dimip Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εχω asrock H67M-GE στο κουτί ακόμα με την απόδειξη φυσικά πριν ένα μήνα περίπου αγορασμένη από ελληνικό eshop.μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση χρήματα πίσω άλλο προιον?
nikos21aek Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αν δεν την έχεις ανοίξει αν δεν πέσεις σε κανέναν περίεργο θα σου κόψουν πιστωτικό.
dimip Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 λόγο χρόνου δεν έχω προλάβει να την σετάρω....όταν ήρθε άνοιξα το κουτί έριξα μια ματιά και το εκλεισα πάλι..θα τους πάρω τηλ αυριο και θα δείξει...... ανεξαρτήτως αντιμετώπισης θα αναφερω και το ΄ όνομα του eshop
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εγώ απο pc1.gr πιστεύω να μην έχω κάποιο πρόβλημα... γιατί και το κατάστημα τους είναι στην άλλη άκρη της Αθήνας.
alexis333 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ECS Starts Shipping New P67/H67 B3 Stepping Chipset Motherboards Δε θα αργησουμε και πολυ να δουμε στα ραφια τις νεες μητρικες ...
SkaKostas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εγω μιλησα με ανθρωπους απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι μεσα σε τρεις βδομαδες θα εχουν τις revised
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 καλά το πλαίσιο δεν είναι και το πιο "γρήγορο" πλέον στις παραλαβές/διαθεσιμότητα...
Gu.Ru Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εχω asrock H67M-GE στο κουτί ακόμα με την απόδειξη φυσικά πριν ένα μήνα περίπου αγορασμένη από ελληνικό eshop.μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση χρήματα πίσω άλλο προιον? Απο το site της Asrock: Σε πελάτες οι οποίοι έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν της ASRock με το επηρεασμένο chipset, η ASRock θα προσφέρει την υπηρεσία αντικατάστασης με τη λήψη των νέων chipset στα τέλη Φεβρουαρίου. Θα ενημερώσουμε τους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας www.asrock.com όταν καταστεί διαθέσιμη η υπηρεσία αντικατάστασης.... http://www.asrock.com/news/events/201102ex/index.gr.html
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Απο το site της Asrock: Σε πελάτες οι οποίοι έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν της ASRock με το επηρεασμένο chipset, η ASRock θα προσφέρει την υπηρεσία αντικατάστασης με τη λήψη των νέων chipset στα τέλη Φεβρουαρίου. Θα ενημερώσουμε τους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας www.asrock.com όταν καταστεί διαθέσιμη η υπηρεσία αντικατάστασης.... http://www.asrock.com/news/events/201102ex/index.gr.html Επειδή μόλις ξύνπησα και θα αλλάξουν τις m/b και θα δώσουν έναν χρόνο εγγύηση επιπλέον; Λογικά θα υπάρξει και πιθυανότητα να δώσουμε κάποια extra χρήματα και να πάμε σε άλλο καλύτερο μοντέλο;
aekara21jimenez Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ου πολυ μεγαλο προβλημα εχω.... Απλα εχω βαλει τις sata στα 6gb και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Κατα πασα πιθανοτητα θα την κρατησω και δεν ζηταω αντικατασταση.
k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Επειδή μόλις ξύνπησα και θα αλλάξουν τις m/b και θα δώσουν έναν χρόνο εγγύηση επιπλέον; Λογικά θα υπάρξει και πιθυανότητα να δώσουμε κάποια extra χρήματα και να πάμε σε άλλο καλύτερο μοντέλο; H εγγυηση ανανεωνεται. Τωρα για την αντικατασταση, εγω θα προτιμουσα να μπορουμε να παμε σε αλλο chipset, αλλα περα απο Η67 και Ρ67 δεν εχει βγει κατι ακομα για τους επεξεργαστες με s1155
k_dinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τελικα εκανε κανενας αντικατασταση? Εγω πηρα την μητρικη απο το You.gr, να την παω πισω σε αυτους ή να επικοινωνισω με την Asus?
coffeex Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εγώ αντικατέστησα την Gigabyte P67A-UD5 με την Gigabyte P67A-UD5-Β3 χωρίς κανένα πρόβλημα
UpToDate_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εμένα απο pc1.gr θέλουν και διαφορά 10€ για την P67 Pro3 μου... επειδή εκείνοι ανέβασαν την τιμή απο ~110 που την ειχα πάρει σε ~120. Έστειλα mails σε ASRock, οιι οποίοι συνεννοήθηκαν με τον εισαγωγέα.. οπου ο τελευταίος μου έστειλε email εχτές να τους πάρω σήμερα, όπως και έπραξα. Να δω τι θα κάνουν με την pc1.gr οι ίδιοι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 όταν στην αλλάξουν τρίψτο στη μούρη τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.