Προς το περιεχόμενο

Προσφορά notebook Acer 5742

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά. Αφόρα αυτό το λαπτοπ http://www.amazon.co.uk/Acer-Notebook-i3-370M-processor-Wireless/dp/B004EBUX12/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1296518478&sr=1-1. Αν αναλογιστεί κανείς πως στο skroutz έχει τόσο http://www.skroutz.gr/s/317445/Acer-Aspire-5742-373G32M-LX-R4F02-025.html

Με την σημερινή ισοτιμία λίρας και ευρώ βγαίνει 468ευρω αφου τα μεταφορικά ειναι δωρεαν.

Δημοσ.

Ναι ειναι το ιδιο μοντελο.Αν πας στα χαρακτηριστικα του λαπτοπ εχει μια επιλογη που λεει see more technical details.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχω εμπειρια με acer και δεν ξερω αν ειναι ποιοτικα.

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου 3 Acer και έχω προτείνει και πάρα πολλά σε φίλους. Μοντέλα από 2004 μέχρι και 2009. Όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα. Δεν είναι Laptops κορυφαίων επιδόσεων αλλά η σχέση απόδοσης τιμής είναι από τις καλύτερες. Φυσικά, είναι προσωπκή μου άποψη και αν θες την λαμβάνεις υπόψιν σου.

Δημοσ.

Κι εγω πιστευω πως γενικα ειναι δυσκολο ενα ωραιο πρωινο το λαπτοπ να παθει κατι στα καλα καθουμενα.Απλα νομιζω οτι την acer την ακολουθει ενα "κακο" ονομα λογω ορισμενων περιστατικων με ελαττωματικα μοντελα πριν αρκετα χρονια ομως, κατι το οποιο φυσικα μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε εταιρεια.Ειναι γενικοτερα λιγο παρεξηγημενη.Ξερεις μηπως αν το service της ειναι καλο στην Ελλαδα?

Δημοσ.

ουτε στα More tech details το γραφει παντως.

αναφερει μονο το Intel integreated graphics,που στοχευει στην τεχνολογια του i3,αλλα τιποτα για την καρτα

Δημοσ.

Όπως και να χει ταιριάζει σε ολα τα χαρακτηριστικα με αυτο που δινω στο σκρουτζ.Εξαλλου ειναι νομιζω το μονο με αυτον τον επεξεργαστη οποτε κατα 99% ειναι αυτο.

Δημοσ.

Νομιζω το amazon ναι.Οι πωλητες του amazon δεν στελνουν ολοι στην ελλαδα.Μαλιστα απ οτι βλεπω τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για αγορες πανω 25 λιρες αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

ισχύει αυτό, ότι πάρεις πάνω από 25 λίρες έχει δωρεάν μτφ. Βέβαια δε στέλνει τα πάντα, π.χ. κάποια ογκώδη αντικείμενα κτλ... , αλλά ηλεκτρονικά, Η/Υ κτλ, στέλνει τα πάντα, εκτός από το Kindle (!?!) για αδιευκρίνιστους λόγους

Δημοσ.

Ναι ειναι το ιδιο μοντελο.Αν πας στα χαρακτηριστικα του λαπτοπ εχει μια επιλογη που λεει see more technical details.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχω εμπειρια με acer και δεν ξερω αν ειναι ποιοτικα.

Δες'το απλά:

Είναι ποιοτικά αυτοκίνητα τα Fiat?

Σαφώς τσουλάνε όπως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα αλλά δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καζάνι ποιότητας. Φυσικά είναι value for money.

Είχα πουλήσει χιλιάδες φορητά (πρώην επαγγελματίας πληροφορικής) και με τα acer υπηρχαν, που και που, προβλήματα (αναλογία 1-2 στα δέκα). Θα έλεγα ότι βρίσκονται στην 3η βαθμίδα ποιότητος, πάνω από τα unbranded noname και συναρμολογούμενα φορητά (πχ turbo-x, multirama κλπ), αλλά κάτω απο άλλες μάρκες. Προσωπικά δεν θα αγόραζα ούτε για πλάκα. Οχι πως δεν "βγάζουν" τα λεφτά τους σε γενικές γραμμές. Ομως θεωρώ συνετότερο να βρεις προσφορά σε άλλο brand, εκτός και αν δεν το κρατήσεις πολυ καιρό. Σε παγκόσμιο επίπεδο πωλήσεων φορητών, είχαν σκαρφαλώσει στην 2η θέση και πρότεινος "έπεσαν" στην 3η θέση, πίσω απο HP, Dell.

Για την ελληνική αγορά, ο πίνακάς μου (βασισμένος σε πολλαπλές εμπειρίες και αναφορές πελατών & τμήματα μηχανογράφησης μεγάλων εταιριών) είναι:

1) HP, Toshiba, Sony (αλλά με την sony δεν εχω καλη εμπειρια στο σερβις και το εχω ακουσει και γενικότερα)

2) Lenovo, Fujitsu-Siemens

3) Acer

4) unbranded

(τώρα ξεχνάω άλλες μάρκες, ευχαρίστως να προσθέσω όποια άλλη θέλετε, εφ'όσον έχω σχετική εμπειρία).

Δημοσ.

μπορει να παρεις sony,dell,toshiba και να σου χαλασει την πρωτη μερα..

αλλα μπορεις και να παρεις turbo-x και να σου κρατησει μια ζωη.

δεν μπορεις να πεις απολυτα..μπορει να ειναι πολλα acer για σερβις,αλλα μπορει να παρεις ενα και να μην σου παθει τιποτα..

οπως και με αλλα Hardware συνηθως ειναι σε ποιο κομματι θα πεσεις.

Δημοσ.

Καλα πολυ μου άρεσε η παραπάνω αναφορά σε fiat.

Όπως επίσης υπάρχει και η περίπτωση vw Όπου θα την παρομοιαζα με τα vaio: αγοράζεις όνομα,κορυφαία ποιότητα ,και καλα, με το χέρι βαθειά στην τσέπη αλλα όταν τα μεν καίνε λάδι σπάνε μηχανισμοί,καταρρέουν τα κλιματιστικά κλπ χιλιάδες προβλήματα,τα δε βγάζανε μπαταρίες οφ,μητρικες τελειωμενες και καμένες κάρτες παρολαυτα είναι και οι δυο φίρμες συνώνυμο της ποιότητας.χαχαχαχα

Τέλος πάντων στο προκειμενο έμενα φαίνονται πλέον αξιόπιστα τα acer τα τελευταία 5 χρόνια οπότε δεν θα φοβόμουν.

Δημοσ.

Καλα πολυ μου άρεσε η παραπάνω αναφορά σε fiat.

Όπως επίσης υπάρχει και η περίπτωση vw Όπου θα την παρομοιαζα με τα vaio: αγοράζεις όνομα,κορυφαία ποιότητα ,και καλα, με το χέρι βαθειά στην τσέπη αλλα όταν τα μεν καίνε λάδι σπάνε μηχανισμοί,καταρρέουν τα κλιματιστικά κλπ χιλιάδες προβλήματα,τα δε βγάζανε μπαταρίες οφ,μητρικες τελειωμενες και καμένες κάρτες παρολαυτα είναι και οι δυο φίρμες συνώνυμο της ποιότητας.χαχαχαχα

Τέλος πάντων στο προκειμενο έμενα φαίνονται πλέον αξιόπιστα τα acer τα τελευταία 5 χρόνια οπότε δεν θα φοβόμουν.

+1 απο εμενα.

οσο για το εν ελλαδι σερβις τους....κι ο αγιος φοβερα δεν θελει λεει ο λαος; ε αυτοι ουτε πολυ πολυ φοβερα καν δεν θελουν, λιγο τους τριζεις τα δοντια στη χειροτερη και αμεσως γινονται αρνακια ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...