jimpe Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας , Δημιουργώ μια ιστοσελίδα σε php και μια από τις λειτουργίες που θέλω να ενσωματώσω είναι η δυνατότητα αποστολής mail και sms(Ελλάδα μόνο) στα μέλη της. Ας ξεκινήσουμε από το πιο εύκολο τα mail ,γίνεται με κάποιο τρόπο να δοκιμάσω την αποστολή τους από την στιγμή που o server μου είναι local ;; Τι ρυθμίσεις απαιτούνται ;; Για τα sms γνωρίζει κάποιος κάποιον πάροχο να μου προτείνει ??
nik1992 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Για sms μπορείς να δεις την clickatel ή το smsbox (έχω δοκιμάσει και τα 2, η πρώτη είναι πιο οικονομική, συμβατή με διάφορες εφαρμογές που κυκλοφορούν και θα βρεις έτοιμα classes για αποστολή sms). Για email απόσο ξέρω δεν μπορείς να στείλεις από local, όμως δεν είναι κάτι πολύπλοκο... PHP ξέρεις?
jimpe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μια χαρά θα τις κοιτάξω και τις δύο. Βασικά όταν ρωτάω για email δεν αναφέρομαι στο πως θα γίνει η αποστολή από το php (εντολές δηλαδή) αλλά στις ρυθμίσεις του server που δεν έχω ιδέα για το τι απαιτείται.. Με μια ματιά που έριξα είδα ότι είναι δύσκολο από local και το γεγονός τις δυναμικής ip μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο απ'οτι κατάλαβα. Οπότε να το αφήσω για όταν αγοράσω domain+server κανονικό ή μήπως υπάρχει κάποια λύση άμεση από τώρα;; Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε nik!!
nik1992 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι ρυθμισεις να κανεις για τα email στον σερβερ? Αν ειναι για να στελνεις απλα email δεν χρειαζεται κατι...
jimpe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Οκ τότε θα το προσπαθήσω ,αν και από τις δοκιμές μου χθες έλαβα ένα mail αλλά δεν ξέρω από ποια προσπάθεια ήταν νομίζω ότι το κατάφερα από local server αλλά καθυστέρησε η παράδοση. Για τα sms το έφτιαξα ήδη ήταν πολύ πιο εύκολο απ'οσο φανταζόμουν ..λειτουργεί άψογα μέσω smsbox. Θα ελέγξω και την clickatel και ίσως καταλήξω σε αυτή λόγω διαφοράς κόστους. Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.