Προς το περιεχόμενο

Προσοχη ανακληση SYM λογο επικινδυνοτητας

Cardinal1919

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εταιρεια Γκοργκολης ΑΕ ανακοινωσε οτι επεκταθηκε η ανακληση στα μοντελα SYM, Fiddle και Orbit γιατι υπαρχει κινδυνος να κολλησει ξαφνικα το γκαζι την ωρα της οδηγησης!

http://www.efpolis.gr/el/ggk-deltia-typou/ggk-deltia-typou-2010/1221-dt-2010-12-21b.html

http://www.efpolis.gr/filesbase/1221_sitefile-10386.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη τι μπορει να παθει το μηχανακι? το Symphony το εχει ενας φιλος και δεν ειναι ευχαριστημενος γιατι τριζει. αν παθει και αυτο... :mad:

Να μην επιστρέφει αυτόματα το γκάζι. Δηλαδή είναι ελαττωματικό το ελατήριο επαναφοράς. Κοινώς μόλις χαλαρώσεις το πιάσιμο,μένει στη θέση που είναι δηλαδή συνεχίζεις να έχεις γκάζι, κάτι αρκετά επικίνδυνο. Αλλά καλό θα ήταν να ενημερώσεις το φίλο σου να το πάει για σέρβις έτσι κι αλλιώς τσάμπα είναι. Αν πέσει και φάει τα μούτρα του, δε θα φταίει το μηχανάκι αλλά αυτός που δε το πήγε να το φτιάξει.

Δηλαδη τι μπορει να παθει το μηχανακι? το Symphony το εχει ενας φιλος και δεν ειναι ευχαριστημενος γιατι τριζει. αν παθει και αυτο... :mad:

Αν κολλησει το γκαζι την εκατσε, εαν πηγαινει και γρηγορα δυσκολα τα πραγματα. Να παει να το φτιαξει σιγουρα. Τωρα για τα symphony εχω ακουσει κ εγω πολλα οτι τριζουν και αλλα προβληματα στα φρενα..

Να μην επιστρέφει αυτόματα το γκάζι. Δηλαδή είναι ελαττωματικό το ελατήριο επαναφοράς. Κοινώς μόλις χαλαρώσεις το πιάσιμο,μένει στη θέση που είναι δηλαδή συνεχίζεις να έχεις γκάζι, κάτι αρκετά επικίνδυνο. Αλλά καλό θα ήταν να ενημερώσεις το φίλο σου να το πάει για σέρβις έτσι κι αλλιώς τσάμπα είναι. Αν πέσει και φάει τα μούτρα του, δε θα φταίει το μηχανάκι αλλά αυτός που δε το πήγε να το φτιάξει.

προς θεου οχι τετοια λαθη... Το να κολλησει το γκαζί ειναι πολυ συνηθισμένο (κυρίως σε παλια μηχανακια) και ταυτόχρονα εξαιρετικά επικίνδυνο. Το εχω πάθει και ακομα μου ποναει ο δεξιός ώμος και αγκώνας απο τότε, όποτε αλλαζει ο καιρός. Αγιο ειχα που δεν χτυπησα σε αυτοκίνητο και επεσα απλώς πάνω σε τσιμεντένιο φράχτη.

Εννοείς το κουμπί που πατάς για να σβήνει ο κινητήρας; Γιατί δε νομίζω να το έχουν όλες οι μεγάλες μηχανές. Βέβαια δεν τις έχω παρατηρήσει κι όλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...