million_voices Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 http://www.ocztechno..._LE,_Agility_2/ οποιος καταφερει να το βαλει ας μας πει πως This feature only works when the drive is connected as a spare (not running Windows/OS from the drive itself) at this time.Updating your firmware with the Toolbox is not supported under Windows XP
yiannis_1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 http://www.ocztechno..._LE,_Agility_2/ οποιος καταφερει να το βαλει ας μας πει πως This feature only works when the drive is connected as a spare (not running Windows/OS from the drive itself) at this time.Updating your firmware with the Toolbox is not supported under Windows XP Ότι σου λέει πρέπει να κάνεις. Κάνε εκκίνηση απο άλλο δίσκο με os.(πέρνα στον μηχανικό σου τα vista ή τα 7) Κράτα Image του ssd σου επίσης στο μηχανικό σε ασφαλές σημείο με acronis - snapshot disk imaging ή όποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα ghost ξέρεις να χρησιμοποιείς. Και μετά περνάς το firmware είτε απο τα win οπως προσπαθείς τώρα είτε απο bootable disk συμφωνα με τον τρόπο που υποδυκνύει ο κατασκευαστής. Τα data στον ssd σου λογικά θα σβηστούν και θα πρέπει να τα επαναφέρεις με το image που κράτησες σε ασφαλές σημείο στον μηχανικό σου δίσκο. Τόσο απλά, τόσο όμορφα.
LouCi4er Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τα Data δεν ειναι σιγουρο οτι θα σβηστουν.Αλλωστε στον οδηγο λεει οτι δεν επηρεαζονται,απλα η OCZ προτεινει για ασφαλεια να κανεις ενα buckup.Στο φορουμ της OCZ απ' οσο εχω διαβασει δεν ειδα κανενα να λεει οτι ειχε απωλεια δεδομενων χωρις αυτο να σημαινει οτι αποκλειεται τετοιο ενδεχομενο.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι που λεει οτι το 1.28 ειναι ΜΟΝΟ για ssd 28nm.
Commendatore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν και λίγο offtopic, ποιά η χρησιμότητα του παραπάνω update ? Εμείς που διαθέτουμε την 1.27 χάνουμε σε ταχύτητα ?
LouCi4er Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Απ' οτι διαβασα στα γρηγορα στο forum της OCZ μαλλον κατι παιχτηκε με το 1,27 και οσοι το βαλαν μετα προσπαθουσαν να κανουν downgrade στο 1,24 και στο 1,25 με αποτελεσμα να brickαρουν τους ssd's τους.Αυτος ειναι και ο λογος που βγαλαν το 1,28 για να προστατεψουν κοσμο.Πολυ καλη κινηση απο την OCZ.Μπραβο της.Παντως στην ουσια δεν εχει καμια διαφορα απο το 1,24.Χαρακτηριστικα λεει: Issues resolved since version 1.24:None Οποτε οσοι εχουν 1,24 καθονται οπως ειναι.Εσυ με το 1,27 καλα ειναι να πας στο 1,28.Αυτο θα κανω και εγω που ειμαι ακομα στο 1,11
Commendatore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Απ' οτι διαβασα στα γρηγορα στο forum της OCZ μαλλον κατι παιχτηκε με το 1,27 και οσοι το βαλαν μετα προσπαθουσαν να κανουν downgrade στο 1,24 και στο 1,25 με αποτελεσμα να brickαρουν τους ssd's τους.Αυτος ειναι και ο λογος που βγαλαν το 1,28 για να προστατεψουν κοσμο.Πολυ καλη κινηση απο την OCZ.Μπραβο της.Παντως στην ουσια δεν εχει καμια διαφορα απο το 1,24.Χαρακτηριστικα λεει: Issues resolved since version 1.24:None Οποτε οσοι εχουν 1,24 καθονται οπως ειναι.Εσυ με το 1,27 καλα ειναι να πας στο 1,28.Αυτο θα κανω και εγω που ειμαι ακομα στο 1,11 Επειδή έχω το λειτουργικό επάνω (όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι...) θα πρέπει να κάνω format και να προσπαθήσω να κάνω το update σε κενό δίσκο ? Υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και να προκαλέσω ζημιά στον OCZ ? (όπως γινόταν παλιά με το update των mobos) (noob mode on) Τί σημαίνει brickάρω τον SSD ? (noob mode off)
LouCi4er Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή έχω το λειτουργικό επάνω (όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι...) θα πρέπει να κάνω format και να προσπαθήσω να κάνω το update σε κενό δίσκο ? Υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και να προκαλέσω ζημιά στον OCZ ? (όπως γινόταν παλιά με το update των mobos) (noob mode on) Τί σημαίνει brickάρω τον SSD ? (noob mode off) Ζημια δεν προκειτε να παθει,ειναι σιγουρο.Τωρα εννοειτε οτι δεν μπορεις να κανεις firmware update στον δισκο που τρεχει το λειτουργικο.Ειναι παραλογο.Δεν χρειαζεται να τον κανεις format.Η OCZ λεει οτι κανονικα δεν χανονται τα δεδομενα του σκληρου αλλα για καλο-κακο κανε ενα back up να εισαι σιγουρος.Θα βαλεις ενα αλλο σκληρο με λειτουργικο,θα κανεις boot απο αυτον και μετα θα κανεις το update στον ssd.Αν δεν εχεις δισκο υπαρχει και αλλος τροπος.Ψαξτο λιγο στο forum της OCZ.
million_voices Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 νεα εκδοση 1.29 http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_2,_Vertex_LE,_Agility_2/ οδηγος για εγκατασταση του μεσω linux live cd/usb http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?82288-Using-The-Linux-Flasher-With-Parted-Magic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.