Nairob Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδια , Πήρα τον Αύγουστο το Νοκια Ε66 και αρχισε σε κατι μήνες να ξεκολλαει το πλαισιο της Οθόνης μέχρι που εφυγε.Το πήγα σε ένα κατάστημα vodafone στον Πειραια και μ λεει ο υπεύθυνος μαλλον οτι βρήκε λεει και αλλα προβλήματα όπως στα κουμπια του μενου και ίχνη υγρασίας και το κόστος λεει θα φτάσει τα 75 ευρω αν φτιαχνεται λεει φυσικα αλλιως να το πετάξουμε!Το κινητο ειναι καινουργιο και δεν ειχε τιποτα εκτος απο το πλαισιο.Υποψιάζομαι οτι ο τύπος θέλει να το τσεπώσει.Εκτος τ οτι λεει και να μην το φτιάξουν θέλουν 20 ευρω για τα έξοδα αποστολής!!Έχει κανεις αντιμετωπισει το ίδιο πλόβλημα ή ξέρετε αν μπορώ εγώ να επικοινωνήσω με το τμήμα service να ρωτήσω τι γίνεται η εχει κανεις να με συμβουλέψει κάτι? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
apostolis1384 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Φίλε να το πας στη νοκια μην το πας στους απατεώνες ψάξε σίγουρα θα έχει στην περιοχή σου μαγαζί νοκια αυτά τα ε66 έχουν βγάλει πολλά προβληματα Sent from my iPhone using Insomnia
Nairob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Α μπορώ να το πάω και στην νοκια για σερβισ?Νομιζα πως επρεπε να παω απο εκει που το αγορασα..Σε ευχαριστω πολυ αυτο θα κάνω αν δε βρω άκρη..Καλα κάνω κ εχω τώρα κατι κινητα με 30 ευρω και ειμαι ήσυχος με τους απατεωνες!
apostolis1384 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Η άποψη μου είναι μην το προσπαθείς καθόλου στην vodafon,να το πας στη νοκια και αν δεν είναι απο δικό σου λάθος το πρόβλημα αυτοί θα το καταλάβουν και θα το αντικαταστήσουν Sent from my iPhone using Insomnia
ApSiMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν σε βολεύει η Nokia στην Κατεχάκη πήγαινε το εκεί. Έχω λάβει μακράν την καλύτερη εξυπηρέτηση από όλα τα Nokia Stores. έχε και την απόδειξη μαζί σου. Αν γίνεται να φτιαχτεί τα παλικάρια εκεί θα στο φτιάξουν.
Nairob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αμα λες οτι ειναι καλα θα το παω εκει μολις μ το δωσουν απο το καταστημα της vodafone που το εχω παει.Ελπιζω να μην του κανουν καμια ζημια εκει τα παλικαρια της vodafone.Μονο το πλαισιο της οθονης εχει φυγει!!Ενα σιδερενιο στηριγμα ειναι.Οπως ειναι πολυ καλος ενας υπάλληλος στο Γερμανο στην Πανόρμου ( οχι ο ιδιοκτήτης όμως! ) μ το εστειλε για επισκευη και το εφτιαξαν χωρις να εχω την εγγυηση και μ την βρηκε αυτος και δεν ηταν κ σε τοσο καλη κατασταση το κινητο μου που μπορουσε να μ πει πως ειναι απο δική σ κακή χρήση... Αν σ ειναι ευκολο και θυμασαι ακριβως την διευθυνση. Σε ευχαριστω πολύ!
ApSiMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Διεύθυνση: ΛΕΩΦ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ 51 Πόλη: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Ταχυδρομικός κώδικας: 11525 Τηλέφωνο : +302106915140 Φαξ: +302106915141 Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης από τους γνωστούς μου που έχουν πάει δεν έχω ακούσει ποτέ άσχημα λόγια. Βασικά τα παιδιά που το τρέχουν το μαγαζί γουστάρουν πολύ την δουλειά τους και αυτό φαίνεται προς τα έξω...
basilis5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μα και η βονταφον για να το φτιαξει αν δεν κανω λαθος στη νοκια θα το πηγαινε... τουλαχιστον η wind ετσι κανει..
Nairob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα μεσολαβει ο καταστηματάρχης του καταστήματος της vodafone που μαλλον κοιταει να τ μεινει το κινητο που ειναι μια χαρα κ να το πουλησει αλλου μαλλον.Το κινητο ηταν μια χαρα και τον Αυγουατο το πηρα κ μ λεει βρεθηκαν ιχνη υγρασιας!!Ελεος!Κοτανε μονο να κλεψουν και δεν κοιτανε οτι δε θα ξαναπατήσω εκει! Ερωτηση στη Wind σου ειπαν πως θα χρεωθεις εξοδα αποστολης ειτε το φτιαξουν ειτε οχι με 20 ευρω?Που το εστειλαν στην Φιλανδια για επισκευη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.