Slobontan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο 3,5 χρόνια ήρθε η στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή μου την μητρική και την μνήμη. Το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής μου και τρέχει στα windows 7. Ο βασικότερος σκοπός της αναβαθμισης είναι κυρίως το Gaming. Θέλω να παίζω σε Full ρυθμίσεις όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν γιατί μου την έδωσε το Lagging του Call of Duty Βlack Ops αλλά και γενικά θέλω να ξέρω ότι για την επόμενη 3ετία θα είμαι οκ στo 90% των games. Απο κει και πέρα δεν έχω και απαίτηση να μου φευγει και σφαίρα το Crysis, καταλαβαίνω την δυσκολία και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου, αλλά σε σχέση με τώρα που δεν τολμώ ούτε να το εγκαταστήσω είναι χειρότερα.. Με λίγα λόγια ζητάω εναν αξιοπρεπέστατο 4πύρηνο επεξεργαστή AMD κατα προτίμηση , μία μητρική απλά να τον σηκώνει γιατί αυτή που έχω δεν το κάνει, αν έχει και ενσωματωμένη μια απλή κάρτα ήχου πάνω ακόμα καλύτερα γιατί δεν έχω κάρτα ήχου ξεχωριστή και μία αναβάθμηση της μνημης μου απο 3 GB σε 4.Μνήμες έχω 3 του 1GB η κάθεμία, τύπου DDR 2. Το budget μου δεν θέλω να ξεπερνάει τα 200 ευρώ με την καμία επειδή ήδη ξεπαραδιάστηκα με την Dell. Οι προτάσεις μου: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559616, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528541, την επιλογή μνήμης την αφήνω σ'εσάς , ότι πιο value for money έχετε να μου προτείνετε για μνήμη αλλά και για τα παραπάνω καλοδεχούμενα! Ευχαριστώ πολύ ΥΓ :Το πρότυπο αγοράς του thread δυστυχως δεν κατάφερα να το τηρήσω By the book ,επειδή μενω Χίο οπότε όσον αφορά τα καταστήματα κτλ, η ποιος θα μου τα εγκαταστήσει είναι άλλο ζήτημα. Ας τα βρούμε και βλέπουμε
Bloodrage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 καπου διαβασα οτι ο χ4 955 θα εχει μειωση τιμης τις επομενες μερες οπως και οι χ6
xristakos1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 αυτα που διαλεξες φιλαρακι απο την μακρινη χιο εισαι στα 170ευροπουλα με 30ευρο για μνημη και βαση τις μητρικης σου πας 800/1066 δηλαδη μεχρι 2gb....επιπλεον θα συμφωνισο με τον φιλο οτι η AMD κατεβαζει τις τιμες για cpu στα χ4 και χ6 πυρηνων....
rafail1994 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Για μένα περίμενε να πέσουν η τιμές στους amd και άλλαξε κάρτα γραφικών για να δεις διάφορα στα παιχνίδια με τον καινούριο amd άντε να δεις 5-10 fps (το πολύ) δεν νομίζω παραπάνω .
Slobontan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παλικάρια αυτό θα κάνω τελικά. Άλλωστε δεν βιάζομαι, την δουλειά μου την κάνω και έτσι, 4 παιχνίδια έχω, Mafia 2, 2k11, NFSHP, Battlefield 2, και παίζουν μια χαρά. Μέσα στο Φεβρουάριο (μετά της 20) θα επανέλθουμε πάλι στο topic ώστε να κάνουμε τις τελικές συζητήσεις για τις αγορές. Ευχαριστώ πολύ.
Slobontan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω την καινούργια μου αναβάθμιση. Επεξεργαστής: Amd Phenom II X4 Processor 3.40 GHZ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 Mνήμη: 4 GB DDR3 Mητρική:ASUS M4A78LT-M http://www.asus.com/product.aspx?p_id=exjl00uovtjadqxr Εξαρχής δεν ήθελα να δαπανήσω πάνω απο 200 ευρώ για όλο το πακέτο αλλά η τελική τιμή στον προμηθευτή μου ήταν άκρως δελεαστική πιστευω. 220 ευρώ τελική για όλα. Και τα χτύπησα
El_Creco Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ καλες επιλογες... θες και μια καλη καρτα γραφικων και μετα θα δεις διαφορα...
rafail1994 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Για επεξεργαστή μπορούσες να πας στον 955 αφού η μονή διάφορα είναι στα ολίγων παραπάνω mhz που έχουν οι πύρινες και είναι και αρκετά ακριβότερος και για μένα δεν αξίζει αυτά τα παραπάνω χρήματα .Για μητρική μπορούσες να πας και μια πολύ καλύτερη
pano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω την καινούργια μου αναβάθμιση. Επεξεργαστής: Amd Phenom II X4 Processor 3.40 GHZ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 Mνήμη: 4 GB DDR3 Mητρική:ASUS M4A78LT-M http://www.asus.com/product.aspx?p_id=exjl00uovtjadqxr Εξαρχής δεν ήθελα να δαπανήσω πάνω απο 200 ευρώ για όλο το πακέτο αλλά η τελική τιμή στον προμηθευτή μου ήταν άκρως δελεαστική πιστευω. 220 ευρώ τελική για όλα. Και τα χτύπησα Slobontan η μητρική που πήρες ΔΕΝ δέχετε επεξεργαστές άνω των 95w TDP,ο 965 έχει 125w TDP ή 140w TDP(αναλόγως την έκδοση) ,γι'αυτό πρέπει να αλλάξεις ή τον επεξεργαστή ή την μητρική.
Slobontan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Slobontan η μητρική που πήρες ΔΕΝ δέχετε επεξεργαστές άνω των 95w TDP,ο 965 έχει 125w TDP ή 140w TDP(αναλόγως την έκδοση) ,γι'αυτό πρέπει να αλλάξεις ή τον επεξεργαστή ή την μητρική. Δεν σε καταλαβαίνω Πάνο, γίνε πιο συγκεκριμένος. Βασικά μια χαρά κάτσανε όλα πάνω και παίζω σφαίρα σε όλα τα παιχνίδια πλέον. Τρομερή διαφορά με ότι είχα πριν. Για motherboard δεν ήθελα να δώσω πάρα πολλά ήθελά απλά μία να κάνει την δουλειά της και να σηκώνει τον επεξεργαστη.
pano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Πήγαινε στην ''λίστα υποστηριζόμενων επεξεργαστών'' (cpu support list) της μητρικής σου και δες αυτό που σου λέω.
Slobontan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Πήγαινε στην ''λίστα υποστηριζόμενων επεξεργαστών'' (cpu support list) της μητρικής σου και δες αυτό που σου λέω. Ναι βρε συ το γνωρίζω αυτό ήδη έχω πάει και το έχω δει. Οκ, απο τη στιγμή όμως που έχει μπει πάνω έχει κουμπωσει και παίζω μια χαρά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
kadaka80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Ναι βρε συ το γνωρίζω αυτό ήδη έχω πάει και το έχω δει. Οκ, απο τη στιγμή όμως που έχει μπει πάνω έχει κουμπωσει και παίζω μια χαρά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Να έχεις το νου σου για κανα Bios update. Είσαι τυχερός καθώς έχω δει αναφορές από άλλους κατόχους αυτής της μητρικής που δεν κατάφεραν να τα παντρέψουν. Να έχεις το νου σου και για τυχόν άλλες αρρυθμίες (τυχαία κολλήματα κ.α που δεν εξηγούνται αλλιώς) Στην θέση σου θα την αλλάζα την μητρική και θα έπερνα άλλο μοντέλο σε κοντινή τιμή μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.