Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Μια ομάδα μηχανικών από τη Google, το Twitter και τη SayNow (εταιρεία που η Google εξαγόρασε πριν από μια εβδομάδα), δημιούργησαν μέσα στο σαββατοκύριακο εφαρμογή που μετατρέπει ομιλία σε tweet, με σκοπό να αξιοποιηθεί από τους διαδηλωτές στην Αίγυπτο.

Η υπηρεσία, που έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία, επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν tweets αφήνοντας ένα φωνητικό μήνυμα (voicemail) σε κάποιον από τους παρακάτω διεθνείς αριθμούς: +16504194196, +390662207294 ή +97316199855. Τα tweets που αποστέλλονται μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, συμπεριλαμβάνουν αυτόματα το hashtag #egypt.

Επίσης, οι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν τα μηνύματα καλώντας τους συγκεκριμένους αριθμούς ή ακολουθώντας τα links που δημοσιεύονται στο @speak2tweet.

Link.png Site: Mashable

Δημοσ.

Θα κάνω πλάκα τώρα, κοίτα να δεις που φτάσαμε να κάνουμε επενδύσεις "της μιας κρίσης" πως λέμε "crisis in Εgypt" ενα πράμα.

την ώρα που η telecomix δεν έχει υποστηριχθεί απο firms. (αυτό σε σοβαρό ύφος). Ας είναι, η δουλειά θα γίνει και έτσι.

Δημοσ.

Δεν το έχουν σκεφτεί καλά μάλλον αυτοί οι τύποι!! Τώρα που θα το μάθει αυτό ο Μουμπάρακ θα τους κόψει και τα τηλέφωνα!!!!

Δημοσ.
Δεν το έχουν σκεφτεί καλά μάλλον αυτοί οι τύποι!! Τώρα που θα το μάθει αυτό ο Μουμπάρακ θα τους κόψει και τα τηλέφωνα!!!!
Χαχαχαχαχα!!! +1
Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι για γέλια η κατάσταση.

Καλός ο χαβαλές αλλά πεθαίνουν άνθρωποι. Και πεθαίνουν βίαια.

Sorry αν φαίνομαι ξινός.

Πολύ καλή η κίνηση google - twitter πάντως. Μπράβο.

Δημοσ.

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω... Προσωπικά δεν ξέρω καμία εταιρεία με ευαισθησίες, παρά μόνο επιθυμία για περισσότερο χρήμα όπως και αν μεταφράζεται αυτό!

Επίσης, είναι διακινδυνευμένο από πλευράς τους, γιατί δεν σέβονται ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για όποιον λόγο και αν έγιναν αυτές...

Αν αύριο μεθαύριο που θα ηρεμήσουν τα πράγματα, διακόψει για ΠΑΝΤΑ τις εν λόγω ιστοσελίδες από την Αίγυπτο ο επόμενος άρχων, να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος...

Οι εταιρείες αυτές αποφάσισαν να ασκήσουν με το ζόρι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όταν η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στέρησε την ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην χώρα σε ΟΛΟ το διαδικτυακό κόσμο... Μου θύμισε λίγο την Νόκια με τους χάρτες στην Κύπρο... Κοντός ψαλμός...

Η κυβέρνηση δήλωσε με τον τρόπο της ότι δεν θέλει επαφή με το ίντερνετ και αυτοί με το ζόρι απάντησαν "όχι από εμάς δεν θα ξεφύγετε, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο"...

Δημοσ.

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω... Προσωπικά δεν ξέρω καμία εταιρεία με ευαισθησίες, παρά μόνο επιθυμία για περισσότερο χρήμα όπως και αν μεταφράζεται αυτό!

Επίσης, είναι διακινδυνευμένο από πλευράς τους, γιατί δεν σέβονται ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για όποιον λόγο και αν έγιναν αυτές...

Αν αύριο μεθαύριο που θα ηρεμήσουν τα πράγματα, διακόψει για ΠΑΝΤΑ τις εν λόγω ιστοσελίδες από την Αίγυπτο ο επόμενος άρχων, να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος...

Οι εταιρείες αυτές αποφάσισαν να ασκήσουν με το ζόρι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όταν η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στέρησε την ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην χώρα σε ΟΛΟ το διαδικτυακό κόσμο... Μου θύμισε λίγο την Νόκια με τους χάρτες στην Κύπρο... Κοντός ψαλμός...

Η κυβέρνηση δήλωσε με τον τρόπο της ότι δεν θέλει επαφή με το ίντερνετ και αυτοί με το ζόρι απάντησαν "όχι από εμάς δεν θα ξεφύγετε, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο"...

Κυβερνητικες αποφασεις που σκοτωνουν πολιτες καλα κανουν και δεν τις σεβονται..

Δημοσ.

Δεν παύουν όμως να είναι κυβερνητικές αποφάσεις... Η Google δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή σε καμία περίπτωση... Και στην τελική, αλήθεια πιστεύεις ότι το κίνητρο της Google είναι οι αγαθές τις προθέσεις και όχι το χρήμα και η πληροφόρηση παντός είδους από αυτήν την κίνηση; :rolleyes: Ποιος ξέρει τι θα σκαρφιστούν οι Αμερικάνοι, με αφορμή τις κραυγές που ανέβηκαν μέσω Google στο ίντερνετ;

Στην τελική η Google είναι σαν να έχει "στήσει αυτι", ωσάν μία άλλη CIA/Mossad...Και ο νοών νοήτω....Η κάθε άλλη ασημη "Google" πάντως θα ειχε αποκλειστει την επομενη μερα που θα τελείωναν οι κινητοποιήσεις... :devil:

Εγώ απορώ που το Φατσαμπούκι έχει μείνει έξω από τον χορό πάντως! :wub:

Δημοσ.

Το κυριοτερο κατ εμε, θα ηταν με βαση ολες αυτες τις κινησεις, λογοκρισια κτλ, το ιντερνετ να απεξαρτητοποιηθει απ τον ελεγχο καθε χωρας. Καμια χωρα να μην μπορει να μπλοκαρει, μπαναρει, κοψει περιεχομενο, οπως η κινα αρχικα. Κατι που ακολουθηθηκε απο πολλες χωρες κυριως δικτατορικων καθεστωτων, μεχρι να φτασουμε σημερα στην αιγυπτο που απλα κατεβασε τον διακοπτη.

Δημοσ.

Δεν παύουν όμως να είναι κυβερνητικές αποφάσεις... Η Google δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή σε καμία περίπτωση... Και στην τελική, αλήθεια πιστεύεις ότι το κίνητρο της Google είναι οι αγαθές τις προθέσεις και όχι το χρήμα και η πληροφόρηση παντός είδους από αυτήν την κίνηση; :rolleyes: Ποιος ξέρει τι θα σκαρφιστούν οι Αμερικάνοι, με αφορμή τις κραυγές που ανέβηκαν μέσω Google στο ίντερνετ;

Στην τελική η Google είναι σαν να έχει "στήσει αυτι", ωσάν μία άλλη CIA/Mossad...Και ο νοών νοήτω....Η κάθε άλλη ασημη "Google" πάντως θα ειχε αποκλειστει την επομενη μερα που θα τελείωναν οι κινητοποιήσεις... :devil:

Εγώ απορώ που το Φατσαμπούκι έχει μείνει έξω από τον χορό πάντως! :wub:

Όποιος και να είναι ο σκοπός της Google το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον έχουνε φωνή στο δυαδίκτιο οι αιγύπτιοι, και αυτό είναι καλό.

Δημοσ.

Τελικα υπαρχουν ανθρωποι που σε καθε περιπτωση θα υποστηριξουν ενα δικτατορα. 140 ατομα εχει σκοτωσει ηδη και υπαρχουν καποιοι αναμεσα μας που τον υποστηριζουν. Κριμα.

Δημοσ.

Κυβερνητικες αποφασεις που σκοτωνουν πολιτες καλα κανουν και δεν τις σεβονται..

Ε όχι δα,

παρέμβαση είναι και αυτή όπως και η εισβολή στο ΙΡΑΚ, η εισβολή στην Γιουγκοσλαβία, η στήριξη της "δικής" μας χούντας από "το USA". Βλέπουμε και λίγο παραπέρα, σιγά που θα παρομοιάσουμε την Google με την Unicef.

Στην Τσετσενία γιατί δεν "παρενέβησαν"; Μήπως επειδή τούς πήγε μαμά-κακά;

Και αν ήθελαν να βοηθήσουν ένα τηλεφώνημα αρκεί για να πέσει η κυβέρνηση, δε χρειάζονται εξεγέρσεις. Αλλά τούς βολεύει φαίνεται...

Δημοσ.

Όποιος και να είναι ο σκοπός της Google το αποτέλεσμα είναι ότι πλέον έχουνε φωνή στο δυαδίκτιο οι αιγύπτιοι, και αυτό είναι καλό.

Ο σκοπός της Google είναι η δωρεάν διαφήμιση (πόσο να κόστισε η η μισθοδοσία των μηχανικών για ένα σκ) αξίας πολλών εκατομμυρίων σε forums, εφημερίδες, δελτία ειδήσεων κλπ. Χτίζεις εικόνα στους καταναλωτές ανά την υφήλιο και τους κάνεις να ασχολούνται μαζί σου για άλλη μια φορά:priceless!

Ε, αφού η μαμά κυβέρνηση, που ξέρει καλύτερα από όλους μας, και κυρίως από τους ίδιους τους αιγυπτίους τι είναι καλό για αυτούς το αποφάσισε πρέπει να το σεβαστούμε. Απορώ..πραγματικά απορώ.

Αλήθεια με την κύπρο και τη νόκια τι έγινε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...