Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης 46' με 3d

kchoriano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας με σκοπό να επιλέξω την καλύτερη τηλεοραση.Είμαι αναμεσα σε 3 μοντέλα:

α. Philips 46PFL8605H

β. Sony KDL46HX800

γ. SAMSUNG 46" LED TV UE46C7000

Να σημειώσω οτι η γώνια θεασης μου θα ειναι 3,2 μέτρα.Κάποιοι μου προτειναν πέρα από αυτες και την νέα τεχνολογία των Sharp που χρησιμοποιει 4 χρώματα στο panel με την προσθήκη του κίτρινου που δεν το έχει άλλη τηλεόραση ακόμα στην αγορά.Απλά δεν γνωρίζω αν το μοντέλο της Sharp με το 3d θα ανεβάζει πολυ το κοστολόγιο.Θέλω να πάρω κάτι πολύ καλό να μου μείνει αλλά να μην ξεφύγω πολύ απο τα 1500 ευρώ.Το θέμα είναι τι να επιλέξω απο αυτά και ποια τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματά τους.Σας ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tηλεοραση Sharp δεν υπαρχει.

Απο τις παραπανω την Samsung και αν δε βιαζεσαι αυτην σε κανα διμηνο, με 1500 θα παιρνεις και την 50αρα γιατι το 3D θελει ιντσες και τα 3.2 ειναι πολλα...

Απο αυτες που προτεινεις θα ελεγα την sony αν κι εγω ειμαι της αποψης οτι θα πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον ενα διμηνο μεχρι να βγουν τα καινουργια μοντελα οπου οι επιλογες στο θεμα 3d θα ειναι περισσοτερες και ποιοτικοτερες.

Αυτη την στιγμη η καλυτερη επιλογη σε 3d τηλεοραση ειναι αυτη ομως ξεφευγει αρκετα απο το χρηματικο σου οριο και θα πρεπει να ύπολογισεις και την αγορα γυαλιων.Παρακολουθησε την για λιγο χρονικο διαστημα και αν την πετυχεις κοντα στα 1500 τοτε αγορασε την αλλιως περιμενε μεχρι αρχες Απριλη για τα καινουργια μοντελα.

Tηλεοραση Sharp δεν υπαρχει.

ετσι απο περιεργεια, πως εβγαλες το συμπερασμα αυτο...???????????

http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?manufacturer=Sharp&manufacturer_id=31

Kchoriano..., πρεπει να μας πεις και τι ζητας απο μια τηλεοραση. τι θελεις να εχει σιγουρα, usb, HDMI, scart, dlna, wifi, καφετιερα, φραπεδιερα :-D .....κλπ! ωστε να δουμε τις απαιτησεις σου.

και οι 3 τηλεορασεις, γενικα ειναι καλες. αλλα αν εσυ θελεις κατι συγκεκριμενο, μπορει καποια απο αυτες να μην σου κανει..!

Παιδιά αν δεν κάνω λάθος και οι Samsung αλλά και οι Sony φοράνε panel της Sharp.

Τους βγαίνει πιο φτηνά κατά την κατασκευή μάλλον με το να αγοράζουν από Sharp...

Παιδιά η αλήθεια είναι οτι δεν εχω ούτε εγω αποφασισει τι θελω και ο λογος ειανι ο εξης.Θα θελα να παρω τηλεοραση 3d αλλα διπλα στο σπιτι μου ειναι ενα μαγαζι σεηος που ειμαστε πολυ φιλοι με τον ιδιοκτητη και μου λεει καταρχην να περιμενω κανα διμηνο ακομα να βγουν τα νεα μοντελα αλλα να μην παρω 3d γιατι θα κανω βλακεια.Ο λογος ειναι οτι απο τον Σεπτεμβρη θα κυκλοφορησει η toshiba 3d μοντελο χωρις γυαλια.Δεν ειναι μουφα καθως το ειδε ο ιδιος με τα ματια του σε παρουσιαση στο εξωτερικο και κατοπιν θα ακολουθησουν και ολες οι αλλες μαρκες απο το 2012.Εγω βεβαια δεν μπορω να περιμενω 1 χρονο για να παρω τηλεοραση αλλα απο την αλλη μηπως τα παραπανω λεφτα αυτα να τα εδινα για να παρω μια καλυτερη 2d? καπου εκει χανομαι...Επιπροσθετα μου λεει οτι η sharp ειναι απιστευτη τηλεοραση (γιαπωνεζικη) με εικονα που δεν συγκρινεται με αλλες λογω των 4 χρωματων (να σας ενημερωσω οτι αυτο μου το παν και στο πλαισιο που δεν πουλανε sharp).Και η philips που αναφερω ειναι πολυ καλη και εχει ambilight φωτισμό αλλα με χαλαει το 500.000/1 αντιθεση που εχει.Κριμα γιατι η ρημαδα εχει 1 ms αποκριση

Φίλε μου προφανώς είναι θέμα προτεραιοτήτων...

Κατ' αρχήν αποκλειστικά και μόνο από τα specs, μην αγοράζεις τίποτα...

Επίσης μην μπεις από πολύ νωρίς στον φαύλο κύκλο στων reviews, θα μπεις πιο μετα... :lol:

Σε πρώτη φάση κοιτάς πια μοντέλα και μάρκες τηλεοράσεων κινούνται πιο κοντά στα λεφτά που θες να διαθέσεις

Αποφασίζεις για τις ίντσες που θες αλλά και για το αν θες 3d, led, lcd κλπ.

Αφού απομονώσεις κάποια μοντέλα, ρίχνεις μια πρόχειρη, σε πρώτη φάση ματιά στα specs από το επίσημο site τους ή ακόμα καλύτερα από το manual τους που το κατεβάζεις από το επίσημο site. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω δει λάθος στα specs του plaisio. (τυπογραφικά μεν αλλά μια μεγάλη αγορά κρίνεται από αυτά... :mad: )

Επισκέπτεσαι μαγαζιά που οπωσδήποτε πρέπει και θα τις δεις να παίζουν...

Αφού πάρεις μια γεύση, τότε μπουκάρεις στα reviews των τηλεοράσεων που θα σε εντυπωσιάσουν πιο πολύ :D

Όσον αφορά το 3d...

Ζήτα από το κατάστημα να σου δώσει γυαλιά 3d για να δεις εάν σου αρέσει αυτό που βλέπεις

Στην αρχή είναι εντυπωσιακό αλλά μετά από πολύ ώρα μπορεί να σε κουράσει...

Ανάλογα με το αν σου αρέσει ή όχι αποφασίζεις αν θα σπρώξεις πιο πολλά για ίντσες ή καλή απεικόνιση 3d...

Για το θέμα του 3d χωρίς γυαλιά δεν έχω ακούσει κάτι οπότε μην σου πω ψέματα...

Toshiba πάντως δεν θα έπαιρνα για τηλεόραση

Sharp, Sony, Samsung, Lg ναι αλλά όχι Toshiba... (πλήρως απογοητευμένος από την οθόνη του laptop μου, 3 καμμένα πίξελ και τρελό backlight bleeding που αναρωτιέσαι τι χρώμα είναι το μαύρο :-( )

Κάτι τελευταίο, σε περίπτωση που παίζεις ps3 και κυρίως shoot em up, τσέκαρε το input lag στα review

Επίσης το 1:500.000 είναι δυναμική αντίθεση, μετρημένη σε ιδανικές συνθήκες και συνήθως κόλπο μάρκετινγκ, αν το καλοδείς, οι sony δεν έχουν καν τιμή και λένε απλά MEGA. Δεν είναι και τόσο καθοριστικός παράγοντας δηλαδή...

Κανονικά πρέπει να κοιτάς την τυπική αντίθεση αλλά για λόγους εντυπωσιασμού την αποφεύγουν και δείχνουν την δυναμική...

Ελπίζω να βοήθησα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...