onimusha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το θεμα εχει ως εξης: ο υπολογιστης κολλαει και το μονο που μπορω να κανω ειναι restart! Μετα το restart μου βγαζει ενα kill.exe error και καποια στιγμη μετα ξανακολλαει,αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν παιζω Warcraft για καποιον περιεργο λογο δεν κολλαει ποτε!!Εκανα format αλλα παλι τα ιδια απο την πρωτη στιγμη.Νομιζα πως εφτεγαν τα windows και εβαλα το Ubuntu μπας και γλυτωσω απο τα kill.exe αλλα και παλι κολλαει...καμια ιδεα κανεις για το τι μπορει να φταιει?
popeye68 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κάνε ένα σκανάρισμα με SpywareRemove. Πληροφορίες εδώ.
onimusha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 μετα το format δεν θα ειχε καθαρισει αν ηταν spyware?
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 μετα το format δεν θα ειχε καθαρησει αν ηταν spyware? όχι απλά θα έπρεπε να είχε καθαρίσει, αλλά ακόμα και αν για κάποιο λόγο το ξανα-κολλούσες, δεν θα έπρεπε να επηρεάζει καθόλου τα ubuntu...! Τι περιγραφή σου βγάζει στο error..? Και πως ακριβώς έκανες εγκατάσταση τα ubuntu...?
onimusha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 κατεβασα τα ubuntu τα εκαψα σε ενα dvd και τα περασα...εχει σημασια?
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί να είχες κάνει σε virtual box την εγκατάσταση.... Παρ ολ αυτά μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο να σου πετάει το ίδιο error και στα windows και στα ubuntu...
onimusha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 στα ubuntu δεν μου πεταει το ιδιο error απλα ξανακολλαει και θελει restart...και ετσι δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει για να το λυσω..
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Α...!! Τώρα το διευκρίνισες... Πες μας τι σύστημα έχεις, τρέξε bootable memtest για κανένα τετράωρο, και τρέξε κ ένα furmark, βγάλε φωτογραφία το ντονατ και ανέβασε την εδώ. Επίσης κατέβασε και το speedfun και έλεγξε θερμοκρασίες..!
onimusha Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 οκ θα τα κανω ολα αυτα και θα ενημερωσω απλα δεν νομιζω οτι παιζει κατι με τη θερμοκρασια γιατι οταν ειναι κρυος το παθαινει αμα περασει η ωρα και ζεσταθει αργει περισσοτερο να κολλησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.