sysyfos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αγορασα το συγκεκριμενο κινητο απο τα Media Markt Αθηνας τον αυγουστο του 2010. Ολα καλα μεχρι που αποφασισα να του κανω αναβαθμιση μεσω του προγραμματος OVI τις Νοκιa με αποτελεσμα να χαθουν τα ελληνικα. Μετα απο μια ερευνα που εκανα ανακαλυψα οτι η συσκευη ειναι παραεισαγωγη (δηλαδη ειναι προιον Γερμανιας με product code Γερμανιας) και ετσι με την αναβαθμιση εχασα τα Ελληνικα. Υπαρχει τροπος να τα επαναφερω ξερει κανεις?
apostolis1384 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει κάποιο προγράμμα που λεγετε nemesis το οποίο περναει κάποιους κωδικούς στο κινητο.ΕΣΥ θα περάσεις τους κωδικούς της Ελλάδας έτσι στην επόμενη αναβάθμιση το update θα καταλάβει ότι το κινητό είναι ελληνικό και θα περάσει την γλώσσα.απλά πατά το nemesis στο google έχει και εξηγήσεις για το πως θα το κανείς, είναι πολύ εύκολο εγώ το ειχα κάνει πολλές φορές σε νοκια Sent from my iPhone using Insomnia
sysyfos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το εχω δοκιμασει το nemesis αλλα δεν λειτουργει σε καινουργιες συσκευες βγαζει συνεχεια error.
apostolis1384 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αν το πας στη νοκια θα σου το φτιάξουν μεγάλη απάτη αυτά τα μαγαζιά Sent from my iPhone using Insomnia
sysyfos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο θα κανω γιατι με τα πειραγματα χανεις και την εγγυηση. Οντως μεγαλη απατη αυτα τα μαγαζια και δεν γραφουν πουθενα οτι ειναι προιον παρα εισαγωγης και οτι θα εχεισ προβληματα σε πιθανα update τις συσκευης.
apostolis1384 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα το επέστρεφα και θα τους ζητάγα καινούργιο ελληνικό αλλά αν δεν θες να μπλεξεις τραβά απλά στη νοκια Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.