grimpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Tomshardware: "Πολύ πάνω από το επίσημο 5% της Intel οι πραγματικές βλάβες των Sandy Bridge chipsets μας λένε οι κατασκευαστές". Intel claims that only 5-percent of Sandy Bridge owners will experience the flaw. But speaking with manufacturers, we were told that numbers appear to be far greater than that. Some companies told us that this is definitely a "panic-mode" situation for them. http://www.tomshardware.com/news/sandy-bridge-sata-error-sata-3,12112.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ας μην ξεχνάμε ότι σε κάμποσα review samples εμφανίστηκε και το πρόβλημα με τα καμμένα Pins στο socket που υπήρξε και στο P55
yiannis_1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Την πιθανότητα να μην είναι καν πρόβλημα στις sata και να είναι άλλο πρόβλημα καθαρά της cpu την σκέφτηκε κανείς. Πετάμε την δικαιολογία για τις sata παγώνουμε την παραγωγή και βλέπουμε μετά με καινούργιο revision της CPU...
ColdFusion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω μια απορια ... οσοι αγορασαν sandy bridge με h67/p67 απο καποιο καταστημα και δεν εχουν προσβαση σε καποιο τεχνολογικο forum για να μαθουν τη παιζει θα τους ενημερωσει κανενας απο τα τσακαλια που δουλευουν στα ελληνικα καταστηματα η θα εχουν σκασει ενα καρο λεφτα και θα εχουν ελαττωματικό προιον?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ας μην ξεχνάμε ότι σε κάμποσα review samples εμφανίστηκε και το πρόβλημα με τα καμμένα Pins στο socket που υπήρξε και στο P55 Define "καμποσα". Κι εγω το ακουσα, αλλα σε 1 νομιζω απο τα δεκαδες....!
UpToDate_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω μια απορια ... οσοι αγορασαν sandy bridge με h67/p67 απο καποιο καταστημα και δεν εχουν προσβαση σε καποιο τεχνολογικο forum για να μαθουν τη παιζει θα τους ενημερωσει κανενας απο τα τσακαλια που δουλευουν στα ελληνικα καταστηματα η θα εχουν σκασει ενα καρο λεφτα και θα εχουν ελαττωματικό προιον? Από Πλαίσιο / e-shop εννοείται πως όχι.
grimpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ας μην ξεχνάμε ότι σε κάμποσα review samples εμφανίστηκε και το πρόβλημα με τα καμμένα Pins στο socket που υπήρξε και στο P55 Κράτα την εικόνα, η Intel παίζει και να βγάλει ΝΕΟ Stepping/Revision μαζί με τα "φτιαγμένα" chipsets... εάν συμβεί κάτι τέτοιο...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Την πιθανότητα να μην είναι καν πρόβλημα στις sata και να είναι άλλο πρόβλημα καθαρά της cpu την σκέφτηκε κανείς. Πετάμε την δικαιολογία για τις sata παγώνουμε την παραγωγή και βλέπουμε μετά με καινούργιο revision της CPU... Αν ηταν οπουδηποτε αλλου ναι, αλλα στα... Sata? Εκτος κι αν υπονοεις οτι δεν ειναι καν στα sata το προβλημα, οποτε μετα παει μακρια η βαλιτσα!
grimpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν ηταν οπουδηποτε αλλου ναι, αλλα στα... Sata? Εκτος κι αν υπονοεις οτι δεν ειναι καν στα sata το προβλημα, οποτε μετα παει μακρια η βαλιτσα! Έχει δίκιο, η πλατφόρμα είναι SoC και παίζει δυνατά να φταίει η CPU.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ο Sata controller δεν ειναι εκτος cpu στο ενοποιημενο chip ή απατωμαι; Και εαν δεν απατωμαι, αλλα ισχυουν αυτα, πώς στο καλο μπορει να ευθυνεται η CPU;
spid_x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Είναι λίγο πεταμένα λεφτά… είναι λίγο σα hansaplast / patch αλλά είναι σίγουρα μια επιλογή. Αλλά θα σου κόβει lanes, καθώς δε θυμάμαι ακριβώς, θύμισε μου το H67 ένα χ16 για Gpu, και ένα χ8 για διάφορα, εκεί πάνω σε αυτό το χ8 δε συνδέουν ήδη usb3 κ.ο.κ. ? Στήνεις ένα δίδυμο μητρικής - επεξεργαστή μονοα, στα 350-400 ευρώ, για να είσαι ετσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Define "καμποσα". Κι εγω το ακουσα, αλλα σε 1 νομιζω απο τα δεκαδες....! 3-4 περιπτώσεις μου έχουν πει σίγουρα
tmjuju Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα και εγώ μπορώ να βγάλω θεωρίες… φταίει το voltage των sata lanes… Αλλά για την ώρα η μαμά Intel μας λέει ότι φταίει το chipset (ναι στο chipset είναι ο sata controller). Και οι πελάτες θα αλλάξουν chipset άρα motherboard. Δεν ανακοίνωσαν recall για τους επεξεργαστές! Και κρίμα να διασπείρουμε εμείς φήμες. O Charlie δεν είχε αρκετό οίστρο σήμερα, αλλά θα επανέλθει
spid_x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παρεπιμπτόντως, στο eshop στο τμήμα πωλήσεων δεν ξέρουν τίποτα. Του λέω τι γίνεται με τα p67 και το πρόβλημα που ανακοίνωσε η Intel? Και μου απαντάει ποιο πρόβλημα, έχετε πρόβλημα...?
UpToDate_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παρεπιμπτόντως, στο eshop στο τμήμα πωλήσεων δεν ξέρουν τίποτα. Του λέω τι γίνεται με τα p67 και το πρόβλημα που ανακοίνωσε η Intel? Και μου απαντάει ποιο πρόβλημα, έχετε πρόβλημα...? Τόνισα παραπάνω ότι Πλαισιο/e-shop δεν πρόκειται καν να πάρουν τηλ να ενημερώσουν. Και βέβαια ξέρουν. έφτιαξε η υπογραφή μου.. πάω για πάρτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.