tmjuju Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν κατάλαβα καλά το μόνο που σου αναφέρει το συγκεκριμένο εργαλείο είναι εάν Έχεις συνδέσει σκληρούς στο sataII Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.
cortaN@ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 μ'αυτα και μ'αυτα...εγώ τώρα που θέλω να κάνω αναβάθμιση!!! ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ παίρνω? μάλλον θα πάω για ι7 950 + Χ58 ...να'χω τοκεφάλι μου ήσυχο! ΠΉΓΑΙΝΕ σε 880G/890GX + SB850 + Phenom II X6 και θα είσαι μια χαρά, αν θέλεις αναβάθμιση άμεσα.
alexis333 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ASUS to Begin Shipping New Intel B3 Stepping 6-Series Motherboards This Week
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 cortan@ αρχές Μαίου ε?
alexis333 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ASUS has announced that updated Intel 6 series-based motherboards will begin shipping this week if all goes to plan. Aυτο δε ξερω αν λεει κατι .. ??
k_dinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη θα παρουμε ακριβως τις ιδιες μητρικες, αλλα χωρις το προβλημα, ε? Κατι για z67 που λεγανε ειναι δεν ισχυει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Aυτο δε ξερω αν λεει κατι .. ?? σίγουρα, αλλά όχι και Μάιο, ενώ τώρα έχουμε ακόμα Φεβρουάριο...
alexis333 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 GIGABYTE Ships All New B3 6 Series Motherboards
Nikdev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση..Δυστυχώς. Ακούς ότι κατέβει στον καθένα, bug του επεξεργαστή μέχρι και ότι "δεν τραβάει" εχω ακούσει από πωλητη , που ρώτησα να δω τι θα μου πει. Πάρε έναν 970 να κάνεις τη δουλειά σου λέει.. Μέσα στην παραφιλολογία βέβαια υπάρχουν και οι "φανατικοί¨ της AMD, που λες κι έχουν μετοχές ... Γέμισαν τα fora με προτάσεις αγοράς AMD Phenom.. Τουλάχιστο ας μάθουμε να μην είμαστε πρόβατα. Διαβάζουμε τις ειδήσεις και φιλτράρουμε την πληροφορία. Βουτάμε και λίγο τη γλώσσα στο μυαλό, ειδικά ¨εμείς¨ που ασχολούμαστε και λιγάκι με το αθλημα... σίγουρα, αλλά όχι και Μάιο, ενώ τώρα έχουμε ακόμα Φεβρουάριο... Μας αρέσει η παραφιλολογία και οι μύθοι.. Γιατί μας το χαλάς ? ΥΓ. Για δυνατούς λύτες... : Ποιος πιστεύει ότι ο νέος AMD θα είναι core to core ισχυρότερος στην ίδια συχνότητα με το νέο ι5 ι7 ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 και η Asus λογικά αυτή την βδομάδα θα αρχίσει να τα στέλνει, αν δεν άρχισε την ίδια μέρα με την Gigabyte... Μας αρέσει η παραφιλολογία και οι μύθοι.. Γιατί μας το χαλάς ? είμαι γνωστός party pooper
nikos21aek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Ε ναι σιγά μην αργούσαν τόσο πολύ.Άντε μια χαρά.Η πλάκα όμως είναι πως ακόμη και μετά το φιάσκο αντί να βγάλουνε κατευθείαν το s2011 το οποίο θα είναι ένα ΣΟΒΑΡΟ και μαμάτο socket πάνε και ξεφουρνίζουνε πάλι τη σαβούρα έστω και διορθωμένη.Μυαλό δεν βάζουν τελικά μπας και αρμέξουν λεφτά.Μακάρι να τους καθίσει στο λαιμό και αυτό το revision!
grimpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέσα στην παραφιλολογία βέβαια υπάρχουν και οι "φανατικοί¨ της AMD, που λες κι έχουν μετοχές ... Γέμισαν τα fora με προτάσεις αγοράς AMD Phenom.. Σου χαλάει την αισθητική, το προσωπικό σου παραμύθι και πέσαν και οι πελάτες στο μαγαζί μήπως;
moldovan20 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέσα στην παραφιλολογία βέβαια υπάρχουν και οι "φανατικοί¨ της AMD, που λες κι έχουν μετοχές ... Γέμισαν τα fora με προτάσεις αγοράς AMD Phenom.. Αν οι sandy ήταν απροβλημάτιστοι από την αρχή τις κυκλοφορίας τους , θα είχε γεμίσει το forum με προτάσεις i5 2500k .Δεν έχει να κάνει με φανατισμό ..
Nikdev Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σου χαλάει την αισθητική, το προσωπικό σου παραμύθι και πέσαν και οι πελάτες στο μαγαζί μήπως; Γιατί το μαγαζί δεν μπορεί να πουλήσει amd ? Λεφτά κοστίζουν κι αυτοί.. Αν οι sandy ήταν απροβλημάτιστοι από την αρχή τις κυκλοφορίας τους , θα είχε γεμίσει το forum με προτάσεις i5 2500k .Δεν έχει να κάνει με φανατισμό .. Συμφωνώ. Επίσης συμφωνώ στο ότι αγοράζεις κάτι και πρέπει να δουλέυει 100% κλπ κλπ (Που δεν συμβαίνει σε πολλά προϊόντα στο εμπόριο). Παρόλαυτά όποιος θέλει ισχύ εδώ και τώρα πάει σε 980 ή 2500-2600. Αν δεν του φτάνουν τα Sata3 κάνει ένα μήνα υπομονή και βάζει το B3. Τα υπόλοιπα είναι για να λέμε ιστορίες.. Καλό είναι να ανάβουν και λίγο τα αίματα ... Συζήτηση κάνουμε...τίποτα παραπάνω. ΥΓ. Προσωπικά AMD έχω να πάρω από τον Athlon X2 4600 που ήταν άξιος του ονόματος της AMD και είχε το προβάδισμα στην εποχή του. (παρόλο το Μικρό περιθώριο o/c, τις μεγάλες θερμοκρασίες, τα προβλήματα με το HT κλπ..) Βεβαίως ήταν και τσιμπημένος σε τιμούλα, για όποιον θυμάται. Δυστυχώς η AMD για διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης και δεν με αφορά, δεν μπορεσε να ακολόυθήσει μετά την θύελα των C2D, C2Q. Είναι σταθερά μερικά βήματα πίσω.. Για το μόνο που λυπάμαι είναι για την απουσία ανταγωνισμού, που έχει ως αποτέλεσμα η μπλε να παίζει στη μεσαία κατηγορία και πάνω όπως θέλει και να διαμορφώνει τιμολογιακή πολιτική. ΥΓ2. Δεν είμαι fan καμίας εταιρίας αλλά της τσέπης μου...
benign Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν είμαι fan καμίας εταιρίας αλλά της τσέπης μου... Εγω παλι ειχα ενα i7 930 συστημα,οπως θα θυμουνται οι παλιοι στην υπογραφη μου,πουλησα εγκαιρως το ακριβο hardware cpu,ram,mobo και πηρα παμφτηνο και αξιοπρεπεστατο hardware που κανω την δουλεια μου θαυμασια γιατι βαρεθηκα να χαζευω τον ασπρο ελεφαντα στο σαλονι που λεγεται intel,δηλαδη να χρυσοπληρωνω ακριβο hardware που εχει ισχυ πολυ περισσοτερο απο οτι χρειαζομαι,(ειμαι κυριως gamer αλλα δεν μετραω τα fps σαν κατινα,με ενδιαφερει η γενικη ποιοτητα του game).Και ετσι με ενα mobo 50 ευρω,αλλα με φανταστικα features για την τιμη του,cpu 80 ευρω που ξεκλειδωσε σε τετραπυρηνο,και 8 gigs ram στα 70 ευρω,(το συστημα της υπογραφης μου)γελαω με τα κοροιδα που μονο το cpu της intel που αγοραζουν κοστιζει πιο πολυ σχεδον απο ολα αυτα που ανεφερα μαζι.Και οποιος θελει να δει τις επιδοσεις του μηχανηματος ας ερθει για καφε και μετα ας γραψει review στο insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.