benign Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Intel expects that over 3 years of use it would see a failure rate of approximately 5 - 15% depending on usage model Στην διπλωματικη,νομικη ορολογια των εταιριων αυτο σημαινει οτι η Intel δεν ξερει σιγουρα τις ακριβεις επιπτωσεις.Μπορει τα πραγματα να ειναι πολυ χειροτερα,εξαλλου τι περιμενετε να πει,να θαψει τα προιοντα της και να πει it's a screw up? Αλλα ακομη και ετσι να ειναι εμενα σαν πελατη δεν θα μου αρεσε καθολου να αγορασω εν γνωσει μου ελαττωματικο προιον.Για μια εταιρια του μεγεθους της ειναι ηττα και θα δειτε οτι θα επηρεασει τις πωλησεις.Εγω ξερω δυο φιλους μου που θελουν(για τον Α η Β λογο)7 και 8 sata μεγαλης χωρητικοτητας στο PC τους και αλλαζουν καθε 5 χρονια περιπου.Αν τους πω το προβλημα,ειμαι σιγουρος οτι δεν θα θελουν να αγορασουν.
grimpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εντάξει και το erratum των πρώτων Phenom βγήκε σε ανακοίνωση και έγινε χαμός αλλά δεν θυμάμαι κάποιον να αναφέρει ότι του βγήκε πρόβλημα... Κανείς λάθος Thresh, η AMD ανακοίνωσε πλήρη παύση των επεξεργαστών και επιστροφή με τεράστιο κόστος για την εταιρεία όταν έμαθε για το TLB, φορούσε παντελόνια και φέρθηκε τίμια απέναντι στους πελάτες της, η Intel με τους Sandy Bridge σε demonstration από το 2009 απορώ πως τις ξέφυγε ένα τόσο εύκολο πρόβλημα στο chipset σε σχέση με το TLB της CPU στους Barcelona... Θες να πάμε πολύ πίσω στο παρελθόν, θες να θυμηθούμε την στάση της Intel στο FDIV bug του Pentium που προσπαθούσε να πείσει τους πάντες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μέχρις που ξεσηκώθηκαν οι πάντες;, ασχέτως εάν την έκανε διάσημη στο τέλος.
FarCry Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Στην διπλωματικη,νομικη ορολογια των εταιριων αυτο σημαινει οτι η Intel δεν ξερει σιγουρα τις ακριβεις επιπτωσεις.Μπορει τα πραγματα να ειναι πολυ χειροτερα,εξαλλου τι περιμενετε να πει,να θαψει τα προιοντα της και να πει it's a screw up? Αλλα ακομη και ετσι να ειναι εμενα σαν πελατη δεν θα μου αρεσε καθολου να αγορασω εν γνωσει μου ελαττωματικο προιον.Για μια εταιρια του μεγεθους της ειναι ηττα και θα δειτε οτι θα επηρεασει τις πωλησεις.Εγω ξερω δυο φιλους μου που θελουν(για τον Α η Β λογο)7 και 8 sata μεγαλης χωρητικοτητας στο PC τους και αλλαζουν καθε 5 χρονια περιπου.Αν τους πω το προβλημα,ειμαι σιγουρος οτι δεν θα θελουν να αγορασουν. μα δε το ειπα γιαυτους που θελουν να αγορασουν τωρα. λεω γιαυτους που εχουν ηδη αγορασει ουτως η αλλως θα καθοριστει γραμμη αντικαταστασης του προιοντος. μιλαμε για προσωρινα πραγματα απλα καποιοι φερνουν την καταστροφολογια
yiannis_1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγω ξερω δυο φιλους μου που θελουν(για τον Α η Β λογο)7 και 8 sata μεγαλης χωρητικοτητας στο PC τους και αλλαζουν καθε 5 χρονια περιπου.Αν τους πω το προβλημα,ειμαι σιγουρος οτι δεν θα θελουν να αγορασουν. Καλά ούτος ή άλλος και το πρόβλημα να μην υπήρχε αν τους εστεινες pc εσυ Ιντελ δε θα ταν. Όσο για το θέμα των 8 σκληρών. Σκέψου πόσο ωραίο θα ταν ενα haf 932 με 3 6950 crossfire και άλλες 3 ASROCK SATA3 CARD (με spiral sata να φεύγουν για τους HDD) σε παρόμοια διάταξη!!! Επιτέλους θα βρούν χρησιμότητα και τα pciex slots. Τόσο καιρό σιχάθηκα να τα βλέπω άδεια.
grimpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Άντε ρε μπαγάσα σε παραδέχομαι, βρήκες μια αφορμή για να τρέχεις Intel.
yiannis_1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Είπαμε πάντα μια γενιά πίσω να μαστε σίγουροι. 1ον ότι δε θα ερθουμε αντιμέτωποι με άγουρα προϊόντα και 2ον ότι δεν θα βρεθούμε στο site των αγγελιών με αγγελία του τύπου πωλείται λόγο ανάγκης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Οταν διαβασα την ειδηση εκτος φορουμ, πραγματικα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν ο grimpr να την ανεβαζει εδω και να τον θαβετε ως AMD fanboy ΠΑΛΙ. Ο ανθρωπος απο την αρχη ελεγε περιμεντε, οχι ακομα. Οπως ειπε και καποιος παραπανω, ΠΑΝΤΑ περιμενουμε λιγο να ωριμασει μια πλατφορμα! PS: Για να βγαλει ανακοινωση η Ιντελ για δικο της προϊόν, μαλλον το προβλημα θα ειναι εμφανεστατο και οχι "στα ορια του στατιστικου λαθους" PS2: Ολο και περισσοτερο το κοβω να καθομαι για 1-1,5 χρονο ακομα με την Asrock 870 Extreme3 και τον Athlon II X3 @ Athlon II X4 PS3: Εχει BUGιαστεί το φορουμ με τον BB code των υπογραφων. Εγω δεν προκειται να την αλλαξω, ας το φτιαξουν...
Nikosgiann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 PS: Για να βγαλει ανακοινωση η Ιντελ για δικο της προϊόν, μαλλον το προβλημα θα ειναι εμφανεστατο και οχι "στα ορια του στατιστικου λαθους" PS2: Ολο και περισσοτερο το κοβω να καθομαι για 1-1,5 χρονο ακομα με την Asrock 870 Extreme3 και τον Athlon II X3 @ Athlon II X4 PS3: Εχει BUGιαστεί το φορουμ με τον BB code των υπογραφων. Εγω δεν προκειται να την αλλαξω, ας το φτιαξουν... ξεχασες και τo PSP.
grimpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το μεγάλο αμερικανικό newegg.com ανακαλεί ΟΛΑ τα προϊόντα βασισμένα στην νέα Sandy Bridge πλατφόρμα της Intel, μητρικές, επεξεργαστές...δεν υπάρχει στο site ούτε δείγμα μητρικής και επεξεργαστή. Γενικά όλη η πλατφόρμα είναι στο χείλος του γκρεμού με τις πωλήσεις παγωμένες παγκοσμίως, πάτος για τους Retailers και μακρά αναμονή μέχρι τον Απρίλιο για τα διορθωμένα chipsets. Κατά την γνώμη μου η Greenpeace και οι μη κυβερνητικές περιβαλλοντολογικές οργανώσεις πρέπει να μηνύσουν την Intel για καταστροφή του περιβάλλοντος και σπατάλη φυσικών πόρων, αρκεί να σκεφτεί κανείς πόσο ενέργεια και φυσικοί πόροι κατασπαταλήθηκαν για την δημιουργία αυτών των ελαττωματικών chipsets και που θα καταλήξουν σύντομα, στις χωματερές δηλητηριάζοντας με τοξικά το περιβάλλον. Βέβαια υπάρχουν και σοβαρές εταιρείες, όπως η AMD, που παραδίδουν επιστημονικές μελέτες για το ενεργειακό αποτύπωμα ενός νέου επεξεργαστή τους, από την κατασκευή του μέχρι και την χρήση του σε συστήματα. A comparative assessment of the carbon footprint of AMD Fusion™ products with the previous generation products. http://www.amd.com/us/Documents/APU%20Carbon%20Footprint%20white%20paper%20FINAL%201%2021%2011.pdf
super_Vegeta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ξεχασες και τo PSP. Απίστευτο σχόλιο , έλιωσα στα γέλια
benign Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Καλά ούτος ή άλλος και το πρόβλημα να μην υπήρχε αν τους εστεινες pc εσυ Ιντελ δε θα ταν. Αν καποιοι φιλοι μου επιμενουν,τους κανω το χατηρι και τους φτιαχνω μηχανημα με Intel.Τα μισα που φτιαχνω καθε χρονο με Intel ειναι,σεβαστες οι προτιμησεις του καθενα.Και εγω εχω φτιαξει για μενα κατα καιρους μηχανηματα με Intel οταν αξιζει.Τα προιοντα της οταν ειναι καλα,τα τιμω,την πολιτικη της προς τους αντιπαλους κατασκευαστες προιοντων(οχι μονο cpu)και την μεχρι τωρα τιμολογιακη της συμπεριφορα προς τους πελατες την σιχαινομαι. Και θα ηταν ακομη χειροτερη προς εμας η πολιτικη της αν δεν ηταν η AMD.Επειδη ξερω ατομο Ελληνοαμερικανο(παλιος μου φιλος),που εχει δουλεψει για αυτους,η ομαδα που διοικει αυτη την εταιρια,διακαταχεται απο το χειροτερο στυλ αρπακτικου καπιταλισμου.
val007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ordered. Την μητρική έχω στα χέρια μου μπορεις αλλαγες am3 μητρικη.αν πηρες αποδειξη.
kurkosdr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα υπαρχει θεια δικη. Αντε να "αποσυρθει" για ενα διαστημα η Sandy Bridge, και μαζι της αυτο το περιεργο DRM συστημα ονοματι insider, να παρει λιγο τα πανω της η AMD. Ειλικρινα τρομαξα οταν ακουσα για το insider. Ηταν σαν μας ελεγε η κυρια intel στην μουρη: 1)Εχω το 90% της αγορας και κανω οτι θελω 2)Οσοι δεν εχουν Intel αλλα AMD την πατησανε, δεν θα εχουν προβαση σε υπηρεσιες ενοικιασεως περιεχομενου, να και μια καλη ευκαιρια να θαψουμε εντελως την AMD και να παμε στο 100% 3)Big Brother is watching you. Τωρα ομως, αν καταφερει η AMD να τσιμπησει κανα 22-25%, οσο οι sandy bridge θα βρισκονται στα pits, πανε τα ονειρα του hollywood για κυριαρχια στο pc μας μεσω του insider.
Evan_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εκφράζω τη χαρά μου, εις βάρος της Intel, για τους παρακάτω λόγους... 1) Τα νέa chipsets και τα CPUs ήταν έτοιμα εδώ και αρκετούς μήνες. Η Intel ήταν πολύ χαλαρή, και λόγω έλλειψης ανταγωνισμού και δεν βιάστηκε να τα φέρει στην αγορά. Δεν έχει καμία δικαιολογία λοιπόν για τέτοιο σφάλμα. 2) Έφερε αλλαγή socket με τα sandy bridge, και κατά συνέπεια ανάγκη αγοράς νέας motherboard, χωρίς ουσιαστικό (τεχνικό) λόγο. Μόνο το κέρδος. 3) Κατακερμάτισε και διαχώρισε τις τεχνολογίες overclocking/video encoding-decoding acceleration κ.α.... ανάμεσα σε chipsets και CPUs... χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μόνο το κέρδος. 4) Απέφυγε τις υλοποιήσεις SATA 6Gbps και USB3 τώρα, για να τις παρουσιάσει στο μέλλον, σε καινούρια chipsets, για να μεγιστοποιήσει την αφαίμαξη και το κέρδος. 5) Το πλήγμα που δέχεται τώρα η Intel, θα δώσει χρόνο και ευκαιρία στον ανταγωνισμό (π.χ. AMD) να επανέλθει. Κατά συνέπεια, στο μέλλον θα έχουμε χαμηλότερες τιμές και λιγότερα κόλπα μόνο και μόνο για το κέρδος.
spid_x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα αυτό που μου φαίνετα περίεργο, σαν κάτοχο p67 και sandy bridge, είναι το γεγονός ότι στο thread που ανοιξα μου έλεγαν όλοι περίμενε ακόμη 3-4 μέρες να βγουν οι sandybridge να είσαι θεός. Και τώρα όλοι λένε ποτέ δεν πάιρνουμε κάτι αμέσως πριν δοκιμαστεί για αρκετό καιρό Καλά κρασάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.