Προς το περιεχόμενο

Mεγάλο πρόβλημα στα chipsets των Sandy Bridge, 300 εκατομμυριάκια χασούρα για την Intel.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα να φανταστεις ότι μου την έστειλαν με δωρεάν courier αλλά το πλήρωσα για να την δώσω πίσω. Από msystems απόλυτα ευχαριστημένος.

Αποστολή από Nexus S με το Insomnia App

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα να φανταστεις ότι μου την έστειλαν με δωρεάν courier αλλά το πλήρωσα για να την δώσω πίσω. Από msystems απόλυτα ευχαριστημένος.

Αποστολή από Nexus S με το Insomnia App

Τι,πληρωσες το courrier για αν τους την παει πισω;

Δημοσ.

Την περασμένη Πέμπτη επικοινώνησα με το κατάστημα και τους ρώτησα πως θα γίνει η αντικατάσταση μιας και μένω επαρχία.

Μου είπαν ότι πρέπει να στείλω την μητρική(στην αρχική συσκευασία) με courier με δικά μου έξοδα + ένα αντίγραφο της απόδειξης, τους είπα ότι θα την στείλω την επόμενη μέρα (Παρασκευή) ή την Δευτέρα, μου λένε οκ και μου κράτησαν το ον/μο και ένα τηλέφωνο.

Την Δευτέρα με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν την έστειλα και ότι μου κράτησαν μια μητρική, τους απαντάω ότι την έστειλα και ότι θα την έχουν την Τρίτη.

Την Τρίτη επικoιvωνουν μαζί μου και μου λένε ότι την παρέλαβαν και έδωσαν την νέα στο courier.

Την Τετάρτη την παρέλαβα από το courier χωρίς να πληρώσω τίποτα. :)

Δημοσ.

Κακώς πλήρωσες, αν κάτι που έχεις είναι ελλατωματικο είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να το παραλάβει και να σου παραδώσει το καινούριο χωρίς καμία χρέωση.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα τι προβλημα υπαρχει με τουσ sandy bridge?αγορασα προσφατα εναν acer aspire 5750g με i5 2410m.υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο.συγγνωμη κιολας απλα δεν εχω καταλαβει.ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

καλησπερα τι προβλημα υπαρχει με τουσ sandy bridge?αγορασα προσφατα εναν acer aspire 5750g με i5 2410m.υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο.συγγνωμη κιολας απλα δεν εχω καταλαβει.ευχαριστω εκ των προτερων

Αν διαβάσεις τις 2 πρώτες σελίδες του thread θα καταλάβεις. Είχαν θέμα με το SATA2 chip. Αυτό έγινε τον Φεβ. Αν εσύ το πήρες από Απρ και μετά, δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Αν διαβάσεις τις 2 πρώτες σελίδες του thread θα καταλάβεις. Είχαν θέμα με το SATA2 chip. Αυτό έγινε τον Φεβ. Αν εσύ το πήρες από Απρ και μετά, δεν θα έχεις πρόβλημα

Α ενταξει φιλε ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο, αν βγάλεις τους παλιούς drivers της μητρικής με σωστό τρόπο ενδεχομένως να μην έχεις πρόβλημα. Πάντως γενικά προτείνεται το format σε αλλαγή μητρικής.

Εγώ τουλάχιστον κάνω πάντα.

Δημοσ.

Μετα την αντικατασταση της μητρικης, θα χρειαστούμε format?

facepalm

Δεν είναι απαραίτητο, αν βγάλεις τους παλιούς drivers της μητρικής με σωστό τρόπο ενδεχομένως να μην έχεις πρόβλημα. Πάντως γενικά προτείνεται το format σε αλλαγή μητρικής.

Εγώ τουλάχιστον κάνω πάντα.

απο ποτε βαζεις drivers για μητρικη? :X

Δημοσ.

Συγγνώμη εσύ δε βάζεις driver για chipset, ήχο, sata, usb κτλ. Αυτά εννοώ εγώ τώρα αν εσύ καταλαβες κάτι άλλο τι να σου πω...

Άλλαξε μητρική χωρίς να κάνεις format χωρίς να κάνεις τίποτα, και άμα τρως κάτι ωραίες μπλε οθόνες μην αναρωτηθείς γιατί...

Δημοσ.

Συγγνώμη εσύ δε βάζεις driver για chipset, ήχο, sata, usb κτλ. Αυτά εννοώ εγώ τώρα αν εσύ καταλαβες κάτι άλλο τι να σου πω...

Άλλαξε μητρική χωρίς να κάνεις format χωρίς να κάνεις τίποτα, και άμα τρως κάτι ωραίες μπλε οθόνες μην αναρωτηθείς γιατί...

για ηχο και σατα αλλα τα windows 7 νομιζω τα βρισκουν δε χρειαζονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...