Προς το περιεχόμενο

Ψύχτρα για s775

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα αμα ειναι να δωσω 35-40Ε στην ψυχτρα γαμ###τα 40Ε κανει ο επεξεργαστης,εξαλου δεν τον εχω ολοι μερα ανοιχτο για πιο πολυ overclock την θελω ;)

ααα και pano μου φενεται πως θα παρω αυτην απο τα multirama γιατι ειμαι απο κατερινη και μονο απο multirama με βολευει :-)

Δημοσ.

θελω να μου προτινεται και μενα μια ψυχτρα μιας και υπαρχει ηδη αυτο το θεμα λεω να μην κανω αλλο...

λοιπον ο επεξεργαστης ειναι ενας Intel Celeron E3400 s775

Coolermaster Hyper101, ότι πρέπει για αυτόν τον cpu.

Τον είχα δοκιμάσει αυτό τον συνδυασμό και ο Celeronakos ανέβαινε στα ύψη με αυτή την ψυκτρούλα. :)

Δημοσ.

κοιτα αμα ειναι να δωσω 35-40Ε στην ψυχτρα γαμ###τα 40Ε κανει ο επεξεργαστης,εξαλου δεν τον εχω ολοι μερα ανοιχτο για πιο πολυ overclock την θελω ;)

ααα και pano μου φενεται πως θα παρω αυτην απο τα multirama γιατι ειμαι απο κατερινη και μονο απο multirama με βολευει :-)

Σκέψου μόνο ότι οι έννοιες "overclock" και "οικονομική αερόψυκτρα", συνήθως δε συμβαδίζουν...

Μήπως τελικά να δώσεις κάτι παραπάνω, μιας και στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει και κάτι το αξιόλογο με 20€

Δημοσ.

Σκέψου μόνο ότι οι έννοιες "overclock" και "οικονομική αερόψυκτρα", συνήθως δε συμβαδίζουν...

Μήπως τελικά να δώσεις κάτι παραπάνω, μιας και στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει και κάτι το αξιόλογο με 20€

Αυτός ο cpu είναι πολύ δροσερός και έχει πολύ χαμηλό TDP. ΔΕΝ χρειάζεται ακριβή ψύκτρα που να ανήκει στην mid range κατηγορία. Μια ψύκτρα κάτω απο 20€ θα κάνει την δουλειά τέλεια.

Και επειδή υπάρχει έλλειψη σε hyper101 στο Πλαίσιο που τις έφερνε (στα 12€ ;)) σου προτείνω να πάρεις μια Arctic freezer 7 pro rev.b που κοστίζει κάτω απο 20€ και θα σε υπερκαλύψει με τον Ε3400. ;)

Δημοσ.

Commendatore δεν λεει να δωσω παραπανω γιατι αυτην την ευδομαδα θελω να παρρω και καρτα γραφικων για τον AMD που εχω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...