την παραλαβή (σπίτι μου). Δεν στο επιασαν στο τελωνειο. Φιλε μου πηγαινε αγορασε το,Αποτι ειπαν τα παιδια ,κατα 90% δεν θα το πιασουν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 και το δικό μου Himedia HD300A+ από κει μεριά ήρθε και δεν πέρασε τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Αν θυμάμαι καλά τα πρώτα 110 πέρναγαν αέρα-πατέρα από τελωνείο, δεν τα σταμάταγαν ποτέ. Κάποια στιγμή όμως άκουσα ότι άρχισαν να τα κρατάνε (μάλλον ήταν δάκτυλος της ελληνικής αντιπροσωπείας, που πήρε χαμπάρι τι έγινε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.