Προς το περιεχόμενο

ταυτοχρονη εξοδος ηχου

avraam5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα.

εχω συνδεσει την τηλεοραση μου μεσω της καρτας γραφικων με HDMI και μεσω του catalyst control system εχω κανει επεκταση της οθονης (Dual view).εχω ρυθμισει τα αρχεια AVI να ανοιγουν κατευθειαν στην τηλεοραση με το VLC Player και τα αρχεια MP3 με το Windows Media Player στην οθονη του υπολογιστη μεσω των ηχειων του που ειναι συνδεδεμενα στη μητρικη.

αυτο που κανω μεχρι τωρα ειναι αναλογα του τι θελω να δω-ακουσω να ρυθμιζω καθε φορα την εξοδο του ηχου προς την τηλεοραση ή την οθονη αντιστοιχα.οσες ρυθμισεις και αν εχω δοκιμασει δεν εχω καταφερει να λειτουγουν ταυτοχρονα.

Γινεται απο τη στιγμη που εχω δυο εξοδους ηχου ( η HDMI και η εξοδος της μητρικης που ειναι συνδεδεμενα τα ηχεια του υπολογιστη) οταν ανοιγω και τους δυο players να εχω δυο διαφορετικους ηχους ``ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ`` ο καθενας στην δικη του οθονη????

τα στοιχεια του υπολογιστη μου ειναι.

μητρικη : Asus M4A78LT-M-LE

Chipset : AMD 780

επεξεργαστης : AMD Athlon II X2 250 @ 3000 MHz

μνημη : 2048 MB (2 x 1024 DDR3-SDRAM )

καρτα γραφικων : ATI Radeon HD 4850

λειτουργικο: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2

Δημοσ.

O Windows Media Player έχει επιλογή για το ποιο audio device θα χρησιμοποιεί ως output: Πήγαινε στο μενού Tools > Options > Devices.

Ο FLV Player δε γνωρίζω αν έχει τέτοια επιλογή. Αν δεν έχει, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί τη συσκευή ήχου που έχει ρυθμιστεί ως default στα Windows. Αν δεν τυγχάνει να είναι αυτή η συσκευή που θέλεις και δε σε βολεύει να αλλάξεις την default των Windows μόνο και μόνο για τον FLV player, τότε μάλλον θα πρέπει να στραφείς στην χρήση άλλου video player που να δίνει τέτοια ρύθμιση.

Δημοσ.

parsifal εκανα λαθος (στον VLC player αναφερομουν)το διορθωσα στο αρχικο post,παρ`ολ`αυτα δεν καταφερα να κανω κατι.

στον WMP μεσα απο τις ρυθμισεις που μου προτεινες με βγαζει παλι στις ρυθμισεις που εκανα και εγω αρχικα πινακας ελεγχου->ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης->ηχος->προεπιλεγμενη συσκευη και οτι ρυθμιση και να βαλω μεταξυ των δυο επιλογων (HD audio rear output-ATI HD rear output )ακουω μονο απο τα ηχεια ή μονο απο την τηλεοραση .

στον VLC Player μπηκα στις ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα κατι.

edit

τα καταφερα.

αυτο που επρεπε να κανω ηταν στο πινακας ελεγχου->ηχοι και συσκευες αναπαραγωγης->ηχος να τσεκαρω την επιλογη κατω-κατω ``χρηση μονο προεπιλεγμενων συσκευων``.

ευχαριστω για τη βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...