Προς το περιεχόμενο

καλωδιο hdmi ερωτησεις????

kikonec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια θελω να κανω 2-3 ερωτησεις για να βγαλω ακρη για να βλεπω ταινιες σε μορφη 720p η 1020p στην τηλεοραση απο τον υπολογιστη!

πρωτον για να αποφυγω την αγορα media player επειδη δεν ξερω αν με ικανοποιηση το μεγεθος των υποτιτλων και επειδη μπορω να μεγαλωσω την εικονα οπως θελω πχ στο media player classic(στον pc)!

αποφασισα να παρω ενα καλωδιο hdmi περιπου στα 5 μετρα

1)το καλωδιο το hdmi που θα παρω θα περασει στην τηλεοραση μονο την εικονα η περναει και ΗΧΟ γιατι χωρις ηχο δεν κανουμε τιποτα.....

2)η τηλεοραση μου ειναι για 720p αν κατεβαζω ταινιες με ποιοτητα 1020p θα καταλαβαινω διαφορα η τζαμπα το κατεβασμα...???

3)ειδα το βισμα και στην τηλεοραση και στην καρτα γραφικων και εχουν θυλικο βισμα. το καλωδιο δλδ θα εχει 2 ακρες αρσενικες ετσι ειναι τα περισσοτερα καλωδια hdmi? η εχει και καλωδια απο την μια ακρη θηλικο και απο την αλλη αρσενικο????

4)παιζει διαφορα στην ποιοτητα με τα καλωδια αξιζει να ριξω λεφτα να παρω επιχρυσα κτλ η ν απαρω το πιο φθηνο και θα ειμαι μια χαρα....???γιατι οσο μεγαλωνει το καλωδιο μην χαλασει η ποιοτητα???

5)εχω βρει καλωδια και αλλα ειναι Version 1.2 και αλλα Version 1.3 η Version 1.4 τι διαφορα εχουν???? τα Version 1.4 ειναι τα καλυτερα????

αυτα τα ολιγα παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751687

Με αυτό το καλώδιο θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου απο hdmi περνάει και ο ήχος.

από την στηγμή που η τηλεόραση σου είναι 720Ρ δεν υπάρχει λόγος να κατεβάζεις 1080Ρ ταινίες δεν θα δεις διαφορά.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751687

Με αυτό το καλώδιο θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου απο hdmi περνάει και ο ήχος.

από την στηγμή που η τηλεόραση σου είναι 720Ρ δεν υπάρχει λόγος να κατεβάζεις 1080Ρ ταινίες δεν θα δεις διαφορά.

για τις version 1,3 h 1,4 ξερεις τι διαφορες εχει???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...