Προς το περιεχόμενο

Απορια περι ιστοσελιδων με αγοραπωλισιες...

seskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.η online αγορες μου μεχρι τωρα περιοριζονται σε προιοντα για η/υ και οτιδηποτε αλλο ψιλομπιχλιμπιδι δω και μου αρεσει και ολα αυτα κυριως απο e-shop.θα ηθελα ομως να πουλησω και κατι που μου περισευει και ρωταω να μου πειτε τη γνωμη σας για τετοιες σελιδες.προσφερεουν καποια προστασια για μια σωστη αγοραπωλησια και γενικα αξιζει να ασχολειθει καποιος που θελει να πουλησει κατι με το να κανει εγγραφη και τα λοιπα;πιο συγκεκριμενα αναφερομαι στο ricardo.gr και για να προλαβω πιθανη ερωτηση θελω να πουλησω ενα gps που εχω.ή αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αντιστοιχο site;απλα ακουγονται διαφορα με απατες και δεν ξερω τι να προσεξω ωστε να γινουν ολα σωστα και να μην τρεχω μετα.

Δημοσ.

μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την ενότητα αγγελιών του insomnia.

έχει και ένα βαθμό προστασίας λόγω του ότι είμαστε κοινότητα.εγώ το προτιμώ πάντως.

εναλλακτικά μπορεί να κοιτάξεις και τα emarket.gr και 124sold.gr που είναι αντίστοιχα του ricardo αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Από το 2001 χρησιμοποιώ τα site των δημοπρασιών και πωλήσεων ,ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ για πωλήσεις και αγορές το www.124sold.gr

Σταθερό και με αρκετό καλό κόσμο,

επίσης είναι όπως είπε ο φίλος παραπάνω και το emarket αλλά και το

ricardo.gr πρόσεχε όμως γιατί αυτά έχουν κάποιες χρεώσεις για να τα υπολογίσεις στην αρχική τιμή.

Το www.124sold.gr είναι τελείως δωρεάν.

Δημοσ.

κατ αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας.φιλε ravend εχεις δικιο.για καποιο λογο κολλησε το μυαλο μου και δε το σκεφτηκα καθολου το θεμα αγγελιες του insomnia.ειναι λιγο τραγικο να μπαινω καθημερινα για ενημερωση στη σελιδα εδω και να μην το προτιμησω.απλ,απλα απο κεκτημενη ταχυτητα παω κατ ευθειαν στο φορουμ.ελπιζω να βρω καποιον αγοραστη και να μην χρειαστει να τρεχω σε αλλα site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...