Προς το περιεχόμενο

Mεγάλο πρόβλημα στα chipsets των Sandy Bridge, 300 εκατομμυριάκια χασούρα για την Intel.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω asrock H67M-GE στο κουτί ακόμα με την απόδειξη φυσικά πριν ένα μήνα περίπου αγορασμένη από ελληνικό eshop.μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση χρήματα πίσω άλλο προιον?

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λόγο χρόνου δεν έχω προλάβει να την σετάρω....όταν ήρθε άνοιξα το κουτί έριξα μια ματιά και το εκλεισα πάλι..θα τους πάρω τηλ αυριο και θα δείξει...... ανεξαρτήτως αντιμετώπισης θα αναφερω και το ΄ όνομα του eshop

Δημοσ.

Εγώ απο pc1.gr πιστεύω να μην έχω κάποιο πρόβλημα... γιατί και το κατάστημα τους είναι στην άλλη άκρη της Αθήνας.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά το πλαίσιο δεν είναι και το πιο "γρήγορο" πλέον στις παραλαβές/διαθεσιμότητα...

Δημοσ.

εχω asrock H67M-GE στο κουτί ακόμα με την απόδειξη φυσικά πριν ένα μήνα περίπου αγορασμένη από ελληνικό eshop.μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση χρήματα πίσω άλλο προιον?

Απο το site της Asrock:

Σε πελάτες οι οποίοι έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν της ASRock με το επηρεασμένο chipset, η ASRock θα προσφέρει την υπηρεσία αντικατάστασης με τη λήψη των νέων chipset στα τέλη Φεβρουαρίου. Θα ενημερώσουμε τους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας www.asrock.com όταν καταστεί διαθέσιμη η υπηρεσία αντικατάστασης....

http://www.asrock.com/news/events/201102ex/index.gr.html

Δημοσ.

Απο το site της Asrock:

Σε πελάτες οι οποίοι έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν της ASRock με το επηρεασμένο chipset, η ASRock θα προσφέρει την υπηρεσία αντικατάστασης με τη λήψη των νέων chipset στα τέλη Φεβρουαρίου. Θα ενημερώσουμε τους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας www.asrock.com όταν καταστεί διαθέσιμη η υπηρεσία αντικατάστασης....

http://www.asrock.com/news/events/201102ex/index.gr.html

Επειδή μόλις ξύνπησα και θα αλλάξουν τις m/b και θα δώσουν έναν χρόνο εγγύηση επιπλέον;

Λογικά θα υπάρξει και πιθυανότητα να δώσουμε κάποια extra χρήματα και να πάμε σε άλλο καλύτερο μοντέλο;

Δημοσ.

Ου πολυ μεγαλο προβλημα εχω.... Απλα εχω βαλει τις sata στα 6gb και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Κατα πασα πιθανοτητα θα την κρατησω και δεν ζηταω αντικατασταση.

Δημοσ.

Επειδή μόλις ξύνπησα και θα αλλάξουν τις m/b και θα δώσουν έναν χρόνο εγγύηση επιπλέον;

Λογικά θα υπάρξει και πιθυανότητα να δώσουμε κάποια extra χρήματα και να πάμε σε άλλο καλύτερο μοντέλο;

H εγγυηση ανανεωνεται.

Τωρα για την αντικατασταση, εγω θα προτιμουσα να μπορουμε να παμε σε αλλο chipset, αλλα περα απο Η67 και Ρ67 δεν εχει βγει κατι ακομα για τους επεξεργαστες με s1155

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα εκανε κανενας αντικατασταση?

Εγω πηρα την μητρικη απο το You.gr, να την παω πισω σε αυτους ή να επικοινωνισω με την Asus?

Δημοσ.

Εμένα απο pc1.gr θέλουν και διαφορά 10€ για την P67 Pro3 μου... επειδή εκείνοι ανέβασαν την τιμή απο ~110 που την ειχα πάρει σε ~120.

Έστειλα mails σε ASRock, οιι οποίοι συνεννοήθηκαν με τον εισαγωγέα.. οπου ο τελευταίος μου έστειλε email εχτές να τους πάρω σήμερα, όπως και έπραξα.

Να δω τι θα κάνουν με την pc1.gr οι ίδιοι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...