Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Το Avast, ένα από τα πιο δημοφιλή antivirus, διέθεσε για κατέβασμα το Avast 6 beta, φέρνοντας ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις στη δωρεάν του έκδοση. Συγκεκριμένα, δύο χαρακτηριστικά που πριν ανήκαν στην εμπορική έκδοση του προγράμματος, το Web Script Shield και το site blocking, πλέον περνάνε και στη δωρεάν, ενώ το sandbox βελτιώνεται αποκτώντας τη δυνατότητα να απομονώνει τις ύποπτες εφαρμογές τη στιγμή που εκτελούνται.Επίσης, προστίθεται plugin για Firefox και Internet Explorer που ενημερώνει το χρήστη για το κατά πόσο η ιστοσελίδα την οποία έχουν επισκεφθεί είναι ασφαλής. Η εμπορική έκδοση διαθέτει επιπλέον το “SefeZone”, μια «ζώνη ασφαλείας» που χρησιμοποιείται στις περιπτώσεις που ο χρήστης πραγματοποιεί online συναλλαγές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχει προστεθεί ειδικό gadget για την sidebar των Windows, που περιλαμβάνει τρία κουμπιά που πραγματοποιούν έλεγχο του υπολογιστή για ιούς, αναβάθμιση της βάσης του Avast και εμφάνιση του περιβάλλοντος της εφαρμογής.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Avast 6 beta, έχοντας ασφαλώς πάντοτε υπόψη ότι επειδή δεν πρόκειται για τελική έκδοση, δεν συστήνεται ακόμη για χρήση στον βασικό σας υπολογιστή.

Link.png Site: http://downloadsquad.switched.com/2011/01/31/avast-6-beta-buffs-up-free-antivirus-with-better-sandboxing-new-web-protection/'>DownloadSquad

Δημοσ.

Το δοκιμάζω ήδη.

Η μεγάλη διαφορά είναι το autosandbox, που όμως προς το παρόν ελπίζω μόνο, δε δουλεύει καλά, όπως πχ του comodo.

Παρόλα αυτά, με αυτή τη κίνηση γίνεται ακόμα ανταγωνιστικότερο για free antivirus.

Δημοσ.

Εγω μεχρι στιγμης απ το comondo ειμαι ευχαριστημενος τωρα αν το avast free οντως αποδειχθει καλυτερο και πιο ισχυρο δε θα πω και οχι, γενικως οι δωρεαν εκδοσεις πιστευω στα καλα antivirus δεν εχουν να ζηλεψουν φοβερα πραγματα στους οικιακους χρηστες παντα σε σχεση με τις φουλ εκδοσεις

Δημοσ.

αυτο το plugin το εχει και το avg αν δεν κανω λαθος..

εχω το avast κανα 2 χρωνια τωρα πανω απο 15 pc και μπορω να πω οτι ειναι αψογο.

Δημοσ.

Στην τελευταία του έκδοση το avg εχει το side bar gadget και είναι αρκετά βολικό. Σε σύγκριση με το avg και το avira πιο υπερτερεί;

Δημοσ.

Πολύ τίμιο εδώ και πολλά χρόνια το avast, αλλά νομίζω στα δωρεάν, τελευταία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις η Microsoft...

Και εγω το ιδιο πιστευω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχω avast και comodo,και ,μπορώ να πω ότι γενικά δεν έχω προβλήματα. γρήγορα και ελαφριά. Το καινούργιο avast το κατέβασα και μου φαίνεται καλό. όσον αφορά το NOD32 που λέτε, είχα το internet security που έχει και firewall. είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στον υπολογιστή μου από άποψη ασφάλειας. αργεί παααααααρα πολυ να κάνει scan, αλλά ξέρεις ότι είσαι 99,9% ασφαλείς σε οτιδήποτε

Δημοσ.

έχω avast και comodo,και ,μπορώ να πω ότι γενικά δεν έχω προβλήματα. γρήγορα και ελαφριά. Το καινούργιο avast το κατέβασα και μου φαίνεται καλό. όσον αφορά το NOD32 που λέτε, είχα το internet security που έχει και firewall. είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στον υπολογιστή μου από άποψη ασφάλειας. αργεί παααααααρα πολυ να κάνει scan, αλλά ξέρεις ότι είσαι 99,9% ασφαλείς σε οτιδήποτε

μια πρόταση αβαστ και pctools ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

Έχει βγει και η stable 6, μπορούμε πλέον να σχολιάζουμε στο σχετικό σημερινό topic! :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...