anax111 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παίδες. Αποφάσισα να βάλω custom rom στον γαλαξία μου και συγκεκριμένα κάποια του Darky γιατί η επίσημη ελληνική δεν με έχει ικανοποιήσει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω άκρη με τις τόσες Rom που βγάζει ο τύπος. Έχει αφηνιάσει κυριολεκτικά, κάθε εβδομάδα πετάει και μια καινούρια! Επίσης θέλω να έχει ελληνικό μενού όχι γιατί δεν τα καταφέρνω με τα αγγλικά (στο παλιό μου μόνο αγγλικά είχα) αλλά γιατί θέλω το μαραφέτι να μιλάει τη γλώσσα μου. Από ότi ειδα ό Darky έχει φτάσει στον απίθανο αριθμό έκδοσης 9.1 (!!!) για την 2.2.1 Gingerbred! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Θέλω μια σταθερή έκδοση με ελληνικά που να είναι ποιο γρήγορη από την επίσημη ελληνική και να μην κολάει. Τα πολλά εφέ δεν με ενδιαφέρουν. Επίσης θέλω να μην έχει προβλήματα συνδεσιμότητας καθώς χρησιμοποιώ όλους τους τύπους σύνδεσης. Τέλος αν κάποιος έχει βρει κάποια εφαρμογή που να κάνει συνεχή συγχρονισμό (χωρίς manual εξαγωγή σε αρχείο) των επαφών μεταξύ τηλεφώνου και MS Outlook θα παρακαλούσα πολύ να το ποστάρει. Το Mobile edit παρά το ότι βλέπει το τηλέφωνο δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό επαφών ενώ το Kies της Samsung είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ μου σε εφαρμογή υποστήριξης κατασκευαστή.
vasilisga Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κατεβασε την στοκ js3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=917256 gingerbread δεν εχει βγει ακομη... επισης υπαρχει θεμα με τον γαλαξια
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 JS3 rooted εδώ. Πιστεύω πως θα σε αφήσει ικανοποιημένο και είναι και επίσημηκαι υποστηρίζει πλήρως την ελληνικήν. Αν θες οπωσδήποτε να φλασάρεις custom, δεν ξέρω. Στην θέση σου ή Darky θα επέλεγα ή κάποια cooked.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Oι custom roms χρησιμοποιουν πυρηνα της επισημης rom απο την samsung. Οποτε ολες υποστηριζουν ελληνικα by default. Εγω θα σου ελεγα να δεις του doc (personal choice) ή του Darky Επισης οντως υπαρχει θεμα για το Galaxy. Edit: Ειδα πως δεν θελεις πολλα εφε. Doc και επιλεγεις εσυ τι θα εχει μεσα
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Eδω εισαι http://romkitchen.org/ Θα την περασεις μεσω CMW.
vasilisga Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 επομενη ερωτηση, τι ειναι το cwm? :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.