silver_29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! Είπα προχθές να κάνω ενα τσεκάρισμα με τις επαφές μου στο msn(ποιες ισχύουν ποιες όχι).Μερικές επαφές διαπιστωσα ότι με είχαν διαγράψει απτο γνωστό κόλπο μεσα απτο ''privacy'' και προχώρησα και γω σε διαγραφή αυτών! Σε μία όμως απτις επαφές μου η οποία είναι και καλή μου φίλη ΄πρόσεξα ότι στο privacy δεν ειναι έντονη η διαγραφή επομένως δεν με έχει διαγράψει απτις επαφές της.Ομως οταν πατάω ''view'' o explorer μου βγαζει το εξής μήνυμα ''Η σελίδα δεν υπάρχει πλέον, είναι ιδιωτική ή ενδέχεται να έχει μετακινηθεί. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση Web είναι σωστή ή δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική σύνδεση''.Μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα ΄φωτα σας τι συνεπάγεται μετά απαυτό? Να υποθέσω ότι με έχει διαγράψει? Μήπως έχει σβήσει η ίδια τον λογαριασμό της στο msn? Ή έχει ενεργοποιήσει κάποια επιλογή ιδιωτικού απορρήτου έτσι ώστε να μην υπάρχει ενημέρωση-προσβαση στο windows live της?? Ευχαριστώ παντως εκ των προτέρων!!
jemadux Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 αυτα ειναι βασικα μαλακιες ! δεν μπορει να βρεις ακρη στο προτοκολλο του msn
silver_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει απάντηση! Κανείς παιδιά???
cosmos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 έχει ενεργοποιήσει κάποια επιλογή ιδιωτικού απορρήτου έτσι ώστε να μην υπάρχει ενημέρωση-προσβαση στο windows live της Μόνος σου απάντησες....επίσης θα συμφωνήσω με τον πιο πάνω,,,,δεν υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος για να δεις αν σε έχει διαγράψει ή απλά μπλοκάρει απ τις επαφές του.Αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό....αν είναι συνέχεια εκτός ....μάλλον δεν θέλει να σου μιλάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.