Προς το περιεχόμενο

whats up cosmote??

fotmarg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Είμαι κάτοχος whats up και πριν μερικές μέρες ανανέωσα τον χρόνο ομιλίας μου. Μιλάω μονο με κατόχους whats up καθώς στέλνω μηνύματα μονο στην παρέα μου που έχει επίσης whats up.

ξαφνικά σήμερα έχω 0.04 euro.

μιλάω με άλλους whats up κανονικά τώρα πλέον και έχω 0.04 euro

δεν μπορώ να στείλω μήνυμα σε αυτούς όμως και ας μου λέει ότι έχω 1500' και 1500 sms προς αυτό.

τι γίνεται εδώ?

υπάρχει καμια χρέωση που δεν ξέρω?

ΒΟΉΘΕΙΑΑ

Δημοσ.

απαιτείται ένα ελάχιστο υπόλοιπο στο λογαριασμό σου για να μπορείς να στέλνεις μηνύματα και να κάνεις κλήσεις ασχέτως αν έχεις δωρεάν χρόνο-μηνύματα.

δεν ξέρω πόσο είναι στην κοσμοτε. μάλλον κάπου στα 0,08€.κάνε μια ανανέωση και είσαι οκ

Δημοσ.

Τωρα που τελιωσαν τα δωρεαν 1500.. Τι κανουμε? Θα βγαλουν νεο προγραμμα? Ξερει κανενας τιποτα?

εγώ πάντως ανανέωσα το απόγευμα και πήρα άλλα 1500... οπότε τον άλλο μήνα τελειώνουν :rolleyes:

Δημοσ.

Kαι εγώ το ίδιο έκανα...Αλλά άμα κάποιος δεν πρόλαβε μπορεί να βάλει το PLUS το οποίο σ δίνει 1200' λεπτα και κλήσεων και βίντεοκλήσεων και 1500 sms προς What's up με 7 ευρώ...Πληρώνεις αλλά τουλάχιστον έχεισ αρκετό χρόνο ομιλίας και μηνύματα.

Δημοσ.

Τελικα το whatsup συνεχιζει τα 1500 λεπτα και τον Φεβρουαριο ή οχι ?

Όσοι έκαναν ανανέωση χρόνου ομιλίας μέχρι και χτες, τότε έχουν άλλα 1500+1500 προς what's up μέχρι και 03/02/2011.

Aν κάποιος κάνει ανανέωση σήμερα, τότε δεν μπορεί να έχει τα 1500+1500. Οπότε προς το παρών και μέχρι να βγει κάποια καινούρια προσφορά (προσωπικά και μετά από συνομιλία με φίλο που δουλεύει στην Cosmote δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει νέα προσφορά) υπάρχει το CALL THEM ALL PLUS

Δημοσ.

Όσοι έκαναν ανανέωση χρόνου ομιλίας μέχρι και χτες, τότε έχουν άλλα 1500+1500 προς what's up μέχρι και 03/02/2011.

Aν κάποιος κάνει ανανέωση σήμερα, τότε δεν μπορεί να έχει τα 1500+1500. Οπότε προς το παρών και μέχρι να βγει κάποια καινούρια προσφορά (προσωπικά και μετά από συνομιλία με φίλο που δουλεύει στην Cosmote δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει νέα προσφορά) υπάρχει το CALL THEM ALL PLUS

Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...