angelpapalex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 προσπαθω να τρεξω ενα live cd του ubundu και οταν ξεκιναει μ βγαζει αυτα τα errors: ide0: I/O resource 0x1F0 not free. ide0:ports already in use,skipping probe και μετα τπτ...... αν μπορουσε καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Για κακογραμμενο δισκακι μου κανει. Εφοσον εισαι σιγουρος οτι το .iso κατεβηκε ολοκληρο απο το σερβερ, ξαναγραψτο σε χαμηλη ταχυτητα, πχ 8x. Υπαρχει και μια περιπτωση να ειναι προβληματικο το drive ή το καλωδιο που το συνδεει με τη μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelpapalex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ναι δεν τρεχει καθολου live cd εχω δοκιμασει κι αλλα και σε ολα μ βγαζει το ιδιο προβλημα... απλα το ubundu ηταν το τελευταιο π δοκιμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 http://www.ubuntu.gr/getubuntu/download δες εδώ πως να το κατεβάσεις και πως να το γράψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 αν έχεις usb flash καν το από εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelpapalex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια για τν βοηθεια σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelpapalex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Προσπαθω ν το περασω απο USB FLASH DRIVE αλλα δεν τα καταφερνω... οταν bootaro το USB μ λεει failed και ν πατησω ctrl+alt+delete for restart αποτι καταλαβαινω δεν το εχω κανει bootable το USB μου αλλα κανω οτι λεει http://www.ubuntu.gr...ubuntu/download και δεν γινετε τπτ η αληθεια ειναι οτι ειχα προσπαθησει και παλιοτερα ν το κανω bootable το USB μου αλλα ειχα αποτυχει μηπως μπορει καποιος ν μ πει ακριβως τι πρεπει ν κανω για ν καταφερω ν το τρεξω με το USB μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το pc σου υποστηριζει εκκινηση απο usb? Περνα το iso που θες στο στικακι σου με το unetbootin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelpapalex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εχει επιλογη για BOOT απο USB λεει USB MEMORY και USB HDD λοιπον το εγκατεστησα στο USB και μ βγαζει παλι το ιδιο προβλημα ide0: I/O resource 0x1F0 not free. ide0:ports already in use,skipping probe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δοκιμασε να αλλαξεις τοτε το καλωδιο του σκληρου. Δεν μου ερχεται κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Είναι SATA ο σκληρός; Αν ναί μμπές στο BIOS και στα properties του σκληρού άλλαξε το connection σε AHCI/SATA mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelpapalex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 http://asia.cnet.com/reviews/notebooks/0,39050490,39098024p,00.htm αυτο ειναι το hardware μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.