Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι αναρωτιεμα τι θα γινει με οσους εχουν ηδη αγορασει μητρικες με το εν λογο τσιπσετ!

Την πατάμε κάτω στο oc και περιμένουμε τσάμπα νέα πλατφόρμα P67/Z68 αργότερα..

Δημοσ.

Πάντως η Intel και την προηγούμενη φορα που έγινε πατατια τα πήρε πίσω και έδωσε κανονικα καινούργια μητρικη

Μιλάω για την ιστορία με το 820 -> 815.

Κρίμα γιατι η πλατφόρμα SB ήταν έτοιμη να διαλύσει τα πάντα και τους πάντες.

Αραγε καμμια ASUS Dlx λέτε να "περισέψει"....δεν θα με χαλαγε με εξωτερικο controller....:)

Δημοσ.

τα πράγματα πρέπει να είναι πιο σοβαρά απότι άφησε να φανεί η intel στην αρχή . Μια -μια οι εταιρίες βγάζουν προγράμματα αντικατάστασης των μητρικών , ακόμη και κολοσσοί reselers (www.alternate.de π.χ.)έχουν μπει στο παιχνίδι . Θα τους βγει σε μεγάλη ζημιά η ιστορία . Τι διάολο δοκιμές έκαναν έναν χρόνο δεν μπορώ να καταλάβω . sandy bridge και sandy bridge και πολυαναμενόμενο sandy bridge , βγάλε ρε μακάλα και σωστές μητρικές .που θα κάτσει ο επεξεργαστής , στον αέρα ? καρσιλαμά θα χορεύει μόνος του ?

Βέβαια η διαχρονική παροιμία στον χώρο της πληροφορικής ποτέ μην αγοράζεις πρώιμα προιόντα "θερμοκηπίου" , πάλι επαληθεύεται .

Δημοσ.

δες το zeitgeist και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Εναλλακτικά μπορείς να διαβάσεις και τον κώδικα Ντα Βίντσι. Και εκεί λύνονται όλες οι απορίες

Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε μήπως πότε θα πρέπει να τις πάμε πίσω? και που θα πρέπει να τις πάμε? στο κατάστημα που τις αγοράσαμε? Εγώ έχω εδώ και 2 βδομάδες μία asus P8H67-M.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε μήπως πότε θα πρέπει να τις πάμε πίσω? και που θα πρέπει να τις πάμε? στο κατάστημα που τις αγοράσαμε? Εγώ έχω εδώ και 2 βδομάδες μία asus P8H67-M.

http://event.asus.com/2011/SandyBridge/notice/

Εχει ενα τηλεφωνο για Ελλαδα αν θες, σε περιπτωση που δεν βρεις ακρη

Δημοσ.

Ήταν η πρώτη κίνηση να μπω στο site της asus να κοιτάξω για καμιά πληροφορία. Βέβαια δεν έχω πάρει ακόμα τηλέφωνο. Ήθελα να δω μήπως ξέρει τίποτα κανένας από σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...