temeteron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα, Έχω την έκδοση του Norton Ghost v15 που κάνει boot απο cd. Όταν κάνω boot απο cd μου βγάζει 2 επιλογές ή να κάνω restore point απο ένα σημείο ή να κάνω backup όλα τα files. Εγώ ήξερα ότι το Norton Ghost μπορεί να σου φτιάξει εικόνα του δίσκου σου και να την φορτώνεις όποτε θές. Πως γίνεται αυτό ξέρει κανείς ; μήπως το backup σου κάνει την εικόνα του δίσκου ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Καπου με μπερδεψες... Αλλο restore (επαναφορα) και αλλο backup.Σε ποιο σημειο σε ρωταει να κανεις backup ολα τα files κατα την επαναφορα απο το boot cd ? Αυτο που λες οτι νομιζες καλως το νομζεις.Αυτα κανει το ghost και εγω το κανω μεσα απο τα windows.
temeteron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Έβαλα το cd μέσα έκανα boot απο το cd και μου πέταξε αυτές τις δυο επιλογές ή restore απο ένα συγκεκριμένο σημείο του pc ή backup files εγώ έχω ακούσει όμως πως το Ghost κάνει image το σκληρό πως το πετυχαίνω αυτό ; thanks!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εδω εχω ενα video οδηγο http://www.insomnia.gr/topic/282771-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-norton-ghost-%CE%BC%CE%B5-video/page__p__2541162__hl__norton__fromsearch__1#entry2541162
nikomas50 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί δε χρησιμοποιείς την παλιά δοκιμασμένη έκδοση 11.5 που είναι Free και απλά βάζεις το Ghost.exe σ' ένα CD που το κάνεις bootable με το Nero (DrDOS) ώστε να έχεις πλήρη εικόνα της κατάτμησης που θέλεις να κάνεις ghost, αφού όταν η διαδικασία γίνεται σε περιβάλλον Windows δεν μπορούν να περιληφθούν στο ghost όλα τα περιεχόμενα του λειτουργικού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.